PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706905}

Gotham

2014 - 2019
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 36852
4,6 18 krytyków
Gotham
powrót do forum serialu Gotham

Człowiek Zagadka

ocenił(a) serial na 7

Ciekawe kiedy Nygmie odbije i przejdzie do przestępczego świata :D

byku889

Riddler na pewno pokaże swoje prawdziwe oblicze, już na samym początku jak go zobaczyłem w pierwszym odcinku wydawał mi się podejrzany i nie myliłem się :))

ocenił(a) serial na 9
byku889

Pytajnik na kubku wywołał u mnie spory uśmiech :P Drobnostka, którą wiele osób może przeoczyć, a jest tak ważna!

ocenił(a) serial na 8
byku889

Najlepszy smaczek z ostatniego odcinka:
http://i.imgur.com/COiDFxf.png

kotek1489

yep serial jest mega

użytkownik usunięty
byku889

Jak na tę chwilę, to moja ulubiona postać. Jest tak cudownie nieprzystosowany do życia w społeczeństwie, ale jeszcze ze sobą walczy o zachowanie pozorów normalności.

ocenił(a) serial na 7
byku889

Też od razu zwróciłam uwagę na pytajnik na kubku :D

ocenił(a) serial na 8
HollyShort

ogólnie ostatni odcinek najlepszy

ocenił(a) serial na 8
Rush_only

Nom :)

ocenił(a) serial na 7
byku889

Nygma już nie jest normalny, w ostatnim odcinku właśnie się zaczęło już to ujawniać w rozmowie z tą babeczką od akt. W końcu postać Riddlera nabiera rumieńców może coś będzie z tego aktora.

ocenił(a) serial na 7
byku889

To jest najciekawsze w tym serialu jak kreowane i ukazywane są czarne charaktery znane z filmów i komiksów o Batmanie, bo jak dotychczas to najciekawszą postacią jest Pingwin.

ocenił(a) serial na 10
byku889

Sporo osób zauważyło ten kubeczek :P

byku889

Wszyscy olewają Nygmę z góry na dół w każdym odcinku, może już niedługo pęknie i zejdzie na złą drogę :)

ocenił(a) serial na 10
byku889

Z odcinka na odcinek irytacja Nygmy wzrasta. Nie dziwie mu się. Choć nie mogłabym przebywać z nim w 1 pomieszczeniu dłużej niż 5 minut ze względu na te zagadki i ciągłe pytania. Chyba pocięłabym go nożem.
A wy z kim wolelibyście posiedzieć w takim pokoiku? :P

The_Joker_Mr_J

Z Tobą wolałbym ;)