PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Z ok. 40 tys kandydatów wybrano 12-stkę, która pod okiem bohaterów z Glee będzie walczyć o gościnny udział w 3 sezonie Glee. W każdym odcinku będą ćwiczyć razem z bohaterami serialu. W 1 odcinku, który będzie wyemitowany 11 czerwca razem z 12-stką pracować będzie Darren Criss - Blaine.

Link do wszystkich kandydatów =
http://thegleeproject.oxygen.com/meet-the-cast-gleeproj

A to pierwsza wspólna piosenka - http://www.youtube.com/watch?v=nOLiI6sE1KE&feature=related

Kogo chcielibyście zobaczyć w "Glee" ? :)

ocenił(a) serial na 9
Szmyciek

Zdecydowanie Camerona! Jest bardzo ciekawy i wydaje mi się, że będzie pasowac do Glee. Chociaż muszę przyznać, że chcę tą postać tylko w gościnnie, by nie zabierała zbyt wiele czasu antenowego "starej obsadzie".

Mistral_2

Ja też jestem za Cameronem, wydaje się być bardzo sympatyczny:) No i jeszcze Samuel, a to dlatego, że póki co nie uświadczyłam jeszcze takiej postaci w Glee, a przydałby im się ktoś taki z mocniejszym rockowym pazurem (i takimi włosami ^^)

Caereenes

najbardziej mi sie spodobali Samuel i Cameron, ale nie podoba mi się to, że do 12-stki wybrali osoby podobne do tych co już są np Hannah bardzo mi przypomina Ashley ze względu na posturę , a głos Alexa może nasuwać skojarzenia na Chrisa, chociaż ten jest jakiś irytujący...

ktoś wie gdzie będzie można to oglądnąć?

Kasia_xD

cameron! :)

ocenił(a) serial na 8
fumfumfuk

Mi się spodobali chłopacy: Cameron , Bryce i Samuel ;) tego 1 to bym chciała na stałe.

AnitaBlake

Jak dla mnie najlepszy jest Samuel. Jest oryginalny i podoba mi się jego głos. Poza nim Cameron jest świetny, Damian też ujdzie , a z dziewczyn to Ellis :)

NeutralGin

Zdecydowanie Cameron, z tego jak śpiewali na żywo "Firework" on jeden wypadł dobrze... ewentualnie Samauel i Lindsay xD
http://thegleeproject.oxygen.com/fan-favorite-bing?nocache=1#fbid=Z2_zLASaU4L
Tutaj możecie głosować na swojego faworyta na razie wygrywa (niestety) Damien :)

użytkownik usunięty
Nugathy

widzę, że w Polsce, większość stawia na Camerona. Cieszę się, bo wydaje się być najlepszy z całej 12.
Bez niego, w 3 edycji będę czuła dziwną pustkę :)

Mnie najbardziej spodobali się Lindsay oraz Samuel. Ciekawa jestem ich udziału, aczkolwiek nie chciałabym oglądać na stałe nikogo z dwunastki.

ocenił(a) serial na 8
AnitaBlake

Fajnie, że wygrał Samuel, ale mam żałobę po Cameronie ;( Chciałabym żeby też się dostał...Do Damiana nic nie mam, ani grzeje ani ni ziębi.

ocenił(a) serial na 10
Szmyciek

Samuel - za to ta laska z czarnymi włosami wygląda jak Quinn pofarbowana!! Ale mam wrażenie, że Większość z nich przypomina kogoś już z Glee :)

Widzieliście 1 odcinek?? Będę oglądać dalej... w sumie, co oglądać w wakacje :]?

ocenił(a) serial na 6
Aintha

Gdzie można oglądnąć pełne odcinki 'The Glee Project' online ?

ocenił(a) serial na 10
kuba_02

oh tak Cameron ,a z dziewczyn Marissa lub Lindsay

ocenił(a) serial na 10
luna15

jak dla mnie Lindasy! wygląda i śpiewa świetnie.
jeśli chodzi o chłopaków to Bryce. jest uroczy.

ocenił(a) serial na 1
Szmyciek

Wszyscy tylko nie Emily O_O.

barney_w_spodnicy

Mi najbardziej podobaja sie: Samuel, Cameron, Damien, w tej kolejnosci, a z dziewczyn Marissa i Lindsay. W sumie to bardzo chetnie zobaczylabym cala 5 np w 4 sezonie. Skoro potrzebuja nowych bohaterow to nic nie stoi na przeszkodzie aby zaangazowali tych ktorych juz maja, a ktorych ludzie polubili:)

ocenił(a) serial na 6
green_tea91

Cameron wymiata, mam nadzieję, że to jego wezmą.
Podobno w USA twórcy już znają wynik. Bohater ma być postacią znienawidzoną przez Sue Sylvester. A skoro tak, to myślę, że to musi być dziewczyna (Lindsay), była czirliderka czy cóś.

ocenił(a) serial na 9
Arthaniel

moim zdaniem naj są Samuel i Cameron, no i jeszcze Marissa. Ta trójka jest najlepsza! Mają oryginalne barwy głosu, no i najlepiej śpiewają z całej 12. : 3

GDZIE MOŻNA OBEJRZEĆ PEŁNE ODCINKI 'THE GLEE PROJECT' ONLINE ??

użytkownik usunięty
little_emm

odcinki online jest ciężko znaleźć bo wszystkie są w Ameryce i u nas nie da się ich obejrzeć. Najlepszym wyjściem jest je ściągnąć.
a co @Arthaniel- a ja myślę że chłopak z niesamowitymi włosami, które ona mu może zazdrościć, i tu mi Samuel na myśl przychodzi lub ewentualne Cameron, bo włosów złych nie ma :D

hej ja oglądam to na amerykańskiej stronie z filmami i serialami. http://www.letmewatchthis.ch/watch-2723897-The-Glee-Project
Z tego co widziałam odpadli już: Bryce, Ellis, Emily i McKynleigh

użytkownik usunięty
ugniech2

nie chcę tu spojlerować, ale już jest wiadomo, kto odpadnie w następnych dwóch :D

a mogłabym się dowiedzieć skąd masz takie informacje?

użytkownik usunięty
ugniech2

informacje są bardzo dobrze dostępne w internecie, wystarczy wpisać w Google: " The glee project wiki " i masz ich od groma. Niektóre są udowodnione, niektóre nie. Potwierdziły się odejścia Emily oraz McKynleigh więc pewnie i te będą sprawdzone.

Szmyciek

Samuel !!!!!!

Petals_Open_to_the_Moon

niestety powyższa informacja wydaje się być prawdziwą.

Pachne_Sloncem

Dlaczego on ?

użytkownik usunięty
Lily_115

może to być SPOILER więc jakby co nie trzeba patrzeć niżej.

Na jednej stronie podano informację, że to właśnie Samuel wygra, a oparte są te słowa podobno na informacji od członka ekipy która pomagała przy kręceniu The Glee Project. Wiele informacji podaje, że to Damian może wygrać, szczególnie w jednym wideo: "Supertease" pod koniec gdy Ryan Murphy mówi, " You have won the glee project ", można usłyszeć z wyraźnym akcentem irlandzkim Oh my god.
To tyle :) Osobiście kochałam Camerona i nie mogłam przeżyć jego decyzji.

Mam ogromna nadzieje, ze Samuel wygra, kibicuje mu od poczatku. Jesli nie on to Damian.Jedyna osoba, ktora jak dla mnie NIE moze wygrac to Alex..

ocenił(a) serial na 6
green_tea91

Lindsay ma wygrać! Ewentualnie Damian, chociaż niespecjalnie za nim przepadam i jest taki mało "telewizyjny", ale ma fajny głos. Samuel jak dla mnie nie umie śpiewać, a na Alexa nie mogę patrzeć, strasznie mnie irytuje. Poza tym tyle już było wcześniej spoilerów, że wygra Alex, więc nowym spoilerom też bym nie ufał...

ocenił(a) serial na 10
Arthaniel

A ja mam nadzieje, że wygra Damian. Według mnie jakoś tak najbardziej pasuje do Glee... Przy okazji ma ktoś napisy do glee project? Mam tylko do pierwszego odcinka a nie znam za dobrze angielskiego :)

XxXzywy92

Oby to był rzeczywiście Damian lub Lindsay!
Ja również bardzo czekam na to, aż ktoś zajmie sie tłumaczeniem TGP, ale niestety od emisji drugiego odcinka szukam kogoś kto mógłby się tego podjąć i niestety bez skutku.

ocenił(a) serial na 6
Pachne_Sloncem

Ja zawsze siadam z młodszą siostrą do kompa i jej tłumaczę każdy odcinek :P
A co do zwycięzcy TGP to zobaczcie - http://glee.wikia.com/wiki/3x02 - kogo przyłapano na planie Glee.
Ciekawe, czy ta osoba będzie zwycięzcą, czy dostała rolę "dodatkowo"...

Szmyciek

Moimi faworytami są Samuel oraz Lindsay. Chodź jak dla mnie przydałaby się nowa kobieca postać :)

Z tego co wiem, nowa postać ma grać w Glee jedynie przez pewien czas. Ma ktoś jakieś informacje?

użytkownik usunięty
vinszea

tak, to rola na 7 epizodów, chyba że sie spodoba.
Poza tym Lindsay już ma rolę, co jest zadziwiające, ponieważ zwycięzca nie mógł zostać ujawniony przed wynikami, co by mogło wskazywać, że to nie ona wygrała TGP tylko jeden z chłopaków, a ona dodatkowo zdobyła rolę.
Lindsay może grać liderkę szkoły Pendleton. Oto zdjęcie: http://media.tumblr.com/tumblr_lq5u1nGtvg1qcv5b8.jpg

ocenił(a) serial na 7

W jednym z wywiadów Rayan wspomniał, że wszyscy uczestnicy TGP zasługują na szansę i będzie ich wspierał jak tylko może w drodze do kariery, więc możliwe, że więcej osób pojawi się w Glee:D

użytkownik usunięty
dags89

tak: Damian i Samuel wygrali: po 7-epizodach!
a Alex i Lindsay po 2. Czyli ogółem wszyscy wygrali.

ocenił(a) serial na 10

A skąd wiesz jest już gdzieś dostępny 10 odcinek?

ocenił(a) serial na 10
XxXzywy92

Jest tu ktoś kto mógłby się zająć tłumaczeniem napisów? Mam już gotowe i dopasowane napisy tylko, że po angielsku, a ja się za dobrze nie znam. Jeśli ktoś jest chętny to niech da znać. Najlepiej tu na forum... Jeśli ktoś chce to posiadam również napisy już przetłumaczone do pierwszego odcinka :)

ocenił(a) serial na 9
XxXzywy92

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Glee_Project tutaj pisze, że to oni wygrali.

użytkownik usunięty
agnwozniak

co najciekawsze, postać Damian'a ma nazywać się Cameron O'Hare. Tu pewnie odniesienie do jego przyjaźni do Cameron'a z TGP.

ocenił(a) serial na 10

Ponawiam pytanie... Ktoś przetłumaczy napisy???

XxXzywy92

podpisuję się pod pytaniem powyżej po raz kolejny.
dla zainteresowanych- ostatni odcinek TGP jest dostępny tu http://tubeplus.me/player/1963303/The_Glee_Project/season_1/episode_10/Glee-alit y/

ocenił(a) serial na 7

A skąd informacja o tym jak ma się nazywać postać Damiana?

użytkownik usunięty
dags89

czytałam tą informację na stronie Glee Wiki, ale poza także na Wikipedii, pod tym linkiem: http://pt.wikipedia.org/wiki/Glee. Tam u dołu przy rubryce: Elenco są właśnie nazwiska i imiona postaci.

Szmyciek

Pytanie nie do końca związane z tematem:
Powstał już może temat poświęcony 3 sezonowi? Spoilery, promocje odcinków?

ocenił(a) serial na 7
vinszea

Na prawdę tak trudno rozwinąć listę tematów i sprawdzić? http://www.filmweb.pl/serial/Glee-2009-494916/discussion/Co+w+3+sezonie,1670863? page=1
A jeśli ktoś jest bardziej spragniony spoilerów: http://www.gleeforum.com/index.php?showtopic=22914&st=1360

dags89

Nie, trudno wcale nie jest. Ale przeszukiwanie kilkudziesięciu stron już lekko męczy.
Forum m.in. jest po to, aby można było zadawać pytania, a ja grzecznie to robię.

ocenił(a) serial na 10
vinszea

Błagam o napisy !!!!!
Sam bym przetłumaczył, ale słabo znam ang. Przypominam, że mam już napisy dopasowane i ogólnie spisane tylko, że po angielsku wystarczy tłumacz ;)

ocenił(a) serial na 7
XxXzywy92

super program, super formuła.. strasznie mi sie podobał.
ba podobał mi sie bardziej niż 2gi sezon Glee. licze ze trzeci będzie lepszy!
najmocniej trzymałem kciuki za Marisse, do której trzeba chyba sie pzrekonac, bo od razu jej sie nie zauważa ale jak ją dostrzeżesz to jets BOSKA.
wiadomo Cameron... Glee samo w sobie (boski głos) tak samo jak Hannah.

strasznie bym chciał zobaczyc niektóre z tych osób w 4 sezonie. wtedy na pewno bym oglądał. (MarrisaxCameron albo MarrisaxSamuel było by cudownie)

polecam każdemu Gleemaniakowi inie tylko bo to na prawde ciekawy program. Oglądając go poczułem sie jak wtey kiedy zacząłem oglądac 1szy sezon Glee, czyli świetnie ;)

ocenił(a) serial na 7
Spaniell

Bardzo się cieszę, że wygrał Damian! Był najlepszy. Co prawda Samuel też się załapał, czego kompletnie nie rozumiem... Do wszystkich z nich miałam jakieś ale, oprócz Damiana i Hannah. Lindsay była wręcz nie do zniesienia, tak samo z Alexem. Cameron moim zdaniem żałosny z tym swoim ryczeniem co pięć minut [no wtf??].
Wszyscy, którzy wystąpili w Glee Project nie byli oryginalni.
Matheus - Artie
Lindsay - (chociaż mówię to z bólem serca) Rachel
Samuel lub Bryce - podobni do Puck'a, chociaż oczywiście nikt nie zastąpi oryginału.
Hannah - Lauren albo Mercedes.
Emily - Santana.
Alex - Kurt (chodzi mi tylko o to, że jest gejem, bo w żaden sposób nie mógłby dorównać Kurt'owi)
Marissa - Britanny lub Quinn
McKynleigh lub Ellis - Tina (chociaż lubię Tinę, to nie uważam, aby była jakimś ważnym ogniwem w serialu, a McKynleigh też jest taka bezpłciowa, bez osobowości)

A Damian nie przypominał mi nikogo. Był oryginalny. Cudny głos, świetny akcent i wspaniałe poczucie humoru :) Nie da się go nie lubić moim zdaniem.

Oczywiście to tylko moja opinia.