PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706905}

Gotham

2014 - 2019
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 36888
5,0 22 krytyków
Gotham
powrót do forum serialu Gotham

Gotham oglądam od początku, samo uniwersum Batmana fascynuje mnie od najmłodszych lat, jednak w ostatnich latach wyszło kilka seriali o superbohaterach.

Niestety z racji małej ilości czasu nie mogę sobie pozwolić na śledzenie losów wszystkich postaci. Stąd moje pytanie.

Który serial jest warty uwagi z poniższych:
1. Arrow (obejrzałem jakieś 3-4 odcinki na początku jednak mnie nie powalił i odstawiłem go, ale skoro produkują go nadal może trzeba dać mu dojrzeć tak jak Gotham, bo w moim mniemaniu 2 sezon zapowiada się smakowicie)
2. Daredevil
3. Flash
4. Czy może nowy Super Girl?

Jeżeli ktoś byłby wstanie napisać swoją opinie byłbym przeogromnie wdzięczny.

ocenił(a) serial na 10
xGeeZx

Daredevila widziałem i polecam. Co do reszty nie wypowiem się bo nie oglądam.

xGeeZx

To zależy, z tych czterech seriali to chyba tylko Flash i Daredevil. Arrow ostatnio przymula, a Supergirl to PG-13 albo nawet i gorzej.

ocenił(a) serial na 8
xGeeZx

Arrow - pierwszy sezon przede wszystkim za retrospekcje z wyspy; drugi za Deathstroka; trzeci średniawy a czwarty to wprowadzenie do tego nowego serialu zapomniałem tytuł ale coś z League :)
Dardevil - jak najbardziej + Jessica Jones bo te postaci będą ze sobą powiązane w Defenders
Flash - lubię ten serial choć jest płytki jeszcze bardziej od Arrowa to pokazuje dużo Vilianów, których człowiek pamięta z kart komiksów/animacji/gier a i akcja jest nieprzewidywalna ale sensowana
SuperGirl - narazie bardzo suabo a na dodatek duże opóźnienia z napisami:P

nawiązując do twojego pytania - zdecydowanie Daredevil i Jessica Jones

ocenił(a) serial na 10
xGeeZx

Zacznę od tego że oglądam: Gotham, Arrow, Daredevil, Jessica Jones.
Według mnie żaden serial nie jest w stanie przebić Gotham.
Jeśli chodzi o Arrowa, miał przebłyski, ale mimo wszystko nudził mnie.
Daredevila i Jessica Jones mają inny klimat niż seriale DC, ale warte obejrzenia. Dodatkowo w przyszłym roku mają powstać kolejne dwa seriale : Luke Cage i Iron Fist, które będą powiązane z The Defenders, który wyjdzie w 2017.
Flash, SuperGirl oraz Agenci SHIELD nie oglądałem i na razie nie mam zamiaru ich oglądać.
Polecam Ci więc obejrzeć Daredevil a następnie Jessica Jones :)