Czy ktoś wie ile lat mają : Sarita, Jimena, Norma, Juan, Franco, Oscar??? Z góry dzięki :*
Sara26 Jimena22 Norma24 Franco26 Juan30 Oscar22. Najstarsza jest Sara potem Norma i na koncu Jimena a z braci Juan potem Franco i Oscar.
coś mi się wydaje że Franco jest najmłoszy,.. były nawet takie sytuacje jak Juan rozmawial z Oscarem i mówili że ich najmłodszy braciszek.. ;]
wlasnie wszyscy mysleli ze norma jest najstarsza a okazalo sie ze sara i tak samo ja tez na poczatku myslslam ze franco jest najmlodszy ale okazalo sie ze oscar. glupio by bylo zreszta gdyby sara byla od franca starsza
Sara na pewno nie jest najstarsza tylko Norma, a z braci najstarszy jest Juan a najmłodszy Franco, ich dokładny wiek nigdy nie był podany
Mi tez sie wydaje ze najstarsza Norma.. bo najczesciej najstarsze córki wychodza za mąż ;) a tak było w przypadku Normy i Fernanda
mozecie sprawdzic na roznych blogach najczesciej jest:"Śmiała, prawdziwa, rodzinna. Ma 26 lat.
Najstarsza córka Gabrieli i Bernarda Elizondo. Sprawia wrażenie twardej i bezuczuciowej kobiety. Szanuje rodziców i przyjaciół. Łatwo potrafi zjednac sobie ludzi.Jest zwolenniczką dobra rodzinnego. Typ przywódcy. Poznając braci Reyespała do nich nienawiścią, w przeciwieństwie do swoich sióstr. Powoli uświadamia sobie najważniejszą rzecz w życiu - miłość. Podobną do siebie, a za razem dziwną miłość do Franca Reyesa. Dzięki niemu poznaje miłość, od której tak się wystrzegała." itd.
Pamiętam, że kiedy oglądałam Gorzką Zemstę na TVN to zwróciłam uwagę na to że jeden z bohaterów wyraźnie powiedział, iż to właśnie Norma jest najstarsza; praktycznie wszystkie informacje odnośnie wieku zarówno braci jak i sióstr, które pojawiały się na polskich blogach pochodzą z artykułu z "Świata Seriali", a on zawierał błędne nformacje
Przecież Oscar nie może miec 22 lata, bo wyglada raczej na 26 ;/ pozatym Franco mzoe miec 24. Sara mialaby 24 a Norma 26 ....
Sara- 26
Norma- 24
Jimena- 22
Juan- 30
Franco- 26
Oscar- 22
Czytałem, że scenarzyści specjalnie zrobili różnicę lat między siostrami, co dwa lata, a między Reyesami, co 4 lata (Libia miała 18). W dodatku było powiedziane, że to Sara jest najstarsza, a Oscar najmłodszy.
Jej jaka zacięta dyskusja!! :D Wydaje mi się dziwne, że Sarita jest najstarsza ale cóż, jeśli sie upieracie :P. Zawsze mi się wydawało, że bohaterowie łączą się w pary (w tym filmie)
+najstarszy z braci Juan i najstarsza z sióstr Norma
+średni brat i średnia siostra czyli Oscar i Jimena
+i w końcu najmłodsi czyli Franco i Sarita,
i teraz będę miała o czym myśleć jak będę oglądać ten film :D, pozdrawiam
ja wszystko wiem!!!:):)
sara jest najstarsza ma 26 lat
norma ma 24 a wyszłą za mąż bo zosałą zgwałcona i gabryiela myślaął że jest w ciąży
a jimena ma 22 lata
juan ma 30 lat chyba:):)
oscar nie wiedomo ile ma lat ale jest średni
franco ma 26 latek i jest najmłodszy
Ta stronka, która została podana tutaj, nie podaje raczej wiadomości zgodnych z prawda... Pisze tam, że Rosario i Franco maja po 24 lata. A w serialu wyraznie bylo podkreślone, że Rosario spotyka sie z młodszym facetem - Franco. :P
A z reszta myślę sobię, że raczej osoba tak konserwatywna jak Sara nie zwiazałaby sie z gostkiem młodszym o 2 lata (wg. strony Sara ma 26lat).... No chyba, że się mylę :P:P:P:P
A tak na marginesie, to gdy Libia poszła do Elizondów, żeby prosic o pomoc, Gabriela naryczała na niai pytala czy jej nie wstyd bylo zwiazac sie ze starym facetem. I wspomniala, że ona jest o wiele młodsza od jej corek czy jakos tak. A wg stronki rożnica międzi Libia a Jimena wynosi 1 rok.... wiec cos sie tu nie zgadza....
Pewne na 100 000%
Wszedlem na kolumbijski portal intrnetowy i tam znalazlem wywiad z rezyserem a takze dokladne info o serialu!!!.
Juan 30 lat
Sara 26 lat
Franco 26 lat
Norma 24 lata
Oscar 24 lata
Jimena 22 lata
Ruth 18 lat
Jesli nie wierzycie tu uczcie sie hiszpanskiego i zrobcie to samo.
czemu wszyscy piszecie ze Juan ma 30 lat, sam Mario Cimorro powiedział przecież ze gra postać w wieku 28 lat, czyli Juana. W specjalnym wywiadzie dla telewizji meksykańskiej i na jednej z prezentacji serialu po swiecie.
Juan - 28 lat, Norma - 24 lata, Oscar - 24 lata, Jimena - 22 lata, Franco - 26 lat, Sara - 26 lat, Ruth - 20 lat, Libia - 18 lat
dokladnie nie wiem ile ale raczej tak jak tu podaja niektorzy ale pewne jest, ze sa w takiej kolejnosci od najstarszych
Juan
Franco
Oscar
Sara
Norma
Jimena
na 100% widzialam to jzu wiele razy xdd
to trochę dziwne bo oglądałam już kilka razy i to nie dawno GZ i na bank było powiedziane że Franco jest najmłodszy. Co do Sarity mam wątpliwości czy jest najstarsza... może nie najmłodsza, ale nie wydaje mi się aby była najstarszą.
Znalazłam w necie więc podaję:
Bracia to:najstarszy jest juan potem Oscar i najmłodszy jest Franco
Siostry to:najstarsza jest Norma ,potem Jimena i oczywiście Sara
waśnie oglądam od początku GZ i w odcinku 27 pada takie zdanie, w czasie rozmowy Juana i Oscara (gadają o Franco) i Oscar mówi: "koniec z pilnowaniem młodszego braciszka..." czyli wynika z tego że Franco jest młodszy od Oscara.
Dokładnie,wiele razy podczas rozmów trzech braci,podkreślone jest że Juan jest najstarszy a Franco najmłodszy,,,,
Ruth ma na bank 18 a nie 20, jako jedyna w serialu powiedziała kiedyś ile ma lat, było to kiedy jej przyszywana matka powiedziała jej że jej chłopak jest jeszcze dzieckiem, na co Ruth:
-Antonio ma 18 lat i jest 3 miesiące starszy ode mnie
więc jeżeli info że Ruth ma 20 lat pochodzi z tej samej strony co info o pozostałym wieku bohaterów tzn że nie źródło to nie jest wiarygodne. Ale wersja że że Oscar ma 24 lata wydaje mi się bardziej prawdopodobna od tego że ma 22, choć i tak ciężko mi uwierzyć w to że jest młodszy od franco, bo mówili kiedyś że Franco jest najmłodszy z braci. Może nie podali w serialu wieku bohaterów aby każdy mógł sam według swojego "widzi mi się" poustawiać rodzeństwo?
Na pewno Sara nie jest najstarsza. Też mnie to zastanawiało zawsze, ale to jest błąd. Najstarsza jest Norma, kilka razy było powiedziane w telenoweli że to Norma jest najstarsza, sama Gabriela mówiła " moja najstarsza córka jest mężatką) a z tego co wiem Sara nie miała męża. Dziadek też chyba nie raz wspominał że Norma jest jego najstarszą wnuczką, więc jakim cudem Sara może być najstarsza? Mi się zawsze wydawało ze jest tak Juan-28 Norma-26 ( 2 lata różnicy) Sara- 24 Franco- 26 ( 2 lata różnicy) Jimena-22 Oscar- 24( 2 lata różnicy) bo oni są co 2 lata i tak właśnie pary były dobrane,..
no to może padła 19... wydawało mi się że Ruth mówiła o 18, ale mniejsza o to nie będę się kłócić bo nie mam pewności. Ale to tak czy siak wskazuje na to że Ruth też miała 19 lat... a nie 20 jak napisała @molcia1990 ... chodziło mi o to że jeżeli informacja o wieku Ruth jest nie prawdziwa to w resztę też nie ma co wierzyć :D
w serialu wyraźnie było powiedziane, że Juan jest najstarszym z braci, a Franco najmłodszym. Norma najstarsza z sióstr, a Rosario co najmniej kilka lat starsza od Franca, bo wszyscy ciągle podkreślali, że zadaje się z dużo młodszym. zresztą, czy to aż tak ważne? ;)
Z sióstr najstarsza jest Sara(to zresztą widać),średnia Norma) i najmłodsza Jimena.
Z braci najstarszy jest Juan,potem Franco i najmłodszy Oscar.