Macie do wyboru:
1. Norma
2. Jimena
3. Sara
4. Rosario
5. Dinora
6. Ruth/Libia
Panowie:
1. Franko
2. Oscar
3. Juan
4. Fernando
5. Armando
6. chłopak Ruth (zapomniałam jak ma na imię:))
Najladniesza bohaterka Sarita (zastanawialam sie miedzy nią a Rosario)
A bohater Benito (lol) to był żart :) oczywiscie Franco
Najprzystojniejszy bohater oczywiście Franco co do pań to nie jestem zdecydowana może gdybym była facetem to bym wiedziała a tak ładna jest Jimena, Norma i Ruth. pozdro
bohaterka: Ruth/Libia
Bohater: Franco
A tak na marginesie to chłopak Ruth ma na imię Antonio
Co do bohaterki wahałam się między Ruth i Normą, a co do bohatera nie miałam wątpliwości
Babki
Raqel i Eduvina
Faceci
Calixto i Benito
A tak na poważnie to Franco i Rosario
dziewczyna:kurcze, wszystkie co podałam są ładne, ale ja bym miała się decydowac to minimalnie wygrywa Jimena
mężczyzna: Franko, ma piękne oczy i cudownie się uśmiecha. (chociaż Oscar jest czasem taki słodki, że nie mogę:))
Franco jest brzydki:/
Najładniejszy jest Oscar .. mniam ..
A z dziewczyn Jimena i Sara(nie wiem którą wybrać).
najładniejsza pani to Norma
a pan to oczywiście Franco
ale Oscar też jest przystojny
Według mnie najładniejszą bohaterką jest Sara. A na facetach się nie znam XP.
Wszystkie trzy siostry są miluśkie:-) Sara tez jest ok.
A najprzystojniejszy jest oczywiście Juan (ha, ha)
Franko też może być. Oscar odpada :-(
nieuwierzycie ale mój chlopak to kopia Franka tyle ze ma ładniejszy nos :P sama tego nie widziałam ale wszczystkie kumpele tak mowily i oglądnęłam sobie gorzką zemstę i okazało się że to prawda (wciągnęłam się pryz okazji troszeczkę) :D Głosuje na Norme i Jimene (obie sa olśniewająco piękne) i na Oskara :D
Dla mnie też, Oscar i Jimena są najlepsza parą. W ich związku zawsze się coś dzieje. A te ich "kłótnie"......:D Pozdrawiam
Moim zdaniem najlepsza para to Sara i Franko. Sa świetni najpierw kłócili się a teraz tak sie kochają. I te franca niebieskie oczy, dlatego on jest najpiękniejszy, a co do bohaterki to sara albo jimena nie która ładniejsza
A tam! najprzystojniejszy jest Leandro i nic go nie pobije! =P A z dziewczyn najładniejsza jest Norma!