PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

kto według was ma najpiękniejszy głos ? mi osobiście strasznie podoba się głos mercedes i artie'go.

ocenił(a) serial na 7
Leighton

Kurt , Puck i Mercedes ;)

xmuffins

Z dziewczyn to tak :
Santana - najbardziej oryginalana barwa głosu
Mercedes - najśliniejszy głos
Rachel - jak dla mnie śpiewa najbardziej emocjonalnie
Wszystkie trzy są u mnie na równym miejscu
Z chłopaków
Hmmm trudno wybrać. Ale chyba Blain :)

Leighton

Santana i Mercedes, czasem Kurt.

ocenił(a) serial na 9
billie_jean4

Najlepszy głos ma oczywiście RACHEL! Nie ma lepszego głosu w glee, Nie lubię, gdy w odcinku nie ma piosenek z jej udziałem.
Na drugim miejscu są głosy Santany, Quinn, Marley, Jake'a, Pucka. Co nie zmienia faktu, że jest jeszcze wiele dobrych głosów w Glee.
Niektórzy narzekają na głos Finna. Sądzę, że mimo iż nie ma bardzo mocnego głosu, jest w nim coś, przez co nie da się go nie lubić!

Maggie4455

w niektórych piosenkach Rachel ma świetny głos, głównie w popowych i wolnych, spokojnych, jeśli natomiast chodzi o te rzewne, musicalowe pieśni... cóż, wtedy już jej głos wypada komicznie, jest zbyt słodki do nich. plus te jej miny, skrzywiona twarz i łzy cieknące z oczu, jakby przeżywała wyjątkowo bolesne zatwardzenie :P w glee chyba każdy ma talent, chociaż dla mnie osobiście nie ma to jak dobry, murzyński głos Mercedes i chrypka Santany :)

ocenił(a) serial na 8
Leighton

Ja lubię anielski głos Quinn :P
A jak śpiewała z Kurtem w Time Warp i zwrotkę w We Are The Champions to ich głosy zaraz zaczęły do siebie pasować :P

ocenił(a) serial na 8
elvis55

Mi też głos Quinn i Kurta do siebie pasuje strasznie.To jeden z dwóch moich wymarzonych duetów do usłyszenia w Glee.Drugi to Santana i Blaine,jestem ich fanką i bardzo pragne,żeby razem zaśpiewali coś W KOŃCU! Ile mam czekać na to?:)
I no tak...to moje ulubione głosy w Glee:Santana,Quinn,również Mercedes i Tina,no i Rachel także,chociaż nie zawsze i nie przepadam za nią;) Jednak Santana wygrywa<3
A z chłopaków lubię najbardziej głos Blaine, Artie(szczególnie jak ta dwójka śpiewa razem to mięknę ;* kocham ich głosy.Puck ma też genialny głos i Kurta też lubię słuchać.

elvis55

o tak, Quinn też jest w mojej czołówce, ma delikatny i cichy głos, ale jest w nim coś bardzo ciekawego.

Leighton

Santana, Kurt i Quinn.

Negacja

1. Santana 2. Quinn | Z chłopaków Artie, Puck, Blaine.

ocenił(a) serial na 6
klaudia041

U dziewczyn najbardziej lubię głos:
- z dziewczyn: 1.Santany, 2. Rachel, 3.Quinn ( a jeśli chodzi o drugoplanowe, to wg. mnie Cassandra ma naprawdę bardzo dobry głos)
-a z chłopaków: Blaine'go i Pucka, ale nie jestem jeszcze pewna.

Leighton

Według mnie najlepsze głosy w serialu mają Blaine (zdecydowany nr1) i Jesse, świetne barwy i dobre technicznie. Natomiast bardzo podoba mi się barwa Santany, w przeciwieństwie do Rachel, której głosu nie cierpię, ale poradzi sobie z każdą piosenką na przyzwoitym poziomie.

Leighton

Jak dla mnie z dziewczyn to Santana, Rachel i Tina. Z chłopaków to kocham głos Jessego (szkoda,że już go nie ma w serialu), bardzo lubię także wokale Pucka, Sebastiana, Blaine'a i Kurta jego "Being alive" było piękne :)

użytkownik usunięty
Leighton

Odkupuję :)

Z chłopaków Blaine i Kurt - nie umiem wybrać jednego
Z dziewczyn Santana, a po niej Rachel

użytkownik usunięty

*odkopuję oczywiście miało być ;) Chyba już nie ta pora dnia ani temperatura na pisanie postów ;))

ocenił(a) serial na 6
Leighton

Żeńskie
Rachel :D
Zajebista barwa, skala i moc
Męskie
1.Blaine czysty i zajebisty po prostu
2. Finn uwielbiam go we wszystkich piosenkach zwłaszcza w Jessie's Girl , urzekł mnie on i barwa jego głosu i po prostu nie mogę go nie lubić

ocenił(a) serial na 9
Leighton

Kurt,Blaine,Rachel

ocenił(a) serial na 9
tangerine2

Mi się podoba Santana i Mercedes, a z męskich Finn za piosenka I'll stand by you, Artie i Puck :)

ocenił(a) serial na 10
Leighton

Quinn Quinn Quinn Quinn Quinn Quinn Quinn Quinn Quinn Quinn :D!

Leighton

Puck i Santana :)

użytkownik usunięty
Leighton

Kurt,Rachel,Blaine *-*

ocenił(a) serial na 9
Leighton

Z damskim głosów uwielbiam głos Sunschine, Rachel, Mercedes, i Emma
Z męskich głosów, Blaine <3 uwielbiam jego głos, mogłabym jak najczęściej go słuchać, dalej Jessy, Kurt, Jack.

Leighton

Kurt Hummel czyli Chris, pięknie zaśpiewał wiele piosenek, a na przykład Rose's Turn, I want to hold your hands czy Blackbirds, także uważam, że to właśnie on ma najpiękniejszy głos.

ocenił(a) serial na 10
Leighton

Damskie:
1 Santana
2 Tina
3 Rachel
Męskie:
1 Artie
2 Noah
3 Jake

ocenił(a) serial na 7
Leighton

Według mnie najlepszy głos z dziewczyn ma zdecydowanie Santana!
Jeśli chłodzi męskie głosy to Blaine i Artie.

Leighton

Santana, Rachel, Quinn z męskich Finn ;( , Blaine.

ocenił(a) serial na 8
Leighton

Mówcie sobie co chcecie.
Damskie : Tina i Santana.
Męskie Puck, Sebastian i (niedoceniony) Joe.
Wiem, że tego ostatniego nie ma prawie wcale i nie miał swojej solówki, ale jestem wielką fanką Samuela, więc uwazam, iż głos ma świetny. :)

Leighton

Damskie: Rachel i Santana
Męskie: Jesse i Jake

użytkownik usunięty
Leighton

Mnie jest szczerze bardzo trudno wybrać. Wszystkie głosy są z*jebiste. :D

ocenił(a) serial na 9

Wszystkie są super :). Ale ja kocham normalnie Santanę jak śpiewa... http://www.youtube.com/watch?v=O1DOYm2Xapc&feature=share Cudowna :*

ocenił(a) serial na 9
kindzia160294

Zapomniałam jeszcze głoś Britanny mi się podoba jak śpiewa :P Jaka głupia jest, ale śpiewa super :)...

użytkownik usunięty
kindzia160294

Santana ma wspaniały głos. :) Głos Quinn jest taki delikatny i naprawdę bardzo go lubię :) Ale powtórzę się - uwielbiam głosy wszystkich! :)

ocenił(a) serial na 10
Leighton

Jak dla mnie z męskich wymiata Puck, Jessie i Blaine.. Mogłabym słuchać w nieskończoność ich głosów:D wciąż męczę piosenkę "Sweet Caroline" :)
A jeśli chodzi o głosy Pań to Rachel i Santana :)

ocenił(a) serial na 8
Leighton

Definitywnie Naya, Darren i Lea. (kolejno serialowi Santana, Blaine i Rachel)