ja nie wiem, czy nie ogarniam czy cos.. ALE
przeniesiono sie do zeszłego roku. W zeszłym roku ( 2012) wyszła 4 seria GLEE, która była pierwszym semestrem
tylko. bo az do regionalnych chyba tylko. czyli piąty sezon, jest kontynuacją tego samego roku akademickiego co
sezon 4. Idąc dalej, jeżeli cofnęli się o rok wcześniej, to musieli by cofnąć się aż do trzeciego sezonu, CZYLI do
momentu, gdzie jeszcze wsztyscy byli w Limie i nikt nie był w NY. - czy ja coś pominełam, czy oni aż tak to przeoczyli?
Ogołem, bardzo nie lubie odcinków świątecznych z GLEE od początku istnienia glee. i ten byl tez sredni. Do tego
piosenka gdzie Marley, Tina i Unique mialy przesłuchanie do postaci Maryi ( ta pierwsza - w bialych sukienkach )
Byla mega kiepska. Wydawalo sie ze one gubią się w krokach, ujęcia były dziwne... jedyny komentarz co mi przyszedl
do glowy to WTF.
Becky jako Jezus mnie rozbawila... No i Seksowny Gwiazdor... Ladnie sie patrzylo/
Albo niezbyt dobrze znasz angielski i oglądasz bez napisów albo pominęłaś całkowicie pierwsze 2 minuty odcinka gdzie Jane Lynch wyjaśnia skąd w tym momencie nagle bierze się odcinek świąteczny, mimo że to niezgodne z chronologią wydarzeń ;)