PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=194062}

Gorzka zemsta

Pasión de gavilanes
2003 - 2022
7,6 6,0 tys. ocen
7,6 10 1 5963
Gorzka zemsta
powrót do forum serialu Gorzka zemsta

Jakie są wasze typy? Kogo najbardziej lubicie z braci Reyes i sióstr Elizondo? I w ogóle kogo najbardziej lubicie poza nimi?

Panda

Ja z braci najbardziej lubię Franco, z sióstr Saritę a tak w ogóle to lubię Armanda :)

Panda

hm nio z Reyesów to też Franco jest the best a z sióstr to Himena i Norma..a tak poza to lubie tego pedała i Pepite xD No i staruszka :) i Armanda ale już po nim xD

Panda

Oryginalnymi postaciami są Rosario i Armando. Kłócą się, chcą się nawzajem pozabijać, a najlepsze jest to, że Armando praktycznie przez cały serial był nabuzowany i to było rewelacyjne (niełatwo też tak zagrać).

Panda

Armando to wg mnie najlepsza postać. Dobrze gra i do tego jest przystojny (podobno miał romans z Danną Garcią!)

Panda

Memo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ocenił(a) serial na 10
Panda

Bracia Reyes, siostry Elizondo, Leandro, Ruth, Rosario, Pepita, Don Martin, Juan Dawid :P

ocenił(a) serial na 10
Panda

Najbardziej lubię Franco, i Jimene... Oskar też jest s.p.o.x.
Nie cierpie natomiast Ruth ;/

ocenił(a) serial na 10
Panda

Ja najbardziej lubię:
1. Gabrielę (sądzę że to najbardziej "skomplikowana" postać w serialu)
DŁUUUUUUUUUUUUUUUUGA PRZERWA (między pierwszym a drugim miejscem)
2. Dinorę (zawsze lubię czarne charaktery, a chwilami ma świetne teksty[w stylu: "zjem cię na surowo" - do Normy :DDD])
3. Rosario (od początku przypadła mi do gustu, w głębi duszy wrażliwa)
4. Evę Rodriguez (bo jest dobrą kobietą, bardzo kocha swoją córkę)
DŁUUUUUUUUUUUUGA PRZERWA
5. Martina (wesoły staruszek :DDD)
6. Pepitę (ma duże poczucie humoru, rozsądnie myśli)
7. Carmelę i Malcolma (dostarczyli mi najwięcej śmiechu - oczywiście z ich głupoty :DDDDDD)
8. Benita (ma świetne teskty: "so portable, so portable" albo "tiiiita" :D)
9. Melissę (taka luz-babka :D)
10. Raquel (z niej też się można było pośmiać - ta jej peruka, wiecznie zmarszczona twarz, wyszczeżone zęby :DDD Ale w gruncie rzeczy jest dobrą postacią)
11. Armanda (nerwowy facet, ale był spoko :D)
PRZERWA
12. Panchitę (symbol wiernej przyjaciółki)
13. Hortensję (za całokształt - wściekła baba ale z poczuciem humoru)
PRZERWA
14. Juana (uczciwy, niepotrafiący kłamać, troskliwy)
15. Mema (udawał "kozaka" ale w gruncie rzeczy był tchórzliwy i można było się z niego pośmiać :D)

Najbardziej nie lubię Fernanda (durny tchórz), Ruth (za słodka jest :P) i Justilla i Violetty (tych lekarzy co chcieli zabić Martina - tak mnie denerwowali :P)

marek_kope

Carmela the best !!! miałem z kumplem takie polewki z niej,że nagrywaliśmy sobie dzwoniki na komurke z jej textami :D A pozatym to bardzo lubie Pao i Gato ale to nie tylko za postacie,które odgrywali w PDG ;)

Panda

Z braci Reyes lubię Oskara, a z sióstr Erizondo lubię Himenę. A tak wogóle to moją ulubioną parą są:Rosario i Armando :D:D:D !!!!
Szkoda, że ich miłość tak się skończyła :/ :(

Panda

no coz ja najbardziej lubie : z siostr to Jimene i Norme, z braci to oczywiscie Franka i Oscara :) lubie tez Ruth dziadka Pepite Rosario i inspektora (wiecie tego policjanta - jkai on przystojny :P) :P... nie znosze Juana, Malcolm i Carmele Evy, na poczatku wkurzla mnie Gabriela.... Serila ten jest najlepszy na swiecie :):)

Jago

Najbardziej lubialam Oscara ;-) zawsze smieszny np przez te jego texty ( Chudeusz albo Juancio) :) pozatym bardzo podobal mi sie Armando i Inspektor ;-) Z siostr Elizondo - Sarita a pozatym Rosario, Ruth, Benito, Calixto...itp

Panda

A ja najbardziej lubiłam z sióstr Elizondo- Jimenę, a z braci Reyes- Franco- mniam! Słodkie ciasteczko ;) Gdyby byli razem, to byłby odlot :D

dorotka_14

Z Braci najbardziej lubiłam Oscara :) był śliczny ! a z sióstr Sare! Bo miała charakterek =) Oprócz nich to Armanda, Rosario, Jimene, Norme, Staruszka, Pepite i Mema! :D A tak apropo wiecie że Franco ogolił się na łyso? Mam fote na kompie ;-)

ocenił(a) serial na 9
Panda

Sare,Franka,Mema,Armanda :-(,Martina,Leandra