PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Nie wiem czemu, ale 5 sezon strasznie nie wkurza. Sądzę, że to przez te postacie. Brak mi Finn'a,
Quinn, Mercedes, p. Pillsbury, Brittany... Szczerze to zaczęły mnie nudzić problemy tych 'nowych' w
glee.
+ Co sądzicie o Demi Lovato w Glee? Mnie ta opcja zaskoczyła, ale to jedyna nowa postać, która
wywołuje ciepłe emocje :)

ocenił(a) serial na 10
Kasiaa303

I czy ktoś wie czy te postacie wgl wrócą? No oczywiście bez Finn'a..

ocenił(a) serial na 10
Kasiaa303

Na pewno Rachel Kurt Santana Puck chyba zrezygnował, Mercedes może przejedzie raz na jakiś czas. Szczerze to denerwuje mnie Tina...

ocenił(a) serial na 10
michaello114

seral bez nich nie będzie już taki sam :(

Kasiaa303

Dianna (Quinn) promuje The Family i chyba oficjalnie zrezygnowala z udzialu w serialu (wkurzyla tym murphyego chyba, ktory wycina ja ze zdjec i rezygnuje z jej udzialu w odcinku o finnie),
Murphy chyba nie ma pomyslu na Pucka, stad brak Marka w serialu; zamiast tego dostajemy Pucka 2.0
Chinczyk (Mike?) zawsze byl tlem dla reszty i po zerwaniu z Tina chyba nie bylo sensu inwestowac w jego rozwoj
Amber (Mercedes) jest zajeta Tancem z Gwiazdami i nagrywaniem plyty wiec jej nieobecnosc nikogo nie dziwi
Heather (Brittany) dopiero co urodzila dziecko, ale mowi sie o jej powrocie w drugiej polowie sezonu (wiosna 2014)
Pillsbury ograniczyla swoj udzial w glee na rzecz innego serialu..

Demi Lovato byla irytujaca za czasow Disneya, jest irytujaca w X Factorze i w Glee to sie nie zmienilo.. oby jej watek szybko sie skonczyl.. chociaz chyba ma kontrakt na co najmniej 4 odcinki takze..

ephelouss

Szczerze, to też na to liczę.... lubię Demi (jako jedyną z gwiazdek Disneya), ale wyłącznie jako wokalistkę, bo aktorką, nie ukrywajmy, jest dość słabą. Jej postać jest jakoś mało wyrazista i nie pasuje mi do Santany w żadnym calu.

ephelouss

Ja akurat lubię Demi, ale po 2 odcinku stwierdzam, że nie widzę jej w Glee. Owszem, śpiewa dobrze, ale czegoś mi brakuje w jej grze. Staram się jej nie szufladkować, ale wykreowała taką disneyowską Dani, z momentami przesadną mimiką, a chwilami zupełnie bezbarwną. Jak dla mnie w 2 odcinku (nie wiem czy była w 3, bo jeszcze się na niego psychicznie nie nastawiłam) jej postać była bardzo nierówna, ciekawa jestem czy to tylko taki zgrzyt nowicjusza czy przez resztę odcinków będzie powtórka z rozrywki.

Lili89

spiewa ladnie, gra marnie.. nie pasuje do santany.. i nie mam pojecia co robi w tym serialu..

ocenił(a) serial na 7
Kasiaa303

No więc tak: Dianna zrezygnowała z Glee bo teraz chyba kręci filmy itp więc Quinn raczej już nie bedzie chyba że zdarzy się cud. Heather czyli Brittany urodziła dziecko więc w tym sezonie wątpię zeby była i szczerze wątpię żeby jeszcze w ogóle była w Glee, Mark(Puck) chyba też zrezygnował z serialu i pojawił się tylko na odcinek poświęcony Finnowi, Amber( Mercedes) nagrywa płytę i też ograniczyła swoją postać do występów gościnnych ale wątpię żeby takie były, Harry'ego( Mika) też już nie będzie... Dalej nie wiadomo co z Chordem(Samem), Jenną(Tiną) i Kevinem(Artiem) bo ich postacie skończą szkołę więc możliwe że wtedy zostaną ograniczone do postaci gościnnych albo znikną, wiadomo że Artie ma być d NY ale wątpię żeby miał rozbudowany wątek na tyle co Rachel, Kurt i Santana i żeby z nimi był. Natomiast Sam i Tina to raczej w NY nie mają czego szukać więc wątpię aby ich wątki były jakieś wielkie o ile w ogóle. Jeżeli chodzi o Emmę to też ograniczyła kontrakt do niewielkich występów bo ma teraz rolę w nowym filmie i na tym chce się skupiać. Także Glee się trochę sypie, a tych nowych nie cierpię również, teraz są jakieś 2 nowe cheerleaderki tak? gdzieś czytałam( bo niestety 4-5 sezon oglądam przelotnie ) więc pewnie następne dołączą do chóru i będzie "Unholy Trinity 2" z Kitty. heh

alunia_kiss

nowa cheerleaderka ma kontrakt tylko na kilka(nascie) odcinkow wiec watpie czy wstapi do choru.. niestety ryan jest zajety american horror story wiec pewnie bedzie miec w dupie tine (tak jak przez ostatnie 4 sezony) i artiego, ktory jest strasznie zmarnowana postacia. Heather ma wrocic w drugiej polowie sezonu albo w nastepnym sezonie w przyszlym roku..

ocenił(a) serial na 9
Kasiaa303

Od 4 sezonu interesowały mnie tylko wątki z NY, a resztę przewijałam, zatrzymywałam jedynie na Blainie i Tinie, która ostatnio też już zaczęła mnie strasznie denerwować. Z nowych postaci tylko Kitty da się oglądać, jak już to wiele ludzi mówiło. Przeraża mnie fakt że tyle postaci, które trzymały ten serial odchodzi, i te gościnne występy spodziewam się że będą bardzo rzadkie. A jak jeszcze skończą szkołę i odejdą Artie, Tina, Britt, Blaine, Sam (chyba o nikim nie zapomniałam) i pójdą do nowych szkół to już nic ciekawego nie zostanie w Glee, a wątpię żeby sama Kitty utrzymała kogokolwiek. Jak dla mnie akcja mogłaby się przenieść do NY, Blaine po odejściu ze szkoły pewnie do nich dołączy i Artie, z Tiną to nie wiadomo co będzie, ale mam nadzieje że nie ;p. A reszta starej ekipy od czasu do czasu a Glee tylko epizodycznie.
A co do Dani (Demi Lovato) to podoba mi się ta postać, i nie przeszkadza mi jej gra aktorska w tym serialu jak na razie. :)