1. Na stronie którą podaliście w którymś z wątków jest ten utwór opisany tak:SobreFuegoDannayMichel ale nie jest najlepszej jakości w dodatku często w filmie słychać go bez wokalu i w takiej wersji go szukam.Ponadto jest chyba jeszcze jeden utwór który bardzo podobnie się zaczyna.Jeśli macie jakieś namiary to czekam.
2. Co do rankingu to Ci co się czepiają to niech zwrócą uwagę na to że - co prawda noty wysokie ale liczba głosów stosunkowo mniejsza więc i chętnych do oglądania mniej.Więc ludzie logicznie myślący powinni zrozumieć że jako serial,a w dodatku MELODRAMAT jest to jedna z najlepszych pozycji i raczej się nie rozczaruje ktoś kto lubi melodramaty ! Dzielić na osobny ranking ? Wtedy dopiero byłby bałagan przez niezliczone kategiorie i problemy z klasyfikacją.Osobiście uważam,że warto zwrócić uwagę na ten serial bo skoro narobił tyle zamieszania to widać coś w sobie musi mieć.Ja np nie cierpię filmów o tematyce więźiennictwa a "Skazani na shawshank" i "Zielona mila" obejrzałem i mi się bardzo podobały i faktycznie zasługują na czołówkę.Za melodramatami też nie przepadam ale Gorzka Zemsta też mi się podoba i polecam.A ludzie zamiast się czepiać powinni być bardziej tolerancyjni bo jedni wolą horrory drudzy romanse a inni mangę-anime.Jakby w Polsce była manga-anime na topie to też byście się czepiali twierdząc że to bajki ?Może taki np SHREK też nie miałby miejsca na szczycie bo to bajka ? Zrozumcie w końcu że nie zawsze jest tylko to dobre co jest dobre ale to co ludziom się podoba.
Byłoby miło o ile nie jest to to samo co na stronie http://pasiondegavilanes.info/ bo stamtąd to też mam i właśnie w tamtym wydaniu nie bardzo mi odpowiada.Jak masz co innego to czekam.
Do Milia Lee! Mi też możesz wysłać soundtrack z tego super serialu. Najbardziej zależy mi na różnych wersjach Sobre fuego!!!
Boj sie Boga człowieku !!!! To ze lubisz melodramaty (nic dziwnego większość kobiet je lubi) nie znaczy ze jak tylko puszcza jakas telenowele w tv to juz musisz kwiczec i szalec !!!! Ocen ten serial obiektywnie !!!!! Czego on uczy ? Jest glopi i tandetny. Jak zwykle w pd. amerykanskich tasiemcach tak i w nim po raz kolejny ukazana jest bezsensowna walka klasowa, jak zwykle wyzsze sfery walcza z nizszymi, i ta biedna sluzba. Zaloosne ! takiego swiata chcecie ??? Jak tak to zapraszam, u mnie jest robota w sam raz dla Ciebie, bedziesz spratala a jak CI dobrze pojdzie to pan moze zwroci na Ciebie uwage.... Zalosne !!!!!!
Sam jesteś żałosny.Kto Ci powiedział że ten serial jest po to żeby czegoś uczyć ? Uczyć to się trzeba w szkole albo czytając mądre książki a nie przed telewizorem.Myślisz, że filmy z pierwszej 10 czegoś mądrego Cię nauczą.Jeśli jedyną mądrość czerpiesz z filmów to żal mi Ciebie.Tak się składa że ja np nauki mam powyżej uszu bo studiuję trudny kierunek i kiedy przychodzę do domu mózg mi dosłownie paruje dlatego wolę obejrzeć coś lekkiego co pozwoli mi zwolnić obroty i się zrelaksować podziwiając mało znane mi widoki,piękne kobiety i czasem się pośmiać nawet jeśli muszę się śmiać z tego jak ten serial jest momentami naiwny.Mówisz głupi i tandetny - ponoć Mandaryna jest tak samo głupia i tandetna a jednak ludziom się podoba skoro dostała bursztynowy słowik publiczności (2 miejsce) i mało kto zaszedł tak daleko jak ona mimo iż nie posiada ogromnego talentu.A skoro tak ważne jest dla Ciebie żeby to co w Tv czegoś uczyło to siedź sobie na discovery albo edusat chyba że wskażesz mi chociaż jednen mądry serial lub film który powinno się oglądać ? Nawet jeśliby Ci się to udało w co szczerze wątpię to i tak wolę przyjemny relaks niż kolejny wykład który zamiast przed tablicą będzie na ekranie.
Ten serial nie ukazuje waliki wyższych sfer z niższymi. Jak byś zabaczył chociaż jeden odcinek to byś się przekonał, że główni bohaterowie są na tym samym poziomie :). Nikt z służby nie jest głównym bohaterem :D Ten serial baaaaardzo odbiega od innych seriali z Ameryki Pd.
człowieku puknij sie w glowe.tez na początku nie lubilam seriali ale moje kuzynki mnie przekonaly.ten serial jest THE BEST.dawno nie bylo takiego.jak chcesz go krytykowac to pomysl po co wchodziles na forum????????????????????????? ??:-/