Ciekawe kiedy Nygmie odbije i przejdzie do przestępczego świata :D
Riddler na pewno pokaże swoje prawdziwe oblicze, już na samym początku jak go zobaczyłem w pierwszym odcinku wydawał mi się podejrzany i nie myliłem się :))
Pytajnik na kubku wywołał u mnie spory uśmiech :P Drobnostka, którą wiele osób może przeoczyć, a jest tak ważna!
Jak na tę chwilę, to moja ulubiona postać. Jest tak cudownie nieprzystosowany do życia w społeczeństwie, ale jeszcze ze sobą walczy o zachowanie pozorów normalności.
Nygma już nie jest normalny, w ostatnim odcinku właśnie się zaczęło już to ujawniać w rozmowie z tą babeczką od akt. W końcu postać Riddlera nabiera rumieńców może coś będzie z tego aktora.
To jest najciekawsze w tym serialu jak kreowane i ukazywane są czarne charaktery znane z filmów i komiksów o Batmanie, bo jak dotychczas to najciekawszą postacią jest Pingwin.
Wszyscy olewają Nygmę z góry na dół w każdym odcinku, może już niedługo pęknie i zejdzie na złą drogę :)
Z odcinka na odcinek irytacja Nygmy wzrasta. Nie dziwie mu się. Choć nie mogłabym przebywać z nim w 1 pomieszczeniu dłużej niż 5 minut ze względu na te zagadki i ciągłe pytania. Chyba pocięłabym go nożem.
A wy z kim wolelibyście posiedzieć w takim pokoiku? :P