Tak właściwie to o tym odcinku wiadomo najmniej, nie wiem jak to się udało twórcom serialu. Właśnie czytałam komentarze fanów Glee na YouTube i ktoś napisał, że to jednak jakiś facet umiera, a dopiero co Jayma Mays w jakimś wywiadzie powiedziała, że umiera ktoś z żeńskiej obsady. Jest nawet plotka, że to Dave popełnia samobójstwo!!! Tyle scenariuszy ile osób to oglądających. Ja osobiście nie mam pojęcia i nie chcę się tym zadręczać, bo nic sensownego nie przychodzi mi do głowy. Liczę ciągle na to, że nikt nie umrze naprawdę, a jest to tylko odniesienie do końca związku Finna i Quinn, bo na to się zanosi.
to bardzo możliwe, że siostra Sue, ale kto to wie. Myślę, że najlepiej tego nie roztrząsać dowiemy się za tydzień :D
Mimo tego, że na różnych forach polskich, czy zagranicznych dominuję postać siostry Sue, to uważam to za niezły blef. Stawiam Na D. Karofskiego. Santana jest obrzydliwa, więc nie zdziwię się, jeśli pogrąży chłopaka rozpowiadając po szkolę, kim tak naprawdę jest Dave. A że chłopak jest świeżo upieczonym królem balu, to pewnie popełni samobójstwo... Z króla do..... Sami sobie odpowiedzcie, czy ma to sens.
Przykro mi, ale według Iqbala Theba twórcy nie planują usuwać Maxa Adlera z serialu, więc teoria nietrafiona :)
Zresztą nie, nie ma to sensu. Nie wiem dlaczego Santana mogłaby zrobić coś takiego...
Umrze życie uczuciowe Rachel po kolejnej zdradzie ze strony Jessego. Ależ się zdenerwowałem znów go widząc w serialu.
A i rzeczywiście, nie było dawno żadnego odcinka o przemijaniu, już czas ^^ Dave, jak czytam, pasuje - wielka tragedia niemożności wyrażenia się. No.
Czytałam, że postacią, która ma umrzeć jest dziewczyna i ktoś z dzieci, więc odpada siostra Sue, chociaż we wszelkich sondach to ona najcześciej pada. No ale wydaje mi się, że jesli już ktoś ma umrzeć, to będzie to osoba, której najmniej się spodziewamy. Prawda jest taka, że bohaterowie sarialu i producenci ciągle podpuszczają, a do tej pory jeszcze nic nei wiadomo. Może będzie to siostra Sama, albo rzeczywiście ktoś, kto już się pojawił, ale kompletnie go teraz nie kojarzymy...
To nie będzie na pewno nikt z ND, ale ktoś kogo śmierć bardzo zaboli w McKinley. Tak piszą na różnych amerykańskich forach. Ale mogą nas kompletnie rolować więc najlepiej poczekać ten tydzień i na nic się nie nastawiać ;)
Pojawiły się kolejne doniesienie co do śmierci w przyszłym odcinku – umrze pewna licealistka. Ta informacja wykreśla z listy siostrę Sue - Jane.
Tak naprawdę jest wiele spekulacji na ten temat, a niektórzy nawet typują 2 zgony w najbliższych 2 odcinkach. Kolejną nową spekulacją z portali zagranicznych jest Quinn Fabray.
- Matka Quinn. A w finałowym odcinku sama Quinn. Powód - Quinn z powodu śmierci matki, zerwaniem z Finnem, będzie dla niej zbyt dużym ciosem. Prawdziwy powód odejścia z serialu - Dianna Agron chcę spróbować sił na dużym ekranie.
@_Tymon_ - Cieszę się, że się ze mną zgadzasz ;-)
O Diannie wiem tylko tyle, że wczoraj obcięła włosy ;) Właśnie rozpoczęła się trasa koncertowa. Gdyby miała umrzeć, to raczej nie koncertowałaby całe lato z resztą obsady. Ale nieważne, dowiemy się wszystkiego w następnym odcinku. Nadal liczę, że cały ten tytuł i to zamieszanie to zmyłka- autorzy Glee lubią takie prowokacje ;)
Trasa koncertowa zaczyna się dokładnie 21 Maja w Las Vegas. Myślę, że masz rację, co do D. Agron.
Kolejną spekulacją, a zarazem sensowną w tym wszystkim okazuję się być nauczycielka wychowania fizycznego Beiste. Aktorka podobno dostała ofertę pracy w innym serialu. A ostatnio w Glee pojawiła się w 14 odcinku. Ale znów się kłuci z powyższymi informacjami, że to ma być licealistka:-)
Pozostaję nam czekać do Środy:-)
Nie pomyślałam wcześniej o Beiste, ale teraz jak się zastanowiłam to rzeczywiście ma sens. Szkoda by było, bo bardzo ją lubię.
też mi się wydaję że to Quinn umrze . ta zmiana fryzury jakoś daje do myślenia :P
Quinn pojawia się w finałowym odcinku, jest na zdjęciach. 'Funeral' to przedostatni odcinek, tak więc ona na pewno go przeżyje:)
Zastanawia mnie natomiast nieobecność Mercedes na w.w. zdjęciach...
Nie ma jej dlatego, że przyleciała do NY dzień później niż reszta obsady. Na zdjęciach na Wiki pojawia się wraz z całą ekipą.