klub "kujonów" - Brittany????? ale jak widać każdy może znaleźć temat w którym jest niepokonany. ten ich sposób pokazania zadowolenia jest dziwny/niesamowity.
klub "legion zagłady" - Sandy się nie spisał w swoim zadaniu (tak na marginesie, w pelerynce wymiata). ciekawe co zrobi Terri? will nie jest już z Holly więc na pewno nie będzie chciała zbudzić zazdrości w Holly.
Sunshine - super wykonanie "all by myself". troszeczkę za bardzo przeżywała w czasie piosenki ale w sumie, super.
Mercedes a raczej DIVA Mercedes - jej wymagania są naprawdę na skale DIVY/GWIAZDY. suszyć włosy na szczeniaczku? Jej wykonanie piosenki "Ain't No Way" było Niesamowite przez duże "N". jako że to piosenka Arethy dużo oczekiwałem i jestem w pełni zadowolony.
Holly - uwielbiam jak wciela się w różne osobowości w klasie. szkoda, że musiała odejść ale powiedzmy szczerze można było się tego spodziewać. Jej wykonanie piosenki "Turning Tables" było super, bardzo emocjonujące.
Kurt i Blaine - już nie mogę się doczekać gdy Kurt wróci do New Directions.
Santana - była zajefajna w scenie na korytarzu w szkole. "You stay here and I'll crack one of your nuts. Right or left that's your choice..."
Tina - nie przepadam za ta piosenką.
Mike - ten to się potrafi ruszać. Szkoda, że Brittany z nim nie tańczyła.
Rachel - o dziwo nie śpiewała. to nie zdarza się zbyt często. z jednej strony szkoda bo ma super głos ale fajnie że scenarzyści dali innym zabłysnąć.