PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46535
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

hmm,... serial ma dobre opinie wszędzie ;) powiedzcie mi czy jest warto oglądać...dzisiaj premiera na FOX Polska :) i chcę obejrzeć ;p

nihooya

No pewnie! Chociaż pierwszy odcinek nie jest może rewelacyjny, ale reszta niesamowicie wciąga! :)

ocenił(a) serial na 10
ilyjohnny

Oczywiście że warto oglądać:D
Mnie wciągnął od razu. Według mnie jest jednym z najlepszych seriali ostatnich 2 lat:)

ocenił(a) serial na 8
Kelly_Jones

ja osobiście uwielbiam musicale i ten serial jest wg mnie rewelacyjny :)

super_star2

Naprawdę warto, serdecznie polecam glee :) Genialny, epicki serial, chyba każdy znajdzie w nim coś dla siebie. To jest oczywiście moja subiektywna opinia, bo jestem - lekko mówiąc - świrnięta na punkcie glee. Ale może i osoby, które dziś rozpoczęły swoją przygodę z tym serialem, również go pokochają (;

użytkownik usunięty
nihooya

To się wściekłam!!!

Oglądam sobie w najlepsze Fox life, a tu relkama i zapraszają na Glee w każdy piątek o 21:00 - ucieszyłam się jak dziecko. Szybko sprawdzam program tv żeby ustawic sobie nagrywanie, a tu wałek! Glee jest emitowane, owszem, tyle że na śmierdzącym Fox Polska, którego oczywiśnie nie posiadam, a wyłącznie reklamują go na Fox lifie... No i dupa, coś nie jest mi pisany ten serial, a szkoda, bo napaliłam się strasznie.

nhmm rozumiem Cię bo dość dużo ludzi myli FOXlife i FOX Polska :)

nihooya

a wracając do GLEE to powiem wam że po pierwszym odcinku mam pozytywne wrażenia. Nie widziałem wcześniej,to pierwszy z pierwszych odcinków jakie obejrzałem :) Podoba mi się...fajni ludzie,fajna muzyka i dobry humor;) mówią że po pierwszym odc się tak nie ocenia no ale to moje pierwsze wrażenia i jak narazie będe oglądał ...

nihooya

obejrzalam wczoraj pierwszy odcinek z ciekawosci no nawet niezłe ale mam nadziejej ze bedzie lepiej ;P

domis3

Oj, lepiej będzie <3 Druga połowa pierwszego sezonu i pierwsze pięć odcinków drugiego to po prostu MISTRZOSTWO. Później wyskoczyła znikąd pewna para, przez to na 4 odcinki straciłam chęć do życia, ale już jest mniej więcej ok :P Polecam, oglądajcie!

ocenił(a) serial na 3
The_Slayer

Jaka para? ;>
Jak dla mnie tak od 9-10 odcinka będzie coraz lepiej.

ocenił(a) serial na 8
nihooya

pewnie że oglądać :D serial świetny, a drugi sezon tak samo dobry jak i pierwszy :D polecam :D
btw Sue wymiata i te jej teksty o włosach Willa.... uwielbiam :D

użytkownik usunięty
nihooya

Serial wymiata! Oglądam na bieżąco i od tej pory jest moim numerem 1!!! Początki nie są najlepsze, ale później się rozkręca. Najlepsza jest sama końcówka pierwszego sezonu i cały 2, jak do tej pory. Btw Brittany rządzi!!!!!!

ocenił(a) serial na 9

obejrzałam 1 odcinek w internecie, bo nie miałam możliwości obejrzeć go wtedy w tv. wszyscy mówią, że jest taki genialny dlatego chciałam zobaczyć jak to wygląda. nie skreślam go od razu, będę oglądała dalsze odcinki (wszędzie pierwsze odcinki są słabsze). na razie go nie oceniam, mam nadzieję ze sie rozkreci ;p

ocenił(a) serial na 3
bahar

jak już pisałem: rozkręci się, i to bardzo ;>