Gorzka zemsta

Pasión de gavilanes
2003 - 2022
7,6 6,0 tys. ocen
7,6 10 1 5966
Gorzka zemsta
powrót do forum serialu Gorzka zemsta

Ja jej nie cierpie, jak dla mnie to głupie babsko za bardzo sie miesza w zycie swoich corek. Co jej do tego? A teraz jak sie dowiedzialam ze pobije Sarite kijem to jeszcze bardziej jej nie cierpie. Strasznie mnie wkurza jak łazi za Fernandem. Stara baba a przyczepila sie do kogos kto mogly byc jej synem. I ten jescze jej spisek z Dinorą :/

ocenił(a) serial na 10
Nikki

Ooooj zgadzam się, dobrze to ujęłaś, chodz ja bym to jeszcze zweryfikował, tylko nie chce używać brzydkich wyrazów, ja tez jak ją widze to az mnie coś strzela, poprostu nie znosze babska, tez mnie wkurza ta solidarnośc z Fernandem, no zachowuje sie tak jakby był jej kochankiem, ona jest od niego uzależniona i on od niej, ale takie czarne typki pasują do siebie, nie zdziwie się jak będą mieli ze sobą romans haha :))) Ale zobaczycie stare pruchno Gabriela jeszcze sie zmieni, bedzie bardziej ufała swoim córkom, bedzie lubić reyesów, bo domyslam się ze zamieszkaja wszyscy razem w jednym domu, tak mi sie cos wydaje, ze to bedzie takie piękne pojednanie, i ludzie którzy kręcili ten serial beda chcieli pokazac światu ze mozna zyc w zgodzie nawet po takim czyms co spotkało Reyesów(Smierc Libii) to będzie taka piękna płenta tego serialu...

bianconero

Jasne że się zmieni, Będzie bodajże kochanką albo żoną Fernanda, on razem z Dinorą i jeszcze kimś uknują spisek przeciwki całej rodzinie i porwą Gabrielę i Juana, Juan uratuje jej życie, tamci zginą i Gabriela pod wpływem tych wydarzeń zmieni stosunek do swoich wrogów

ocenił(a) serial na 10
iza_42

Co za babsko do wszystkiego sie wtraca i najchetniej to by tym corka zabronila opuszczac hacjendy.