PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=194062}

Gorzka zemsta

Pasión de gavilanes
2003 - 2022
7,6 6,0 tys. ocen
7,6 10 1 5967
Gorzka zemsta
powrót do forum serialu Gorzka zemsta

Gorzka zemsta to o wiele fajniejszy i lepszy serial od wielu filmów np. sztucznego Foresta Gumpa. Pokazuje na czym polega prawdziwa miłość i wierność. Jest to serial dla ludzi kulturalnych a nie tak jak np. Pulp Fiction gdzie ciągle tylko przeklinają. Fuj nie da się tego oglądać.
Pozdrawiam wszystkich fanów tego pięknego serialu.

ocenił(a) serial na 9
flying_juseppe

Wiem o tym ale przeciwnikom tego nie przetlumaczysz a wlasciwie nie musisz,kazdy oglada to co lubi tylko jedno mozna im zarzucic:nie szanuja zdania innych.Pozdrawiam

Mother_Earth

Możecie sobie lubić tę telenowelkę (dla mnie wszsytkie one sa jednakowe) ale, kurwa, wjeżdżanie na takie filmy jak Forrest Gump czy Pulp Fiction i nazywanie tego pierwszego sztucznym to, kurwa, lekka przesada.

ocenił(a) serial na 9
Rychoslaw

Ale czy Ty nie rozumiesz ze nie kazdemu moze sie Twoj ulubiony film podobac? I po co te wulgaryzmy? Ty przesadzasz:-) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 1
flying_juseppe

Forrest Gump sztuczny? Nie lubię Pulp Fiction, ale porównywanie GZ do któregokolwiek z filmów (nawet gniotów) to lekka przesada. Jak tam jest prawdziwa miłośc to chyba ktoś upadł na głowę. To zwykły tasiemiec bez żadnej wrtosci, zrobiony tak, aby przyciągał ludzi.

ocenił(a) serial na 9
flying_juseppe

GZ to telenowela a PF czy FG to filmy wiec wiadomo ze sie roznia ale telcie tez sie ludziom podobaja bo kazdy oglada to co lubie wiec zastanawia mnie to dlaczego ludzie sa tacy nietoleracnyjni...

Mother_Earth

Nie chcę Ci nic wypominać ale to Ty wjechałaś na Forresta Gumpa nazywając go sztucznym a Pulp Fiction głupim i brutalnym. Jeśli nie zauważyłaś w tych filmach nic wartościowego lub ich nie zrozumiałaś to nie my wychodzimy na nietolerancyjnych ludzi. Ja przecież na Twoją telcię nie wrzucam... :)

ocenił(a) serial na 9
Rychoslaw

O PF nic nie pisalam(ze jest glupi) bo nie ogladalam tego a jesli chodzi o FG to ze byl sztuczny to chyba nie jest jakas obraza:-) Pozdrawiam

flying_juseppe

Jasne..."Pulp Fiction" to dzieło sztuki, jeśli widzisz w nim same przekleństwa i nic poza tym, to się teraz ośmieszasz. A może nawet filmu nie widziałaś? Jak można porównywać kultowy film do jakiejś telenoweli?! A "Forrest Gump" taki miał być, film jest świetnie zrobiony, pomysłowy(w przeciwieństwie do tych wszystkich tasiemców) i przede wszystkim mamy w nim coś, czego w telenowelach nie ma na pewno, czyli dobrą grę aktorską. Wyjechałaś z niezłymi porównaniami, może teraz wejdź na strony tych filmów i tam napisz, że ten tasiemiec jest od nich lepszy, hehe. Ale ubaw...

Veda12

tylko wezcie pod uwage ze nie kazdemu moze sie podobac Forrest Gump. Tak jak wam sie nie podoba GZ tak mi sie nie podoba ten film.

Nikki

Tyle, że my po waszej ulubionej telci nie jeździmy a wy po Forrescie i Pulp Fiction, wręcz przeciwnie (niektóre z was). Poza tym porównywanie tych dwóch obrazów to, moim zdaniem, lekka przesada.

Rychoslaw

wiesz nie rozsmieszaj mnie. Nie jezdzicie po gorzkiej zemscie???
to skąd sie biorą te tematu tupy GZ to gówno itp Moze Ty nic takiego nie napisales, ale inni tak. A po za tym nikt z fanow GZ nie obraza Forrest Gump. Nie bylo o tym filmie takich komentazy jak o GZ. I nie sądze żeby określenie filmu że jest sztuczny bylo obraźliwe.