Napisałam maile do TVN-u o przełożenie emisji serialu na późniejszą godzine np 15. Kończą sie wakacje a ja bede pewnie siedziec w szkole do 14 i nie zdąrze obejrzyc serialu ;) Pewnie sie nie zgodzą ale zawsze można spróbować ;D
No.. Przydałobu się. Zwłaszcza, że El cuerpo del deseo się juz kończy a trzeba na coś patrzeć :D:D:D
podpisuje sie
A "Prawo pożądania" i tak jest badziewne:P Głupie jak coś.. a PdG to co innego - jedna z najlepszych... :D
Pozdro
Ja też wolałabym, aby gorzka zemsta leciała później, ale niestety będzie wręcz odwrotnie. Bowiem od 1 września emisja nie rozpocznie się o 14.10 jak dotychczas, a o 13.55
Dla mnie to niezbyt dobra wiadomość, bo zwykle jestem do późna w sql, ale mam nadzieję, że w dalszym ciągu będę miała możliwość śledzenia losów bohaterów (choć oglądam serial 2 raz :])
no ale przełożenie godziny emisji to jeszcze nie taka wielka tragedia w porównaniu z całkowitym zaprzestaniem nadawania serialu
A tvn7 ma do tego skłonności, chodzi mi tu o wykluczenie z ramówki Nikity
wielka szkoda :/
zna moze ktos jakas strone w internecie z ktorej mozna sciagnac odcinki gorzkiej zemsty..? albo jakis inny sposob na ogladanie tej super telci ?? prosze o odpowieedz...
Mozna sciagnac odcinki na swiattelenowel.fora.pl albo obejrzec niektore urywki odcinkow na youtube.pl
hym... podawaj ich mejla tez napisze...:D i może wszystkie tak naipiszemy? taka mała akcja? co? napsiz mi mejla jak możeszw komętarzu u mnie bo tutaj zapomnie zajżeć:P Pozdrawiam.
Heyka!
Zgadzam sie z toba ja napisalam do teleopinie@bauer.pl do telegazety z prosba zeby tvn7 przelozyl gorzka zemste na 15 albo po 15...mam nadzieje ze tak zrobia bo oladam film pierwszy raz i jest znakomity...pozdrawiam!
http://tvnsiedem.pl/kontakt.html
piszcie tutaj w sprzawie przełożenia emisji !!!!!