PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706905}

Gotham

2014 - 2019
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 36888
5,0 22 krytyków
Gotham
powrót do forum serialu Gotham

Mam nadzieje. Ze serial poleci kilka lat w górę w następnym sezonie chciałbym zobaczyć trening
młodego bruce. Liczę tez na wątek Joker i marze by pojawił się znak,który zaświeci komisarz Gordon

batesmotel27

Jeśli Batman zaczął działalność w wieku 23-25 lat, serial musiałby mieć z dziesięć sezonów byś mógł zobaczyć Mrocznego Rycerza. Też bardzo chciałbym zobaczyć trening Bruce'a ale z tego co pamiętam, on podróżował po całym świecie i czerpał przydatną wiedzę od mistrzów konkretnych dziedzin. Wąpię czy twórcy serialu zdecydują się iść w tą stronę , choć sam uważam, że to by było genialne oglądać jego zmagania z mnichami kung-fu, mistrzami kierownicy, pirotechnikami itp.

ocenił(a) serial na 7
killer83_2

Oglądałam wywiad z aktorami i ten który gra Bruce'a, powiedział, że chciałby, żeby serial miał min 10 sezonów, żeby jego postać mogła się stać Batmanem :D

ocenił(a) serial na 8
batesmotel27

Moim zdaniem wiele osób na FW przesadza. Co rusz ktoś się pyta o tego Batmana. To jest serial o Gordonie :) Na tym to się skupia. Swoją drogą .. @batesmotel27: Sądzisz że ile "Bates Motel" będzie miał sezonów? :p hhehe Z niecierpliwością czekam na 3 sezon.

ocenił(a) serial na 9
matleyoshka

To nie jest serial o Gordonie, ale o Gotham jak sami twórcy podkreślali. Jak serial się utrzyma to jest spora szansa na wątek o Batmanie

ocenił(a) serial na 6
yerodinek

Ale Gordon jest sztywny i gra jedna minę w każdym filmie i serialu a Barbara powoli jest mniej pokazywana bo też drażnić potrafi. Dlatego akcja musi przejść o kilka lat do przodu,ale to tylko moje zdanie zaznaczam.

ocenił(a) serial na 8
batesmotel27

Co do Gordona to może masz rację. Moim zdaniem nie koniecznie powinni posunąć akcję o parę lat dalej ale wrzucić więcej bohaterów DC. Narazie mamy Pingwina (który moim zdaniem jest najlepiej pokazaną wersją na ekranie), Harveya Dent'a no tego całego Zsasa czy jakoś tak ktory też jest z komiksów bo sprawdzałem (a nie jestem fanem komiksów). :) Dadzą jeszcze Jokera (zacznie się fala hejtów, zwolennników Ledgera). No i jeszcze jest Pan Zagadka którego rola się rozkręca.

ocenił(a) serial na 6
matleyoshka

Tak pingwin wymiata a wiesz dla mnie Joker Lidera był tylko dobry wiec jak rozwiną jego wątek i pojawi się to na plus. Batman Begins nic już chyba nie przebije. Bo jak się dowiedziałem ze Aflleck będzie Nietoperzem to aż mnie krew zalała.