Kto jest waszym zdaniem najfajniejszym bohaterem a kto bohaterką Gorzkiej Zemsty
ten serial był wspaniały,inny niz te wszystkie tasiemce..Utkwił tak każdemu bo nie był nudny,był ciekawy do końca.W serialu wystąpiły 3 par a nie 1 tak jak to zwykle bywa..Np. powiedzmy ze jakiś tam serial ma 140 odc. i jest 1 para a drugi ma tz 140 odc i sa 3 pary.Ten drugi jest lepszy (zazwyczaj,nie zawsze)bo gdy znudził nam się juz wątek Jauna i Normy,to zaczął się Oscara i Jimeny,gdy ten nam sie znudził zaczął sie Sary i Franca.Film też jest ciakwey bo wszystkie te 3 pary miały hmm kontrowersyjny początek a najbardziej to Sara i Franco,dobrze to wymyślili;p
aaaa hehe zapomniałam dodac że moją ulubiona postacią jest Franco,bo jest okropnie przystojny!!! i mysle ze najprzystojnieszy ze wszystkich aktorów !!!
Zdecydowanie synek Normy i Juana ;) A poważnie najfajniejszą i najładnejszą parą byli właśnie Juan i Norma. Niecierpiałam Escandona... Co za pajac a ta jego papa...
ja to wszystkich lubiłam:
Sara i Franci mieli fajny poczatek -niezle sie wyzywali(smieszne to było)
Oscar i Jimena byli szleni najlrpsze to było jak krecili te reklamówke do perfumu
Norma i Juan byli juz berdziej dojzalsi i powazniejsi ale jak sie urodzoł mały Juan David to było fajnie
hehe wogole to była zajefajna telenowela!!!
Jest ich troszku :)
Męzczyzni:
lubiłam oczywiscie franca i Oscara :* ponadto dziadka, Miguela,do ochroniarza Armanada tez nic nie mam smieszny gosciu!mozna powiedziec ze bardziej lubiłam fernanda niz Juana :))
Kobiety :
najbarziej oczywiscie sare!! ale rowniez Jimene i gabrielle!! Nie przepadalam z aNorma
Jak dla mnie to Himena była bardzo szlona i sympatyczna, polubiłam też dziadka i oczywiście Franca bo był badzo przystojny.Do Rosalio też nic nie mam była ok:)
Dla mnie najfajniejszymi postaciami była jimena i franco(te jego oczka) fajnie ze znowu zaczną puszczać ten serial....Osobiście nie oglądam telenowel ale to jest coś innego ma coś w sobie co wciąga i nie jest takie bezsensu jak inne seriale tego typu!!
Ja również uważam, że ten serial jest super. Najfajniejszą postacią dla mnie jest dziadek sióstr. Zabawny , wygadany i do tego bardzo sympatyczny starszy pan. Lubię też Sarę, choć na początku jest bardzo oziębła. A najprzystojniejszy oczywiście jest Franco. Co tu dużo mówić serial jest genialny nie można się przy nim nudzić.Pozdrawiam wszystkich fanów PDG :))