PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706905}

Gotham

2014 - 2019
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 36864
4,6 18 krytyków
Gotham
powrót do forum serialu Gotham

Oglądałem 7 odcinków a wciąż nie ma Batmana. Kiedy się pojawi? Mam nadzieję, że nie długo bo
nie mogę już patrzeć na Gordona i Bullocka. Pingwin też wkurza

CharliePace

Batmana?W ogóle nie będziemy batmana serial ma ukazać Gotham jakie było przed batmanem.Bruce Wayne jest bardzo młody nie założy od razu peleryny,przed nim długa droga...To nie jest typowy serial o batmanie w roli głównej.Jak nie przepadasz za Gordonem i nawet pingwin cię wkurzą(choć jest super zagrany),to nie oglądaj.Serial będzie głownie o Gordonie.

ocenił(a) serial na 10
waldaks

Dokładnie. Tak właściwie to nie przepadam za Batmanem jako postać. Zbytnio mnie nudzi, więc do póki go nie ma to jest ok. xD
Hejt za 3...2...1..

ocenił(a) serial na 8
The_Joker_Mr_J

Z mojej strony napewno nie będzie hejtu :) Moim zdaniem serial bardzo udany. Wiadomo że Batmana nie będzie ale coś czuje że pojawią się rozkręcone wersje Pingwina, Nygmy i pewnie paru innych. O to w tym serialu chodzi aby ukazać to co było przed Batmanem :) Serial daje radę moim zdaniem ale myśle że to kwestia 4 sezonów max żeby nie popadać w skrajność tak jak z BATES MOTEL który już powoli wyczerpuje formułę ale i tak jest świetny :) To moja opinia... Mam do niej prawo :) Pozdrawiam @The_Joker_Mr_J @waldaks @CharliePACE hahahaha :P "kiedy pojawi się Batman?" A kiedy GreenLantern? :P

waldaks

Batman jest ,ale nie wie że będzie batmanem, bo o tym nie wie.