PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=194062}

Gorzka zemsta

Pasión de gavilanes
2003 - 2022
7,6 6,0 tys. ocen
7,6 10 1 5967
Gorzka zemsta
powrót do forum serialu Gorzka zemsta

halo halo!!!

ocenił(a) serial na 10

jak ktos nie ogladajac ani jednego odcinka moze powiedziec ze ten serial to dno!!! jak dla mnie jest swietny zadna telenowela 'tego typu' tak mnie nie zainteresowala. jest smieszna czasem az zanosze sie od smiechu.wartka akcja, w kazdym odcinku tyle sie dzieje... i wcale nie ogladaja tego puste nastolatki ja bedac na studiach ogladam bo sie rozluzniam i odprezam!!!polecam goraco:)

ocenił(a) serial na 9
barbet

Wszyscy mysla ze kazda telenowela jest taka sama i glupia wiec stad ta krytyka

ocenił(a) serial na 10
Mother_Earth

i to jest straszne że wszyscy wrzucaja te telenowele do jednego "wora" i mówia o niech zle gdy wcale nie ogladali ani jednego odcinka...bo utarlo sie ze telenowela "tego typu" to zawsze nedzna szmira!!!a gorzka ze masta taka nie jest:)))

barbet

świeta prawda ten film jest super a krytykują go tylko niespełna rozumu ludzie ktorzy nie wiedzą co to znaczy tolerancja !!!!!Takim ludziom mówimy NIE TO przez was Polska jest najbardziej nietolerancyjnym krajem przez takie śmieci PZDR dla fanowm zemsty tak 3mac jetes super

barbet

Obejrzałam jeden odcinek i wciąż twierdzę, że to DNO. Jak coś takiego może rozluźniać? Przecież to jest głupie.