PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706905}

Gotham

2014 - 2019
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 36835
4,6 18 krytyków
Gotham
powrót do forum serialu Gotham

Nie poszedł do szpitala jak wpadł do wody? Dlaczego nie wrócił do matki? Dlaczego nie nastawił
sobie nóg?

PH93_filmweb

To Gotham. Jakoś złoczyńca musiał powstać. Poza tym zszedł na tak złą drogę, że nie chciał.

PH93_filmweb

Wszystko dobrze? Koleś powiedział mu, że ma uciekać z miasta, był prawie trupem, zadarł z szefami mafii Gotham, nie mógł liczyć na pomoc policji. Miał iść do szpitala? Co za debilne pytanie. Kolejne pytanie jest tak samo idiotyczne, odpowiedź jest taka sama. Poza tym, że jak zobaczyliśmy w drugim odcinku, jego matka nie była do końca zrównoważona. Dlaczego nie nastawił sobie nóg? Ile masz lat 11? Złam sobie palca i nastaw. To był jakiś psychopatyczny lamus, a nie żołnierz Gromu, albo Specnazu.
Poza tym Pingwin jest psychopatą.

Skąd tak głupie pytania?

TomaszO1983

Co jest debilnego w tym, że by poszedł do szpitala? -"Przepraszam ktoś mnie pobił itd"...

ocenił(a) serial na 8
PH93_filmweb

Naprawdę tego nie rozumiesz czy tylko udajesz? Jakby tam poszedł to mafia by go znalazła w 5 minut i po pingwinku....eh

zioleklukas

Tak, na pewno by na niego w szpitalu czekali, będąc pewnym ze zginął...

ocenił(a) serial na 9
PH93_filmweb

Mogliby dostać cynk, po co się narażać niepotrzebnie. Zresztą poradził sobie.

UnknownSoldierOFFik

Po co !? Koleś ma połamane stopy, jest odmrożony, wygłodzony, ledwo przytomny....

TomaszO1983

Podpisuje się.
Poza tym jeśli już ktoś czepia się takich rzeczy musi zastanowić się, jak to odbywa się w Ameryce z pójściem do szpitala: to pewnie nie jest tak, że idziesz sobie i mówisz "Przepraszam ktoś mnie pobił itd", są spisywane dane, pewnie sprawdzane ubezpieczenie, więc skłamać też nie skłamiesz jeśli chodzi o nazwisko bo cię nie przyjmą - no chyba, że pójdziesz prywatnie xD Rzeczywiście głupie pytanie. Najwyżej poprawcie mnie, jeśli się mylę ALE skoro wchodzimy na realne problemy postaci z tego typu produkcji serialowej to należy też poważnie sobie odpowiedzieć na pytanie, jak to rzeczywiście jest.

PH93_filmweb

"Dlaczego nie nastawił sobie nóg"
Bo nie ma ubezpieczenia.
Lol.

ocenił(a) serial na 10
PH93_filmweb

Dlaczego Oswald a.k.a. Pingwin tak dziwnie chodzi?

ocenił(a) serial na 9
Alexsia_2003

Bo nie nastawił sobie nóg :D

ocenił(a) serial na 10
mareczekp2

A dlaczego ma złamaną nogę?
P.S. nie nogi tylko noge

ocenił(a) serial na 9
Alexsia_2003

Oj nie wiem, może jakiś uraz z dzieciństwa. Nie czytałem komiksów :)