PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46503
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

macie jakieś domysły co do tajemniczej, internetowej przyjaciółki Rydera ? Myślę, że może to być
Marley, chociaż to bez sensu, ale to glee więc wszystko się może zdarzyć :)

lutie_loo

Ja słyszałam(z czego też wynikało z końcówki), że to ma być....Unique.

ocenił(a) serial na 7
ciotkaEliza

też się nad tym zastanawiałam, ale nie wiem... hmm..

lutie_loo

Wiem, średnio smaczne.

ocenił(a) serial na 7
ciotkaEliza

No nie wyobrażam sobie tego ^^ nie, nie Nie !

ocenił(a) serial na 10
lutie_loo

jeżeli to będzie Unique to chyba przestane oglądać... To jest tak irytująca postać,najgorsze co robi to jak mówi o sobie w 3 osobie. wole w wersji Wade

ocenił(a) serial na 7
ciotkaEliza

wszystko na to wskazuje, ale mam wielką nadzieję, że to nieprawda.

ocenił(a) serial na 10
ciotkaEliza

Też tak myślę, że to ona/on

ocenił(a) serial na 7
lutie_loo

tylko ze w odcinku 18-stym Ryder śpiewa "Your Song" Eltona Johna, i ma to być piosenka dla jego "nowej miłości".
Jest parę możliwości:
- Ryder śpiewa to pisząc tekst piosenki przez czat :) mało prawdopodobne (albo przez skypa)
- Dziewczyna jest prawdziwa co by zbytnio nie pasowało do Glee i ich "cennych lekcji życia" i ten watek okazałby się całkiem bez sensu (to by akurat do Glee by pasowało)
- Znając tekst i znaczenie piosenki, jest raczej śpiewana bezpośrednio do dziewczyny, tej Katy czy jakoś tak.

Poza tym jakaś fajna dziewczyna by się przydała Ryderowi, bo Marley? eeee, Kity eeee ooooo może TINA !!

ocenił(a) serial na 7
szym_seba

czekam ! Your song to świetna piosenka !

lutie_loo

To jedna z moich ulubionych piosenek.... niestety, nie chciałam w niej Rydera. Całe życie marzyłam tu o Blaine'ie.

ocenił(a) serial na 7
ciotkaEliza

ten Blaine, w najbliższym odcinku będzie śpiewał "Against All Odds (Take A Look At Me Now)" - Phila Collinsa, ma to śpiewać na żywo(czyli bez bez wersji studyjnej) i myślę że to satysfakcjonuje wszystkie jego fanki :) i tak momentami w tym sezonie mam wrażenie ze oglądam Blee a nie Glee :)

szym_seba

Blee...ciekawe^^ http://images.wikia.com/glee/images/9/97/Quinn_Laugh.gif
Nie zmienia to faktu, że chciałam Your Song, i chciałam tu Blaine'a :( na marginesie dodam, że ostatnio "Blee" bardzo się pogorszył repertuar.

ocenił(a) serial na 7
lutie_loo

Ja słyszałam że to może być Unique albo Jake. Ale każdy się zastanawia dlaczego Jake chciałby Rydera bez koszulki zobaczyć, jeśli to prawda, to uważam że Jake w taki sposób chciałby przekonać Rydera żeby był pewny że ta dziewczyna naprawdę istnieje, następnie to pisanie z tą dziewczyną zaczęło jak jak Jake i Ryder był pokłóceni, a gdy tylko się pogodzili to dziewczyna zaraz się wylogowała. Jeśli okazałoby się to prawdą, z Jake'a zrobiliby prawdziwego cham... Dlatego też mam nadzieje że to nie prawda. Ale z drugiej strony jakby się tak zastanowić, to po cholerę braliby kolejną aktorkę, gdyby ona okazała się nie prawdziwa? Ale w Glee to wszystko możliwe, okażę się. ;)

ocenił(a) serial na 7
PaulaGlee25

Teraz to przesadzacie... Ja wiem to Glee, ale Jake jako Katie? Ludzie trochę oleju w głowie.

ocenił(a) serial na 7
czekolada143

no żeby Cię przypadkiem nie zaskoczyło coś ;d

ocenił(a) serial na 7
lutie_loo

w promo do kolejnego odcinka (za trzy tygodnie!!) ( http://www.youtube.com/watch?v=e9xQ7Xxfcy8 ) widać Rydera, prawdopodobnie śpiewającego swoją solówkę Eltona Johna, i tańczy z nim jakaś Blondi, twarzy oczywiście nie widać, więc (już w trochę zmniejszonym składzie) spekulacji ciąg dalszy :)

ocenił(a) serial na 8
szym_seba

Co to za laska za Finem 0:16? Robią harlem shake czy co? :D

ocenił(a) serial na 7
CzerwonyPazdziernik

Tak robią Harlem Shake, dokładniej Finn i Puck. Mnie to w sumie cieszy, robili już "Friday" w drugim sezonie "Gangam Style" w tym, no ale mam nadzieje że tylko będą "tańczyć/udawać atak padaczki" i nie skowerują "tego utworu"
Ale za każdym razem "internetowe sensacje" Glee jakoś wychodzily

ocenił(a) serial na 9
lutie_loo

I wiadomo kto jest tą dziewczyną bo ja stawiam na Unique.

Olimpia_Delacour

spoilerujac, dobrze stawiasz