PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Dianna Agron, Amber Riley, Mark Salling, Heather Morris i Harry Shum Jr oficjalnie zostali zaproszeni do setnego odcinka Glee.
Źródło: Twitter Ryana Murphyego.

ocenił(a) serial na 7
szym_seba

https://twitter.com/MrRPMurphy/statuses/407933579365085184

ocenił(a) serial na 10
szym_seba

jeeej :)
chciałabym jeszcze w małej części zobaczyć Zizes, zabawną postacią była, ale co za dużo to nie zdrowo :)
Szkoda tylko, że Finna nie będzie

ocenił(a) serial na 10
szym_seba

Zaproszenie pewnie przyjmą Amber Mark i Harry. Nie wiadomo jak będzie z HeMo ( https://twitter.com/HeatherMArmy dziewczyna wygląda świetnie ;) po za tym chyba już ,, wzięła się za siebie " ) z jej powrotu cieszyłbym się najbardziej ( oby tylko nie dali jej żadnych scen z Samem ) Chyba największy znak zapytania to Agron. No nic przekonamy się dopiero w marcu :( fajna inicjatywa i oby wypaliła :)

ocenił(a) serial na 7
marekwyszosiat

Ryan nie jest głupi, w razie nieobecności kogokolwiek ręce ma czyste i już na pewno nie będzie tym 'Bad Guy' tak jak po odcinku "The Quaterback"...bo przecież zaprosił WSZYSTKICH. Teraz jeśli w odcinku zabraknie Dianny, odbije się to negatywnie tylko na samej aktorce niestety.

ocenił(a) serial na 9
szym_seba

a co się na Dianie odbije? Ona wskoczyła do ról filmowych, za chwilę może być w 1 lidze, dla niej to jest ważne, a nie to, żeby w serialiku się pojawić. Myślicie że ktoś jej nie zaangażuje do filmu, bo nie pojawiła się na chwilę w jakimś 100 odcinku??

No błagam!

ocenił(a) serial na 7
Unibet_78

1 lidze? Lubie ją oglądać przede wszystkim dlatego ze jest naprawdę ładna, ale bez przesady do Oscara jej jeszcze daleko(choć potencjał jest). Zagrała w jednym nawet spoko filmie ale arcydzieło to to nie było. Jak na razie żadnych ciekawych produkcji z jej udziałem na horyzoncie nie widać.
Napisze "jeśli" bo jeszcze nic nie wiadomo i w sumie to gdybanie nie ma sensu, ale się nudzę wiec... JEŚLI jej nie będzie w tym setnym odcinku(który ma być odcinkiem DLA fanów z muzyką wybraną przez Gleeków, każda ważna postać powinna w nim być tak jak w 'The Quaterback") to uważam że "wina" spadnie głownie na nią. Bo taka niechęć powrotu do serialu dzięki któremu jesteś tam gdzie jesteś nie jest OK i nie ważne czy jest to spowodowane zgrzytami z kimś z produkcji Glee czy obsady, czy kolejnych brakiem czasu przez kręcenie jakiegoś filmu albo promocji czegoś tam.
MY i internecie będzie czytać tylko jedno: 'Dianna Agron odmawia wystąpienia w Glee pomimo oficjalnego zaproszenia od Ryana Murphyego - twórcy serialu". Pozytywnie na jej fanów (98% Gleeków i ExGleeków) to nie wpłynie. Tak wlanie moim zdaniem może to się "odbić" na Diannie Agron.

PS: Ale mam dobre przeczucie ze Di jednak w tym odcinku zobaczymy XD

ocenił(a) serial na 9
szym_seba

czytaj ze zrozumieniem - może być.. i ma duże szanse.

Gra dobrze, ma ciekawą buzię, jeszcze wszystko przed nią.

Nadal nie rozumiem jaka wina ma spaść? I co ma się jej stać? Nakrzyczą na nią?

ocenił(a) serial na 7
Unibet_78

Ja kto jaka wina ma spaść?? Gniew internetu ZA NIEOBECNOŚĆ W GLEE :) To może na nią spaść, mało?! a tak na poważnie, moim zdaniem tez dziewczyna ma potencjał, ale jak na razie nie widać żeby go intensywnie wykorzystywała. Przypomnę tylko ze Dianna nie jest pierwszą aktorką z obsady Glee która zagrała w filmie z Gwiazdami Hollywood.

ocenił(a) serial na 9
szym_seba

ale pierwszą, która gra znaczące role.

użytkownik usunięty
Unibet_78

szym_seba ma rację, bez przesady z tą pierwszą ligą. i tymi znaczącymi rolami. Dostanie za nią jakieś nominacje do znaczących nagród, albo coś w tym stylu? Osobiście nic nie słyszałam. A w kinowym filmie zagrali chociażby Darren, Chris (który sam zresztą napisał do filmu scenariusz). Dianna nie ma też jakiejś imponującej listy nagród, chociażby wspomniany Chris czy Lea mają więcej. Więc kreowanie nagle Dianny jakby była ponad wszystkich nie ma uzasadnienia.

ocenił(a) serial na 9

Ja piszę o rolach nie nagrodach. Chris z kolei nakręcił i nagrał niesamowity gniot.

Lea - świetnie śpiewa, ale gra jedną rolę i zawsze będzie taką grała. Jej twarz nie pozwoli grać jej innych ról.

ja nie jestem fanem Diany ale ona chyba jako pierwsza zaczęła coś robić ze sobą w stronę kina po tym, jak została rozpoznawalna/

użytkownik usunięty
Unibet_78

"Chris z kolei nakręcił i nagrał niesamowity gniot. "
To Twoja opinia, ja się tylko odnoszę do faktów - zagrał główną rolę w napisanym przez siebie filmie kinowym, znane nazwiska w obsadzie.

To, że Lei twarz nie pozwoli grać nic innego to też tylko Twoja opinia, nie fakty. Grała chociażby w broadwayowskim Przebudzeniu wiosny i to jeszcze przez Glee, także sprawdzała się nie tylko w roli Rachel. Wiem, że mówisz o kinie raczej, ale piszę ogólnie o rolach.

ocenił(a) serial na 9

Warunkiem podstawowym Broadwayu jest głos a przecież pisałem, że ma świetny. Niech zagra sobą całą jakąś inną rolę, nie głosem.

Spójrzmy chociaż na rolę w Sylwester w Nowym Jorku - żadnej różnicy, jakby dalej była Rachel.

ocenił(a) serial na 7
Unibet_78

Ja np. żałuję że Lea zagrała tylko w jednym filmie kinowym czyli " Sylwester w Nowym Jorku" bardzo mi się w tej roli podobała, ogólnie film dość fajny był.

Jeżeli chodzi o Diannę to w sumie zagrała w " Jestem Numerem 4" gdzie było ok, całkiem dobrze zagrała ale jednocześnie - nie zachwyciła mnie czymś wielkim
Zagrała jeszcze w " The hunters" film w mojej opinii był gniotem i jej rola była beznadziejna

Teraz " The Family" filmu nie widziałam, no ale podobno ma dobre opinie i podobno Dianna zagrała dobrze

No a teraz na początku chyba 2014 roku ma grać w nowym filmie( znaczy już zdjęcia się odbyły do tego filmu) to ma być Thriller " "A Conspiracy on Jekyll Island, film może być dość ciekawy ale nie wiem.

Ona w sumie się rozwija ale w takim sensie że gra w jakiś kinowych filmach ze znanymi aktorami, nagród żadnych nie ma ( jeżeli chodzi o te filmy) bo jej role też nie były jakieś super, takie do zachwycania się, no ale idzie do przodu teraz ma nowy film zobaczymy co będzie dalej.

Widziałam jeszcze Coryego w jakimś filmie z Seleną Gomez?! kiedyś w TV coś leciało ale mi się nie podobało.

A tak odnośnie pozostałych aktorów z Glee to nie widziałam żadnych filmów z nimi

ocenił(a) serial na 9
alunia_kiss

Tak, faktycznie grał z Seleną.... coś tam z Monte Carlo.

Ale ja cały czas piszę o tym, że Diana się rozwija, idzie do przodu. Jest jeszcze film Romantycy z 2010 roku.

Zwróćcie uwagę, że ona jedyna nastawiła się na kino i idzie w tym kierunku.

Lea z kolei zagrała małą rólkę, głownie śpiew się liczył i grała dokładnie tak samo jak w Glee.

Lubię Lea, ale wokalnie, aktorsko jest absolutnie przeciętna.

ocenił(a) serial na 7
Unibet_78

No ja też twierdzę że ona się rozwija znaczy Dianna. I zdaję sobie z tego sprawę że postawiła na kino. Ogólnie ten jeden film z nią mi się nie podobał, "The Hunters" ale z tego co wiem "The Family" ma dobrą opinię na świecie no i teraz ten nowy Thriller w którym będzie grała, zobaczymy co będzie dalej ale może zacznie grać teraz w filmach regularnie, fajnie by było

Unibet_78

jakie znaczące role? W 'Jestem numerem cztery'? Doprawdy, super film , a rola jaką tam odegrała była taka niesamowita... Szczerze? Szczególna rola to nie była,a sama Agron nie zagrała wybitnie. To po prostu kolejna głupia rólka na podstawie beznadziejnej książki która nic nie wniesie. A prawdziwą gwiazdą z tego serialu jest jedynie aktorka grająca Sue :) Oczywiście, były zaproszone do tego serialu inne wielkie osobistości, ale ja mówię o głównej obsadzie. Nie wiem jakie tam są relacje Dianny z Murphym, ale jeśli rzeczywiście zaprosił WSZYSTKICH to miałabym złe zdanie na jej temat jeśli nie chciałaby wystąpić w jednym odcinku serialu dzięki któremu stała się rozpoznawalna -.- A największe zadatki na gwiazdę wielkiego kalibru ma moim zdaniem Lea która zyskała teraz dodatkowy rozgłos po śmierci Cory'ego, wydała chyba album czy coś i w ogóle. Tylko coś w filmach jej na razie nie widać, ale jest młoda i ma jeszcze czas (podobnie jak Agron). :)

nutria_00

a i dodam (żeby nie było że hejtuję Dianę) że Quinn to moja trzecia ulubiona postać kobieca w tym serialu po Santanie i Sue i uważam że jest prześliczna :)

ocenił(a) serial na 9
nutria_00

bez komentarza.

Unibet_78

dlaczego? za dużo czytania jak dla ciebie czy zabrakło argumentów?

ocenił(a) serial na 9
nutria_00

Te twoje "argumenty" zostały obalone już wcześniej. Skoro nie zadałaś sobie trudu żeby wszystko przejrzeć to po co w ogóle komentujesz?

Unibet_78

odnioslam sie tylko do twojego wpisu, co zresztą widać po tym, że odpowiedziałam na twój komentarz, a nie na inne :)Przeglądałam ten wątek, rzucił mi się w oczy twój post więc ci odpisałam. Po co mam czytać komentarze innych osób na twój post skoro mam sama swoje zdanie na ten temat, które zresztą tutaj wyraziłam?

ocenił(a) serial na 9
nutria_00

dlatego napisałem - brak komentarza, bo nie lubię się powtarzać.

Unibet_78

co za szkoda :(:(:(

ocenił(a) serial na 7
szym_seba

Mam nadzieję, że wszyscy się zgodzą :) strasznie ich brakuje!

ocenił(a) serial na 7
szym_seba

https://twitter.com/MrRPMurphy/statuses/407992103063396352
"More to follow"

ocenił(a) serial na 7
szym_seba

Wiec obecność Marka, Amber, Harryego i Heather!!! ( https://twitter.com/MrRPMurphy/statuses/408308417011261440 ) jest potwierdzona. Jeszcze tylko brakuje Dianny i odcinek powinien być oficjalnie ZAJEBISTY.

ocenił(a) serial na 7
szym_seba

DIANNA IS IN !!!!!!!!
https://twitter.com/MrRPMurphy/statuses/408688393246081024

ocenił(a) serial na 7
szym_seba

No i super. Ja mam nadzieję ze oni jakoś połączą Limę z NY w tym odcinku - chodzi mi o stare oryginalne postacie żeby wszyscy byli razem po równo, żeby się wszyscy zobaczyli i żeby odcinek na nich się skupiał. Bo jeśli mam oglądać znów tych nowych( Marley, Jake, Bree, Kitty, Ryder, Unique)- to podziękuje...

ocenił(a) serial na 7
alunia_kiss

Słyszałem ze w tym setnym odcinku możliwe jest ze będziemy oglądać Nationals, które w tym roku podobno maja być w NY.
Fox tez początkowo planowało żeby te wybrane przez Gleekow piosenki zaśpiewali tylko "ci nowi", ale to się podobno już zmieniło z uwagi na powrót aktorów z oryginalnej obsady.
Pewnie wszystko do momentu rozpoczęcia kręcenia (pewnie dopiero na początku 2014r.) tego setnego odcinka jeszcze wszystko się będzie parę razy zmieniać, ale miejmy nadzieje ze wyjdzie z tego coś dobrego.
Odcinek z oryginalną obsadą o oryginalnej obsadzie!

ocenił(a) serial na 7
szym_seba

Ja liczę na to że ten odcinek będzie sie skupiał na starej obsadzie Glee( Rachel, Quinn, Santana, Brittany, Mercedes, Tina, Artie, Puck, Mike, Sam, Kurt) plus Sue, Will, Emma i tyle mi starczy. Bo jeżeli te stare postacie wracają to myślę że fajnie by było gdyby odcinek skupił się tylko i wyłącznie na starej oryginalne obsadzie Glee( mam nadzieje że skoro ci nowi muszą być w tym odcinku to tylko na chwilę się pojawią tak jak było w odcinku o pożegnaniu Finna, bo inaczej będą niepotrzebnie zabierać czas tym postacią które są z Nami od 1 sezonu i dawno ich nie widzieliśmy( niektórych z nich)... Właśnie byłam ciekawa jak oni mają zamiar połączyć Limę z NY- ale skoro mają być zawodny to może wszyscy przyjadą do NY do Kurta, Rachel i Santany

ocenił(a) serial na 7
szym_seba

Nationals mają być w LA, nie w NY. Odcinek 5x11 będzie się nazywał "City of Angels", więc bardzo prawdopodobne, że w setnym odcinku (5x12) będą już po zawodach :D

ocenił(a) serial na 7
xwerax2

Teraz to i ja tez to wiem ;) Ale kiedy pisałem ten post jeszcze nie wyszły te spojlery, ale za to krążyły plotki o Nationals w NY w setnym odcinku;)
Czyli prawdopodobnie w setnym odcinku powrócimy do "teraźniejszości", co daje sporo możliwości do ciekawych wątków :)

ocenił(a) serial na 7
szym_seba

No bo właśnie mnie ciekawi jak oni chcą wszystkich starych zebrać razem, jaki mają na to pomysł, mam nadzieje że tego nie zepsują jak większość 5 sezonu.

szym_seba

ooo śwetnie! nareszcie zobaczymy Quinn spowrotem :D