na prawdę tak dobry jak wskazuje nota?ciągle nie przekonuje mnie Ryan z "Życia na fali" jak Gordon. Czy serial jest mroczny czy cukierkowy?
Mroczny. Wiele osób powie ci że serial jest do kitu. Inne powiedzą że serial jest średni. Ja powiem że super. Każdy ma inny gust. Jednakże powiem Ci, jeżeli lubisz czarne charaktery z uniwersum Batman to serial może Ci się spodobać. Jeśli kochasz Batmana i chcesz patrzeć jak tłucze złoczyńców to nawet sie nie zabieraj, bo serial jest o tym co było przed nietoperzem. To oznacza że jest opisany każdy czarny charakter.:
Początek kariery Pingwina, Catwoman, Two-Face'a i być może malutkiej Ivy. Moim zdaniem serial jest wart uwagi, więc pozostaje Ci tylko obejrzeć samej/samemu. :)
nie no, na Batmana nie liczyłem. Lubię właśnie mroczny klimat ostatnich filmów i gier z Batmanem. Ogólnie nigdy nie czytałem komiksów z Batmanem,ale lubię też kilka animacji jakie ostatnio powstały,w których też panuje odpowiedni klimat. Z ciekawości obejrzę pierwszy odcinek,może mnie wciągnie
nie muszę się wykazywać poziomem przed jakimś sfrustrowanym życiowo typkiem,którego największym sukcesem jest dogadywanie(anonimowo) komuś na forum
Zaskakujące, z jaką pewnością siebie uznałeś mnie za mężczyznę - to daje do myślenia ;) Pozdrawiam mimo wszystko i zyczę dystansu oraz umiejętności przyjmowania krytyki.
nie interesuje mnie to czy jesteś kobietą czy mężczyzną,nie jesteśmy znajomymi więc czepianie się jest anonimowe w stosunku do mnie,a między krytyką,a czepianiem się jest różnica
Niestety potencjał serialu nie został wykorzystany. Powiedziałabym że jest pseudomroczny, mroczne to jest chociażby The Killing. Jest kilka niepotrzebnych, irytujących wątków, jest kilku aktorów źle obsadzonych lub grających ciągle "drętwą twarzą". Dla mnie ocena jak dotąd na 6, ale postaram się obejrzeć do końca i dopiero ocenić ostatecznie.