Ma wszystko co potrzebuje dobry serial, od dawna szukałem czegoś co zastąpi Detektywa Monka a ten serial świetnie się do tego nadaje polecam.
Jak dla mnie to nic ciekawego - nie osądzam po pierwszym odcinku, ale strasznie nudny, nic się tam nie dzieje, bohaterowie z kołkami w tyłkach, powtarzające się schematy, sztuczny jak cholera, nudny (powtarzające się schematy), mówiłem już, że nudny? ;)
Jedynie co wyróżnia ten serial moim zdaniem to sposób jego realizacji, ponieważ oglądając dotychczasowe seriale jak House czy Dexter, to żaden z w/w nie jest tak ładnie nakręcony, obraz aż kipi kolorami i to mi się podobało. A do Monka mu daaaaaaaaaleko.
Dam szansę jeszcze 2 odcinkowi, jeśli jednak postępowałbym tak jak większość, to po pierwszym wrażeniu odpuściłbym sobie ten serial, no bo ileż można?
Nudny na pewno nie był:) Świetna muzyka + obsada, do teraz słucham niektóre kawałki z tego odcinka.
Masz rację że schematy się powtarzają jak każdym kryminalnym serialu, ale moim zdaniem to nie odpycha od tego serialu.
Świetna kolorystyka, tandeta na każdym kroku niczym lata 80' a w tle elvis presley.Dla mnie jest to bardzo dobry serial:)
wobec dużej ilości seriali na rynku rezygnuję z tego.muzyka klimat nie dla mnie.aktorzy znani i lubiani lecz nie w tym serialu.
haha... dokładnie:)... jeśli ktoś lubi południe i bluesa to klimat tego cudeńka wgniecie i zmiażdży... oczywiście, NA PEWNO wszystkim się nie może ten serial podobać. moim zdaniem to jest serial HOŁD wobec tamtych nostalgicznych klimatów, które jakby umykają niezauważone do historii... ech... dobrze że powstają takie "rzeczy" dla takich świrów jak ja.