Bardzo lubię ten serial i nie rozumiem tylko czemu Polski lektor jest do 3 sezonu .To nagminne że seriale nie sa emitowane w telewizji po kilku sezonach .Tak jest z Gotham ale jest bardzo dużo takich seriali jak : arrow, legends tomorow, nie z tego świata czy słodkie kłamstewka tylko pierwszych kilka sezonów a potem koniec może ktoś mi to wytłumaczyć?
Chodzi jedynie o prawa do emisji/dystrybucji jak sądzę poza granicami USA. Większość tych seriali ma w swojej ofercie Netflix i sezony z lektorem pojawiają się długo po premierze danego sezonu w Ameryce. Są też wyjątki, np. Czarna Lista ma nowy odcinek z lektorem na 'naszym' Netflixie 1/2 dni po premierze danego odcinka w USA czyli update danego serialu ma miejsce odcinek na tydzień a nie, jak w przypadku np. Gotham, całego sezonu w odstępie jakiegoś czasu od zakończenia sezonu w Ameryce (jeśli dobrze pamiętam to s3 Gotham z lektorem pojawił się na Netflixie kiedy s4 kończył się w USA (lub nawet skończył)).
Oczywiście takie Arrow czy Flash nawet miały sezony na rodzimych kanach jak na TV Puls ale pewnie większość udostępniających odcinki z lektorem danego serialu 'bierze' je z Netflixa (już nie wspominam, że na Pulsie daleko z tymi sezonami nie zaszli..).
No nie tylko puls je emitowal ale chyba axen a superNatural to TVN czy Polsat.Tylko jeżeli ktoś kupuje 3 sezony to czemu nie kupi 5 kolejnych ? Co do netflixa to zgodzę się gotham czy littel sweet layers sa dostepne tylko po angielsku .Też to śmieszne że tylko drobna część zasobów jest z innymi wersjami językowymi niz angielski.ale wiem że nie tylko emitowane są przez netflixa. arrow czy gotham widziałem nowy sezon na cw ale tez wiem ze w Niemczech jest w tv. No jeżeli te kanały mają kupione nowe sezony to czemu w Polsce nie . Ktoś powie że drogie czy miały słabą oglądalność to po co kupowali 5 pierwszych sezonów ? A ludzie tworza napisy zeby ogladac z neta . Wydaje mi się że nie szanuje się Polskich odbiorcow