... że nie warto stać w pobliżu okna podczas rozmowy z dziwnie zachowującym się facetem- bo można znaleźć się po drugiej stronie okna, kilka pięter niżej :D
Epizod 17 sezonu 3 przyniósł nam odtworzenie niemal jeden do jednego kultowej sceny z "Powrotu Batmana" Tima Burtona- oby to tylko oznaczało, że więcej będzie słodkiej Cat ;)
Ps. Ciągłe lawirowanie pomiędzy dobrem a złem Gordona robi się coraz bardziej interesujące.
I tez podobną scenę z filmu który się specjalnie nie przyjął "Kobieta kot", to oblężenie przez koty itp.
Z tego co mi wiadomo to w 4 sezonie ma się pojawić "pre" Harley Quinn, coś jak pre joker - Jerome no i może jeszcze w tym sezonie ras al ghul.
Albo może wystąpi w 1 odcinku jako młoda dr.quinzel, tak jak raz Harvey dent w 1 sezonie, zobaczymy :)
Rozumiem eksperymenty, krew dającą moc itp (o ile można powiedzieć, że logicznie jest to wytłumaczone), ale serio Selina spada a koty dadzą jej nowe emm zachowanie/wygląd/cokolwiek ? Oprócz tego, że leżała jak trup.
Penguin-Ivy-Freeze-Firefly - genialna grupka, czekam na nich w akcji.
Barbara - odkąd jest wariatką ogląda się ją świetnie i na Harley by się nadawała, a jeśli nią nie będzie to raczej jest tylko wymysłem twórców(?)
Nygma - zaczyna mnie trochę męczyć.. jak wszystkich w Gotham. Parę odcinków pod rząd jak robi numery w mieście mnie nie zachwyciło.
Barnes - czy oni robią z niego jakiegoś Bane ? Nawet coś a'la maskę mu jakąś dadzą, na chwilę gdy uwięziony będzie, to już całkiem podobny :D
Trybunał nie zachwyca, męcząca irytująca babeczka, Gordona jeszcze przyjęli, na pewno im pomoże. W dodatku wraca Fish ze Strange i bandą potworów.
Czy wam się nie wydaje, że tych złoczyńców będzie już po prostu za dużo? Przejąć miasto będzie chciało co chwilę Fish/Penguin/Barbara/Nygma dodać do tego Strange/Jeremy/Barnes/Tetch/Ivy/Freeze itp. którzy też czasem się wtrącą i kto by to wszystko ogarnął na raz? Sami się nie powybijają, bo to główne postacie i wymagane w przyszłości, a Batmana brak. Czas wpakować połowę do Arkham i na zmianę zdobywać miasto.
Na prawdę świetnie się ten serial rozwija, co sezon to lepszy, oby tak dalej.