Czy mi sie zdaje czy na promo w jednej z tych kabin gdzie siedzą ci przestępcy Doktora Strange'a widać Jerome'a? Postura podobna, włosy rude i ich wygląd?
Z tego co wiem jeszcze kręcą (albo niedawno skończyli) sezon 2B więc może posłuchali opinii fanow i stwierdzili że wskrzeszą w taki sam sposób jak Galavana? :D Pewnie to samo tyczy sie Sionisa i Maroniego :P
Spokojnie, myślę, że twórcy nie są tak głupi, żeby ostatecznym Jokerem była kobieta :D Po prostu to genialna postać a wiadomo że orginał zaczął działać dopiero wtedy kiedy Bruce był już Batmanem. Więc myślę że po prostu chcą oddać ducha tej postaci paru innym złoczyńcom. Dlatego też teraz bedzie kobieta, potem ktoś zapewne inny by na końcu serialu okazało się że to jednak wkrzeszony Jerome będzie tym prawdziwym Jokerem :D
Zresztą kto wie, może twórcy stwierdzili że będzie tych kilku Jokerów i wybiorą spośród nich najlepszego :D Na razie aktor grający Jerome'a spisał sie na medal ale wciągu tych paru sezonów(o ile powstaną ;d ) pojawi się kilku jego naśladowców i może trafi się aktor który zagra jeszcze lepiej :D