PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706905}

Gotham

2014 - 2019
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 36863
4,6 18 krytyków
Gotham
powrót do forum serialu Gotham

Easter Eggs

ocenił(a) serial na 6

Są tu jakieś fajne? Na pewno są...
+Potrafi mi ktoś wskazać oryginalne postacie z komiksów z serialu?

ocenił(a) serial na 7
Jajkonatwardo

Oryginalne postacie z komiksów? Jest ich cała masa. Gordon, Bruce Wayne, Alfred, Selina Kyle, Ivy Pepper, Edward Nygma, Harvey Dent, Zsasz, Pingwin, Falcone, Maroni, Scarecrow, Electrocutioner... Z głównych złoczyńców Batmana nie pojawili się jeszcze Joker, Harley Quinn, Bane (chociaż pojawiały się już easter eggi z nim Venom itd), Mr. Freeze, Deadshot i Deathstroke. Chociaż mam wrażenie, że w jednym odcinku pojawił się zamaskowany Joker ponieważ gość był wysoki, chudy i miał zielone tęczówki i włosy

ocenił(a) serial na 9
chowder

Joker w sumie "może" pojawić się jako aluzja, domysł, easter egg w odcinku o Red Hood - będzie to chyba 16 albo 17. Krążą legendy, że Jokera widzieliśmy już w klubie Fish, tak tak ten komik co u niej występował. ;)

ocenił(a) serial na 6
chowder

Deathstroke się nie pojawi zapewne bo był już w Arrow a te dwa seriale w zamiarze producentów maja nie mieć ze sobą nic wspólnego.

ocenił(a) serial na 7
Jajkonatwardo

To co z tego że tam był? W Days of Future Past był Quicksilver i nic nie stało na przeszkodzie żeby w Age of Ultron pojawił się Quicksilver grany przez innego aktora

ocenił(a) serial na 6
chowder

No i to jest właśnie minus wielki. Tak jak z Flashem, którego w filmie będzie grać Ezra Miller.

ocenił(a) serial na 9
Jajkonatwardo

Skąd taka pewność, że Deathstroke się nie pojawi? Spokojnie mamy czas, nie wszyscy bohaterowie muszą od razu w pierwszym sezonie zostać przedstawieni. Wszystko w swoim czasie. :)

ocenił(a) serial na 9
Jajkonatwardo

Jasne, w przyszłych odcinkach pojawi się jeszcze gang Red Hooda z tego co wiem. :P