Gotham oglądam od początku, samo uniwersum Batmana fascynuje mnie od najmłodszych lat, jednak w ostatnich latach wyszło kilka seriali o superbohaterach.
Niestety z racji małej ilości czasu nie mogę sobie pozwolić na śledzenie losów wszystkich postaci. Stąd moje pytanie.
Który serial jest warty uwagi z poniższych:
1. Arrow (obejrzałem jakieś 3-4 odcinki na początku jednak mnie nie powalił i odstawiłem go, ale skoro produkują go nadal może trzeba dać mu dojrzeć tak jak Gotham, bo w moim mniemaniu 2 sezon zapowiada się smakowicie)
2. Daredevil
3. Flash
4. Czy może nowy Super Girl?
Jeżeli ktoś byłby wstanie napisać swoją opinie byłbym przeogromnie wdzięczny.
Daredevila widziałem i polecam. Co do reszty nie wypowiem się bo nie oglądam.
To zależy, z tych czterech seriali to chyba tylko Flash i Daredevil. Arrow ostatnio przymula, a Supergirl to PG-13 albo nawet i gorzej.
Arrow - pierwszy sezon przede wszystkim za retrospekcje z wyspy; drugi za Deathstroka; trzeci średniawy a czwarty to wprowadzenie do tego nowego serialu zapomniałem tytuł ale coś z League :)
Dardevil - jak najbardziej + Jessica Jones bo te postaci będą ze sobą powiązane w Defenders
Flash - lubię ten serial choć jest płytki jeszcze bardziej od Arrowa to pokazuje dużo Vilianów, których człowiek pamięta z kart komiksów/animacji/gier a i akcja jest nieprzewidywalna ale sensowana
SuperGirl - narazie bardzo suabo a na dodatek duże opóźnienia z napisami:P
nawiązując do twojego pytania - zdecydowanie Daredevil i Jessica Jones
Zacznę od tego że oglądam: Gotham, Arrow, Daredevil, Jessica Jones.
Według mnie żaden serial nie jest w stanie przebić Gotham.
Jeśli chodzi o Arrowa, miał przebłyski, ale mimo wszystko nudził mnie.
Daredevila i Jessica Jones mają inny klimat niż seriale DC, ale warte obejrzenia. Dodatkowo w przyszłym roku mają powstać kolejne dwa seriale : Luke Cage i Iron Fist, które będą powiązane z The Defenders, który wyjdzie w 2017.
Flash, SuperGirl oraz Agenci SHIELD nie oglądałem i na razie nie mam zamiaru ich oglądać.
Polecam Ci więc obejrzeć Daredevil a następnie Jessica Jones :)