PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=194062}

Gorzka zemsta

Pasión de gavilanes
2003 - 2022
7,6 6,0 tys. ocen
7,6 10 1 5967
Gorzka zemsta
powrót do forum serialu Gorzka zemsta

heyyy wiecie moze mniej wicej od ktorego odcinka zacznie sie cos dziac miedzy jimena a oscarem? dzieki za odp , pozdrawiam :)

Chadka

W 21 zostana porwani a potem na pustyni zagraja w reklamie to bedzie chyba 23 i wtedy sie pierwszy raz pocaluja...

ocenił(a) serial na 10
Chadka

W dzisiejszym odcinku juz cos zaiskrzyło, gdy Oscar napotkał Jimenę w wannie :D:D:D Nieżle było... Jak można wyjść z wanny w obecności całkiem obcego faceta??? No niby się przwerócił ale co z tego?? :P

magdu7

jesuuu to byl taki impuls;D:D myslala,ze cos mu sie stalo i to bylo pewnie takie nieswiadome ,ze wyszla;D;D;D

ocenił(a) serial na 10
Chadka

Wiem, że to okropnie zabrzmi, ale ja bym ne wyszła :P:P:P:P

magdu7

haha skad wiesz;d pewnie nieswiadomie bys wyszla;D jeszcze taki oscar... mmmm xD

ocenił(a) serial na 10
Chadka

Jakby się Franco albo Juan przewalił to może.... Ale Oscar mi się tak nie podoba jak jego bracia :D:D Mmmmm

magdu7

looo to widze ze mamy troche inny gust, bo Oscar dla mnie to jest taki miooodzik, ze maskara, Franco tez jest ok, ale tylko tak troche ok ;D a Juan jest kompletnie ble ;D ale Oscar to jest taki moj idelnek, jaki on ma glosik, jaka buzie, klate to masakra haha, chodzacy orgazm;d

ocenił(a) serial na 7
Chadka

Chadka w pelni sie z toba zgadzam:)Juana nie lubie,Franco ujdzie,ale Oscar:)Ideal;p

ocenił(a) serial na 10
Chadka

Mnie się Oscar wcale nie podoba :/ I jak zaczyna mówić półgębkiem to mnie ma szlag trafić.... A Juan ma ten wzrok.. mmmmmmmmmmmmmmm

Chadka

W jutrzejszym czyli 25 sie po raz 1 pocałują na tej reklamówce :)

ocenił(a) serial na 10
Chadka

No to to wiemy :D:D

magdu7

wrrr wlasnie przegapilam 5 odicinkow, bo wyjechalam i wrrrrr akurat te najlepsze jak sie zaczynalo cos dziac miedzy moja ukochana parka :/ czyu ma ktos moze cale te odicnki , jak macie to podajcie linki :)

Chadka

wejdz sobie na www.swiatelenowel.fora.pl i tam masz odcinki po polsku :)

ocenił(a) serial na 10
Chadka

Ja nie mam... Ale fajne odcineczki :D:D