"O Clone" (Barwy grzechu). Nie będe oglądała na pewno tych brazylijskich bzdur. TVN straci oglądalność, bo telenowela zapowiada się totalną klapą i beznadzieją. Jaka szkoda że Gorzka Zemsta się kończy, jak dla mnie to była najlepsza telcia jaką TVN emitował. Pozdro
A dlaczego ma być tandetą...? nie słyszałam nic o tej telenoweli.... ;(
Ale zgadzam się, szkoda że Gorzka zemsta się kończy :|
widziałam filmik promocyjny, dostała kiepskie opinie w krajach w których była ta telenowela puszczana. Jest tandetą bo tvn poszło po najniżej linii oporu, wykupili jakąś tanioche :/
Słuchajcie!
A ja słyszałam o tym, że piszą podania do TVN-u
by puścili co innego.
Może a nuż coś się da zmienić.
W ogóle są takie kultowe telenowele, że nie rozumiem,
jak TVN może puścić takie ścierwo skoro wie ile osób ogląda
"Pasion...."
Tak wiele osób pisze do TVN'u w dziale "współparaca z widzami" ale oni i tak nikomu nie odpisują,nie wiadomo czy wogóle czytają te maile.Zresztą wiele osób pisało również,by po pasion leciało LMEEE i co leci jakaś tandeta :\
mnie sie wydaje ze jeszcze dluuuuuuuuuuugo bedzie trwala ta telenowela.................... .......;) pozdroooo!!!!!!!!!!!!!
Ciekawe kiedy wreszcie na ekrany naszycvh telewizorów trafi druga część "Pasion...", kręcą ja, bedą nowe czarne charakterki ! Zapowiada sie super
Zdjęcia do "Fiebre de Gavilanes II" się już zaczęły, ciekawa jestem po jakim czasie szanowny Tvn wyemituje :/ Została nawet stworzona specjalna petycja co do puszczenia " La mujer en el espejo" po PDG. Jednak widać TVN ma to gdzieć bo nawet się nią nie zainteresował. Swoją drogą sam działa sobie na niekorzyść bo straci sporą oglądalność, wątpie czy jakiś fan PDG tak łatwo przerzuci sie na jakies bzdury po tytułem "Barwy grzechu" kiedy powstało tyle świetnych telenowel jak np. Reinas, LMEEE czy La Tormenta... :(