Właśnie obejrzałam finałowe odcinki...Koniec serialu...:(((((((((((( Uwielbiam.
Ja wyłam, a najbardziej gdy SPOJLER!!!(choć już wszyscy chyba oglądali) Tom zszedł się z Lynette, i później gdy Lynette przemawiała jako świadkowa, no i oczywiście na końcu
Ale za to zakończył się z ogromną klasą. Naprawdę dawno nie widziałam tak dobrego odcinka i tak świetnego zakończenia.
to prawda, z wielu seriali, które oglądałam, ten jeden nie rozczarował mnie przewidywalnym czy nudnym odcinkiem. aż się nie chce wierzyć, że to koniec, szkoda
zaloze sie ze bedzie film jeszcze - tak jak seks w wielkim miescie... serial sie skonczyl a dwa filmy nagrali :) wiec kwestia 2 lat i zobaczycie ze cos bedzie :)))))) maja duzo mozliwosci by to pociagnac, desperatki ostatecznie zostaly wplywowymi kobietami, maja kase, moga sie spotkac i zaszalec ;)
Serial genialny! Będzie mi go brakowało. Było w nim wszystko kapitalny humor, intrygi, dramat po prostu wszystko.
TERAZ PYTANIE wiem że często w filmie robi się otwarte zakończenia w serialach również ale nie macie przeczucia że mogą POWSTAĆ "GOTOWE 2"? Nowa właścicielka domu Susan i jej tajemnica. Wiadomo że ci aktorzy byli już wypaleni pewnie zmęczeni . Nowy serial akcja również na Wisteria Lane ale postacie na nowo zdefiniowane zupełnie różne od obecnych. Mogły by być jakieś epizody ze starą obsadą w Kalifornii czy NY :) ? Do znających się na serialach czy to możliwe?
Moim zdaniem to by się zupełnie nie przyjęło...Były chyba takie przypadki, choćby nawet Beverly Hills,którego nowa wersja została niedawno wypuszczona, i co? Niewiele osób się nią zainteresowało i wcale się nie dziwię...A zakończenie Gotowych było raczej symboliczne...że tak naprawdę każdy z nas ma jakieś mniejsze lub większe tajemnice i "grzeszki" na sumieniu...życie na Wisteria Lane toczy się dalej i a intrygi jak były, są, tak i zawsze będą, tyle że bez udziału naszych ulubionych bohaterek.:) I chyba dobrze,bo czasem lepiej jest nie ciągnąć serialu w nieskończoność a zakończyć go na wysokim poziomie.