PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=194062}

Gorzka zemsta

Pasión de gavilanes
2003 - 2022
7,6 6,0 tys. ocen
7,6 10 1 5967
Gorzka zemsta
powrót do forum serialu Gorzka zemsta

... ale już mnie ta wciągła :P Zresztą jak ją kiedyś puszczali to strasznie popularna chyba była więc wypada obejrzeć :D
Poza tym para Norma+Juan bardzo mnie zainteresowała i musze wiedzieć co będzie dalej :D (Norma jest przepiękna...)

Tylko czemu to ma aż tyle odcinków??? Zdecydowanie wole jak tenelowele mają ok 90 odcinków bo jak jest więcej to sie to za bardzo rozciąga...

smerfetka

No szkoda ze taka dluga, ale mnie tez wciaga:P ale moja ulubiona para to sara i franco. Na poczatku sara nie wygladala zbyt ladnie ale potem wyładniała...Pozdro

Jacky_Firth_Northam

no właśnie gdzieś słyszałam, że beda para, troche dziwne...
ale nie chce wiedzieć więcej, chce mieć zaskoczenie jak bede oglądać :D
pozdrawiam :*

smerfetka

no wlansie ja tez tak uwazzam ze 90 odcinkow to juz max:) no ale coz 188 jak dali to juz niech bedzie;/ a ogladasz jestes moim zyciem to ma 230 odcinkow;/;/;/;/

ewelina_92

nie oglądam, nie przepadam za Natalią Oreiro i Facundem ;)
haha coś jak "Luz Maria" to też wiecznie trwało ;)

ocenił(a) serial na 7
smerfetka

Tak telenowela jest boska,zwlaszcza scenki z jimena i oscarem:)Fakt,ze jest za dluga i przy koncu robi sie to juz nudne.Mogli sie zmiescic w 125 odc,ale coz...I tak jest swietna:)

_Mia_

noo tylko Sara mnie denerwuje, taka zmierzła stara panna, podobna do swojej matki, wszędzie wtyka nos...

użytkownik usunięty
smerfetka

Przezemnie ten film mógłby mieć 300 odcinków:D bo jest przepiękny tak samo jak Barwy Grzechu:)