PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706905}

Gotham

2014 - 2019
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 36863
4,6 18 krytyków
Gotham
powrót do forum serialu Gotham

Teorie i spekulacje.

ocenił(a) serial na 10

Do następnego odcinka zostało nam trochę czasu. Możemy sobie pospekulować co się wydarzy w następnych odcinkach.
Co stanie się jeszcze w tym sezonie:
-Oswald dowie się o roli przybranej rodziny w śmierci jego ojca i wyjdzie ze stanu w jakim się znajduje
-Jim kradnie akta w swojej sprawie i prosi Nygmę o pomoc
-Nygma rozmawia ze swoim alter-ego i prawdopodobnie kogoś zabija
-Barbara będzie na terapii doktora Strange'a
-Pojawią się Clayface i Mad Hatter
-Galavan powróci jako Azrael
-Jerome powróci
-Nygma i Bruce będą mieć razem co najmniej jedną scenę
Według mnie Pingwin zrobi coś ze swoją przybraną rodzinką, zgarnie cały majątek ojca i może z pomocą pieniędzy i Zsasza którego dawno nie widzieliśmy znowu zostanie królem Gotham. Jim wróci do pracy i będzie prowadził sprawę Clayface'a, Basia będzie stabilna psychicznie i znowu zakocha się w Jimie, Azrael spróbuje zabić Bruce'a, Jerome wróci, ale nie zostanie Jokerem, żeby zaskoczyć widzów i zrobić na złość - znowu zginie albo stanie się innym bohaterem świata Gotham, na co mam nadzieję.
Możecie tutaj pisać swoje spekulacje i nowe informacje o przyszłych odcinkach.

ocenił(a) serial na 10
kszysiug

Wszytko ok, tylko skąd wziąłeś Clayface'a i MadHattera?

ocenił(a) serial na 10
The_Joker_Mr_J

Jest potwierdzone info na wikipedii, w wywiadach i w różnych artykułach. To co wypisałem od kreseczek to pewne potwierdzone info jak coś.

ocenił(a) serial na 10
kszysiug

Ja bym dodał jeszcze do tej listy powrót Fish. Ta kobieta zawsze musiała coś namieszać.

ocenił(a) serial na 10
kszysiug

IGN aktualnie zrobiło recenzję następnego odcinka s2x10 który jeszcze nie został wyemitowany https://archive.is/cC9nH

ocenił(a) serial na 10
kszysiug

miałem na myśli s2x17