PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706905}

Gotham

2014 - 2019
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 36888
5,0 22 krytyków
Gotham
powrót do forum serialu Gotham

minela połowa sezonu i nie jest źle, oczywiście tak jak w przypadku smallvile i innych tego typu seriali, tylko ci źli są ciekawymi postaciami, a nasz głowny bohater to taka ciota,
mam tylko nadzieje że kontynuacja bedzie przeskakiwać co kilka lat bo małego bruca przez kolejne 10 nie chcee mi się ogladać, a przecież i trujaćy bluszcz i enigma już są przedstawieni tylko muszą się zmienić w złych, tak samo 2 twarze,

ocenił(a) serial na 8
konstanty_2

Jeśli James Gordon w tym serialu jest ciotą to ja nie wiem, kto byłby dla ciebie koksem. Bruce w tym serialu jest, ale nie jako główna postać.

ocenił(a) serial na 9
konstanty_2

Jak Ringoo mówi - to Gordon jest główną postacią serialu. Serial jest o latach przed Batmanem.

Rlyeh

no ja mówię o Gordonie, prawy i sprawiedliwy ciapowaty wszystko zgodnie z literą prawa, jako postać nie jest ciekawa, jest jak clark kent w smallvile, poraz kolejny źli bohaterowie sa ciekawi bo kręcą robią różne dziwne myki, a postać dobra nie musi być nudna ale tutaj niestety jest

ocenił(a) serial na 9
konstanty_2

Z litera prawa, ale jaja ma jak kule do kregli! W Gotham nie jest sie mocnym, jesli sie bierze skroty, tylko wlasnie trzyma sie swoich moralnych odpowiedzialnosci. Gordon nie ugnie sie ani pod Marcone, ani pod burmistrzem. Jaka to Ciota? To, ze trzyma sie prawa? To go wlasnie czyni twardym.

Rlyeh

ok masz racje jest twardy i gra według swoich zasad które przy okazji można nazwać tymi "dobrymi" ale sposób przedstawiania gordona przez "reżysera" czy "scenariusz" kreuje go na takiego troszkę oh ah eh lalusia który musi robić dobrze bo tak i już

ocenił(a) serial na 6
konstanty_2

Też mam nadzieję że będzie przeskakiwać ale batmana stricte batmana nie pokażą mam nadzieję tylko skończy się w jakimś dobrym miejscu serial i tyle, tj tuż przed jego opuszczeniem Gotham lub po jego powrocie do niego.

Jurigag

jeśli serial bedzi dobry i bedzie miał 10 serii to pewnie skończy się na tym że pojawi siębatman, a przynajmniej mam taką nadzieję