PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

W odcinku, którego emisja zaplanowana jest na 18 maja, pożegnamy na dobre jedną z ukochanych postaci. Śmierć dopadnie także jedną z głównych par w serialu - czeka nas zatem wielkie rozstanie. Kogo obstawiacie?

ocenił(a) serial na 10
zybi_2

A skąd takie wieści? Mówili, że do końca 3 sezonu obsada się nie zmieni. Jeśli chodzi o pary, to mam nadzieję, że rozstaną się F i Q. Nie obstawiam ich, po prostu tak bym chciała.

ocenił(a) serial na 10
serialomaniaczka85

Tuesday, May 3
“Rumours”

Sue Sylvester (Jane Lynch) revives the school newspaper and decides to print a few inflammatory blind items. The Glee club gains a whole new respect for Sam (guest star Chord Overstreet) when they discover some interesting new information about his family life. Meanwhile, April Rhodes (guest star Kristin Chenoweth) returns to Lima and tries to convince Mr. Schuester (Matthew Morrison) to hit the road with her.

Tuesday, May 10
“Prom Queen”

When the entertainment for prom falls through, Principal Figgins (guest star Iqbal Theba) asks New Directions to perform at the dance much to prom coordinator Sue’s dismay. Things get heated as the competition for prom king and queen draws closer, and Jessie St. James (guest star Jonathan Groff) returns.

Tuesday, May 17
“Funeral”

New Directions continues to strategize their set list for Nationals with a little help from Jessie St. James (guest star Jonathan Groff). Meanwhile, an unexpected loss rocks the world of one of McKinley’s own.

ocenił(a) serial na 7
serialomaniaczka85

Podała to strona TVLine zarzuciłbym linka, ale nie wiem jak go tu wstawić regulamin mi nie pozwala. :)

ocenił(a) serial na 7
zybi_2

21 odcinek jest zatytułowany Funeral (pol. Pogrzeb). Jak wskazuje już sam tytuł, w tym epizodzie zginie jakiś ważny (lubiany) bohater, jednak nie będzie to nikt z New Directions, Karofsky, czy matka Becky.
W tym odcinku pojawią się dwie nowe postacie mama Becky – Donna Jackson oraz kapłan. 21 odcinek przyniesie również rozstanie jednej z par: Finn i Quinn? Blaine i Kurt? Artie i Brittany? Mike i Tina?
Jesse będzie pomagał New Directions w przygotowaniach do zawodów w Nowym Jorku.

Pojawiła się również nowa informacja dotycząca 20 odcinka – The Prom Queen. Otóż to w tym epizodzie usłyszymy duet Rachel i Jessego – wykonają wspólnie piosenkę Adele Rolling In The Deep

ocenił(a) serial na 8
wercia89

może ojciec Kurta?

ocenił(a) serial na 7
anatra

Coś czuje, że może to być siostra Sue wtedy to dopiero stanie się s*ką :)

ocenił(a) serial na 3
anatra

Mike ma podpisany kontrakt na 3 sezon.

użytkownik usunięty
gleek

też możliwe...siostra Sue. Bardzo dobra postać. Szkoda by było Ojca Kurt'a.
nie wiem czemu ale podejrzewam tylko te dwie postacie

ocenił(a) serial na 1
wercia89

Nie wydaje mi się, żeby był jakiś napad na Kleine - pamiętam wywiad z Colferem gdzie mówił (jescze gdy puszczano 1 sezon) że ludzie przypadkowi przytulają go na ulicy, bo ta postać ma tyle nieszczęścia. Twórcy zdają sobie doskonale sprawę, że właściwie wszyscy fani serialu albo kochają Kleine (tak samo nie wierzę, że coś się stanie Bleine'owi) albo chociaż im nie przeszkadza... Mam też nadzieję, że to nie będzie F/Q bo wtedy Finn znowu będzie z Rachel (lub przynajmniej ta będzie zaśmiecać połowę serialu myślą jak go odzyskać : /)

ocenił(a) serial na 9
wercia89

Super!!! "Rolling in the deep" to genialna piosenka. Jednak nie wiem jakim cudem uda im się pobić oryginał. Adel wykonuje ten numer perfekcyjnie. Ale warto czekać!!! Tym bardziej, że wraca Jonathan Groff :)

serialomaniaczka85

Jessie St. James?! Moja ulubiona postać! :D

użytkownik usunięty
zybi_2

Może Becky. Skoro pojawia się jej matka to może ma to związek z tym

ocenił(a) serial na 7

mam nadzieję, że nie; bardzo lubię tą postać ;(
słyszałam już na początku sezonu, że ojciec Kurta ma umrzeć, ale mam nadzieję, że to plotki...

ocenił(a) serial na 10
zybi_2

A podobno już wiadomo kto zostanie królem i królową balu, ale nie znalazłam żadnych oficjalnych informacji, chyba już jestem zmęczona przeszukiwaniem Internetu ;) Wiecie coś może?

serialomaniaczka85

Jedna ze statystek w nieco zakamuflowany sposób napisała gdzieś (chyba na twitterze), że królową balu ma zostać Kurt, a królem Karofsky. Twórcy podobno się wkurzyli, więc jest w tym pewnie nieco prawdy.

ocenił(a) serial na 10
Jamal_Malik

No właśnie, przeczytałam tylko tyle, że to wywołało wiele kontrowersji, ale Darren Criss w jakimś wywiadzie zaprzeczył, że mają kręcić te sceny jeszcze raz. Tylko nie znam źródła tej informacji...

serialomaniaczka85

Tu jest info, o którym mówisz: http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b238386_spoiler_chat_will_they _reshoot_glee_prom.html?utm_source=eonline&utm_medium=rssfeeds&utm_campaign=imdb _uk_topstories

ocenił(a) serial na 6
zybi_2

A ja myślę tak - Blejni, który był prześladowany za bycie gejem rozpowie prawdę o Karofskim. Tak jakoś, dla własnej satysfakcji. Poza tym, zawsze uważałem, że jest psychopatą - jak mówił o tym, że trzeba być częścią grupy, wyrzec się indywidualności i polubić klatkę, w którym się jest zamkniętym. Kurt zerwie z Blejnim i tyle. Zobaczymy, czy się sprawdzi.

ocenił(a) serial na 7
Arthaniel

Spoilery od Ausiello.

Słyszałam plotki, że postać, która zginie to Emma! Proszę czy możesz zaprzeczyć albo potwierdzić tą informację, popłaczę się jeśli to prawda! – Nicole.
Możesz nie płakać. Emma nie umrze, chociaż twoje pytanie prawie na śmierć wystraszyło alter-ego Emmy, które choruje na OCD (zaburzenia obsesyjno-kompulsyjne).
“Chciałabym wiedzieć, dlaczego wszyscy myśleli, że to Emma”, powiedziała Jayma Mays. “Czyżby pozbyła się wszystkich bakterii i przedawkowała substancje przeciwbakteryjne?! [Śmiech] Wiesz, jeśli nie masz wystarczającej ilości bakterii w organizmie to możesz umrzeć – może właśnie o tym pomyśleli.”

Co możesz powiedzieć na temat nadchodzącej śmierci w Glee? – Katie
Ukochany bohater, który umrze jest płci żeńskiej. Ale nie nazywa się Emma.

Czy już nie zobaczymy Johna Stamosa jako Carla? – Emily
Na to wygląda. Przynajmniej jest to koniec Carla i Emmy. “Sposób w jaki się rozstali wskazuje na to, że to już definitywny koniec”, powiedziała Jayma.

ocenił(a) serial na 7
wercia89

czyli nie będzie to ojciec Kurta, ufff... mam nadzieję, że to nie Becky.

ocenił(a) serial na 7
Kelia

a może to będzie April...

ocenił(a) serial na 7
zybi_2

ja gdzieś czytałam że się rozstaną mike i tina

ocenił(a) serial na 7
zybi_2

Jeżeli chodzi rozstanie to stawiałbym na Artie'go i Brit- szczególnie w kontekście tego co dzieje się teraz z Santaną. Wydaje mi się, że w jednymz ostatnich odcinków wyjdzie na jaw orientacja zarówno jej jak i Davida, i że Brit będzie chciała spróbować. Co do śmierci to gdzieś na zagraniczym blogu czytałęm plotki (oczywiście niepotwierdzone), że będzie to Becky.

david_dave

Gdzieś słyszałem, ze Sunshine zakocha się w Artie'em, co sugerowałoby, ze Bartie zerwią, ale nie wiem, czy to prawda.

ocenił(a) serial na 7
Jamal_Malik

Na zagranicznym forum przeczytałam , że Finn będzie podejrzewał że Quinn zdradza go z Samem i będzie go dręczył (czy coś w tym stylu). Z promo następnego odcinka wynika, że Finn odserwuje Sama, wiec coś w tym może jest.