PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706905}

Gotham

2014 - 2019
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 36864
4,6 18 krytyków
Gotham
powrót do forum serialu Gotham

Jak myślicie pojawi się czy nie??

ocenił(a) serial na 8
Erigone13

Nie mozna nasrac tyle postaci w serialu ktory opiera sie na miescie i gordonie a nie na batmanie.
Jakas glowna historia musi byc ale wrzucac tam zaraz harveya denta , strach na wroble czy nawet jokera to troche przegiecie.

luquepl

Jeden z następnych odcinków będzie mieć tytuł "harvey dent". Przegięcie? Pieprzysz głupoty, jak i tak postaci przynajmniej na razie w większości ze sobą nie kolidują to co to za problem? Poza tym nie musi się opierać na batmanie, żeby np. pokazali odcinek o dzieciaku, który zostaje pocięty przez ojca.

Erigone13

spokojnie pewnie kazdy sie pojawi w mniejszej lub wiekszej ilosci :)

ocenił(a) serial na 8
Erigone13

Bo narazie postacie jakie sa nadaja sie w jakims stopniu na serial.
Harveya mozna przebolec ale gdyby nagle tutaj zarzucic Jokera , Ra's al ghula czy Bane to juz bylo by smieszne prawda? ;)

ocenił(a) serial na 7
luquepl

Tak masz racje. Szczerze to nawet wzmianki nie powinno być o Ra'sie bo on tu przybył dla Batmana. A co do Bane'a może będzie wzmianka odnośnie tego narkotyku Venom, tzn nie do końca o Bane'a ale o badaniach na więźniach odnośnie tego narkotyku. Joker też nie powinien się tu pojawić bo on nie może mieć originu, przez to ta postać jest tak tajemnicza, zagadkowa i dlatego jest też godnym przeciwnikiem każdego. Jeśli by pokazali jak "powstaje" mogliby zniszczyć ikonę z uniwersum Batmana. A tego nikt by nie chciał. Fajnie zostało zrobione to u Nolana że tak na prawdę każdemu ściemniał swoją historie dlaczego stał się takim bandziorno. Harvey zwykły prokurator więc może być w serialu bo dlaczego nie.

ocenił(a) serial na 8
Ra_s_al_Ghul

W sumie harvey tak , mlody powinien tu byc.
Ale co mialby tak 20lat walczyc o sprawiedliwosc ? do czasu az nie bedzie batmana

ocenił(a) serial na 7
luquepl

No ale to nie ma być już taki prokurator jak za czasów Batmana? Dopiero początkujący czy jak? bo już nie wiem. Myślę że nie pokażą go tutaj jakoś za bardzo szczegółowo

ocenił(a) serial na 8
Ra_s_al_Ghul

Niewiem sam

ocenił(a) serial na 7
luquepl

Uj z tym zobaczymy co będzie dalej. Ile odcinków na sezon jest przewidzianych?

Ra_s_al_Ghul

no pisze ,że 22.

ocenił(a) serial na 7
aron_4

Ok dzięki. Oglądam teraz mecz Realu i nie chciało mi się sprawdzać.

Ra_s_al_Ghul

nie ma za co ,zaraz walną przerwę i tyle będzie z oglądania.

ocenił(a) serial na 7
aron_4

No te przerwy są wkurzające. Tu się rozkręca serial a tu nagle ciach i dupa

Ra_s_al_Ghul

amerykańce już tak mają,co zrobisz.

ocenił(a) serial na 7
aron_4

Zbiorę ekipę z Ligi Zabójców i przejadę się tam ;)

Ra_s_al_Ghul

ha ha dobry zarcik ;)

ocenił(a) serial na 7
Erigone13

A kto został przez ojca pocięty?

ocenił(a) serial na 7
Ra_s_al_Ghul

Jedna z wersji tego co stało się z Jokerem w niektórych wersjach :) ?

ocenił(a) serial na 7
tc1987

No właśnie jedna z wersji a poza tym autorzy tych wersji nawet mówią że tak na prawdę nie wiadomo skąd i kim jest Joker ;) to tylko ich widzi mi się. Niech zostanie tak jak jest. Jak coś w Gotham mogą pokazać wersję że jakiś tam gość pracuje dla Falcon'a, który np sypie tandetnymi dowcipami itd :D

Erigone13

Ponoć Joker ma się pojawić ale raczej nie w pierwszym sezonie, nie pamiętam gdzie ale coś takiego czytałem

Erigone13

Oczywiście, że się pojawi tak samo jak : Strach na Wróble czy dwie Twarze już niedługo.

Erigone13

Po ostatnim odcinku utwierdzam się w przekonaniu, że są na to duże szanse. A przynajmniej na młodego, powiedzmy 20+ lat Jokera - przecież można go umieścić jako ok. 10 lat starszego od Bruce'a i nic się nie stanie, wg mnie. Nawet origin nie potrzebny, wystarczy manewr Nolana czy komiksu 'The Killing Joke' jak dobrze pamiętam. Ale nie o tym chciałem xd Po ostatnim odcinku i mowie Falcone o anarchii do Gordona stwierdziłem, że może chodzić o dwie postacie:
Joker i jego mocne wejście albo Anarky i jego mocne wejście. Obaj pasują na anarchie panującą w mieście, tyle, że Falcone mógł jeszcze po prostu gadać o wymykaniu mu się władzy z rąk a co za tym idzie 'jego system' pada i nastaje anarchia z jego punktu widzenia. Niemniej tak myślałem do zakończenia odcinka, w którym okazało się, że raczej nie tak prędko straci władzę Falcone. Tak więc bardziej stawiam na dwie postacie w/w.

matiiii

Joker stał sie dopiero Jokerem za czasów kiedy juz Batman istniał.Ja wolałbym motyw z niedopowiedzeniem,widzimy jakieś postacie,możemy snuć czy to może być Joker w przyszłości ale nic nie jest potwierdzone i wprost powiedziane.Takie coś bym chciał

Adorianu

Też mi pasuje taka zagrywka - jestem na tak! : )

matiiii

Przecież już dawno było mówione ,że Joker będzie a wy dalej wałkujecie ten temat i się zastanawiacie.

ocenił(a) serial na 8
matiiii

Anarky był dużo młodszy od Batmana, więc pewnie na razie się nie pojawi.

ocenił(a) serial na 10
Erigone13

Uwielbiam Jokera. Fajnie byłoby go zobaczyć, jednakże jest troche smaczku w tajemniczości Jokera. Ale jestem ciekawa jak reżyser chciałby go przedstawić.

ocenił(a) serial na 9
Erigone13

Może się pojawi, ale raczej nie jako Joker xD Jak dobrze pamiętam to w którymś z odcinków był epizod z Fish i gościem któremu nie wychodziło za bardzo opowiadanie dowcipów - może to było jakieś nawiązanie do Jokera.
A postaci w Gotham nigdy za dużo - niektórych pokazują w pojedynczych odcinkach (Poison Ivy - szczerze mówiąc mogliby ją też nieco częściej pokazywać) lub raz na jakiś czas (Selina Kyle, Edward Nygma i także Bruce Wayne). Ważne że postacie nie kolidują strasznie ze sobą xd

ocenił(a) serial na 10
CallMeKills

Też zauważyłam tego u Fish - marny komik. Ktoś napisał że reżyser będzie wplatał różne wątki które mogą przypominać Jokera. Tak jak ten z Fish. Podoba mi się to ale chciałabym też zobaczyć Jokera niebędącego jeszcze Jokerem xD