Gomorra

2014 - 2021
8,4 33 tys. ocen
8,4 10 1 32629
8,9 7 krytyków
Gomorra
powrót do forum serialu Gomorra

ocenił(a) serial na 9

Serial jest fantastyczny, ale według mnie fatalnie prowadzoną postacią jest Enzo. Na początku, gdy się pojawił, myślałem, że będzie kozakiem i ostro namiesza, ale gdy tylko zabrakło Cira, okazało się, że chyba nie ma pomysłu na tą postać. Bez charyzmy, zdradzany i mianipulowany przez wszystkich, z ciągłą zbolałą miną w końcu stał się irytujący. Może w sezonie 5 kiedy już stracił wszystko okaże się, że ma chociaż cień jaj?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10
blaz11984

pewnie dlatego, ze odkąd Enzo się pojawił to był prowadzony za rączkę przez Ciro, a gdy sam podjął decyzję o ataku na eleganta to stracił oko. Już wtedy można było zauważyć, że nie nadaje się do tego biznesu i bez pomocy Ciro zwyczajnie sobie nie poradzi. Mimo to również mam nadzieję, że pokaże się z lepszej strony w 5 sezonie.

ocenił(a) serial na 10
blaz11984

Nie każdy ma charyzmę, i potrafi dowodzić grupą :) widocznie go to przerosło. Nie chciał słuchać Valeria np. Jakie tego były konsekwencje to wszyscy wiemy.

blaz11984

W trzecim sezonie miał charyzmę. W czwartym rzeczywiście nie i wydawało się, że potencjał postaci się wyczerpał i z końcem sezonu Enzo zginie. Tak się jednak nie stało, więc możemy się spodziewać jego zemsty na Dyplomacie