PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706905}

Gotham

2014 - 2019
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 36864
4,6 18 krytyków
Gotham
powrót do forum serialu Gotham

Welcome Harley

ocenił(a) serial na 8

No i mamy to na co wszyscy czekali Harley Quinn

ocenił(a) serial na 10
Kubafcbarca

I to zaskakująco dobrą Harley Quinn. Zdecydowanie bardziej kupuję to niż Robbie w Drużynie Samobójców. Nie znam aktorki, ale naprawdę wczuła się w rolę Ecco. Swoją drogą miała ciężką przeprawę pomiędzy wizytą na posterunku u Jima a tym występem. Wtedy wyglądała "normalnie" a teraz ta fryzura, przeżyty postrzał i stylizacja całkiem ją odmieniły na zdecydowanie ciekawszą postać. I o ile troszkę mnie denerwuje to, że Jeremiah i Ecco nie są nazwani Jokerem i Harley o tyle mam nadzieję, że chociaż w finale to nastąpi.

ocenił(a) serial na 6
359

Popieram każde twe słowo :) O wiele bardziej mi się podoba taka interpretacja Harley zarówno charakterem (choć chico liczę na podrasowanie jeszcze coby była bardziej zbliżona do oryginału) jak i wizualnie.
.

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

No właśnie kto wie czy to w ogóle jest wykonalne. Denerwujące jest to, że przez produkcję filmów zakazane jest używanie pewnych postaci w Dc. W przypadku Gotham jest to np. Joker albo właśnie Harley, pewnie z powodu Suicide Squaad i Birds of Prey. Tak samo w bardzo dobrym moim zdaniem serialu Arrow, gdzie nie mogę przeboleć braku Deathstroke'a, bo pokazali go przez parę sekund w "Lidze Sprawiedliwości". Przebolałbym Amandę Waller i Deadshota czy pominięcie Katany, ale te postacie były w Arrow naprawdę ciekawe i wątek ten miał potencjał. Takie ograniczenia nie pozwalają tym produkcjom rozwinąć skrzydeł. W zamian za to niektóre sezony przypominały telenowele normalnie. Co prawda w Arrow moim zdaniem jedynie 4 sezon był do bani, 3 odstawał poziomem, ale przez większość był znośny, 1,2 i 5 bardzo dobry, 6 słabszy, ale miał naprawdę dobre momenty no i teraz 7 moim zdaniem puki co bardzo ciekawy, zwłaszcza pierwsze 7 epizodów. Z Flashem podobnie. Dziwię się troszkę, że ten serial jeszcze pokazują, skoro Flash wystąpił już w filmach.Na temat serialu mam mieszane opinie od 3 sezonu, ale mimo wszystko nie wyobrażam sobie, żeby rezygnowali z Gustina dla tego Ezry (?).
Przy tylu odcinkach można by naprawdę ciekawie pokazać Jokera, Harley czy Deathstroke'a niż w ciągu dwugodzinnego filmu.

ocenił(a) serial na 8
359

Ja tam uważam ze Margot był świetna w SS, jak jedyna z reszta w tym kiepskim filmie ale tez mi się podoba ta wersja HQ