PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=194062}

Gorzka zemsta

Pasión de gavilanes
2003 - 2022
7,6 6,0 tys. ocen
7,6 10 1 5967
Gorzka zemsta
powrót do forum serialu Gorzka zemsta

Nie wnikam już w to, że moim zdaniem to jedna z najgłupszych, najżałośniejszych i najbardziej kiczowatych telenowel. Może się innym podobać potrafię to zrozumieć, ale (LOL!) - pierwsze miejsce w rankingu filmwebu (hahaha) kiedyś tam była ZIELONA MILA, SKAZANI NA SHAWSHENG, no ale przecież takie filmy nie mogę się równać z tą wspaniałą telenowelą:D

Pozdrawiam fanów:) Nie chiałem Was urazic!

ocenił(a) serial na 1
adam_

dobre kino sie juz nie liczy, lepsze sa telenowele : / ekhm...

użytkownik usunięty
adam_

Film nie jest wartościowy, tylko dlatego, że jest filmem. Liczy się treść, a nie forma. A że "Gorzka zemsta" to telenowela, to się z tego cieszę, bo zaliczę aż 188 spotkań z bohaterami, a nie jak w przypadku filmu - 1.

użytkownik usunięty
adam_

Skazani na shawshank (a nie Shawsheng) , Zielona mila , Milczenie Owiec , Lot nad kukułczym gniazdem dużo można by wymienić arcydzieł filmowych ,które zasługują na 1 miejsce.Ale gdyby nie różnorodność w sztuce filmowej było by nudno i ja osobiście uważam że telenowele też w jakiś sposób kinematografie wzbogacają , a to że przez dzień lub dwa zajmowała 1 miejsce na filwebie to nic strasznego.A osobiście uważam iż Gorzka zemsta jest jedną z lepszych produkcji tego gatunku.

A ja uważam, że nie powinno się mieszać filmów kinowych z serialami. A FilmWeb, gdyby był poważnym portalem filmowym to natychmiast by to skorygował. Przy okazji, moi drodzy prawdę mówiąc to zdarzają się dobre a nawet bardzo dobre seriale ale akurat ten kicz do takowych się nie zalicza.

adam_

Nie ma sensu sie sugerowac srednia ocen i wynikajacym z niej miejscem na filmwebie bo nic one nie znacza. Bardzo wiele filmow ma srednia powyzej 8 i czasem sa ta genialne filmy a czasem zwykle gowno, wiec te wyniki naprawde sa niemiarodajne.