PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117696
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

SPOILERY!

Czy słyszeliście już o planowanej śmierci kolejnego stałego bohatera? Jeżeli nie, to nie
napiszę na razie o kogo chodzi :P Jeśli jednak słyszeliście, to jaki jest wasze zdanie na
ten temat ? ;>

ocenił(a) serial na 8
violencia

Możesz dać jakiś link do wzmianki o tym? Przyznam, że scenarzyści w tym sezonie już niczym mnie nie zaskoczą.

ocenił(a) serial na 7
gry270

Jakiś czas temu natknęłam się w gdzieś w necie, że nie tylko Chuck polegnie a dziś przypadkowo zobaczyłam na portalu plotkarskim ten temat, tyle, że z konkretnym wskazaniem osoby (bodajże kozaczek.pl) W sumie z mojego posta wynika, że znam na 100% imię tej osoby, ale tak nie jest ;) Ale jeżeli ktoś ma jakies inne info na ten temat to zapraszam! ;)

violencia

Stefan: I just watched Desperate Housewives‘ promo for next week’s episode and am dying to know who dies! (See what I did there?) A hint would be so generous of you!
Ausiello: Kathryn Joosten told TVLine recently that she anticipates more than one death. C’mon, she said, “Gotta have more than one!” For that matter, she wants Mrs. McCluskey to be the killer. “I thought it’d be great if they just gave me an AK-47, and I could wipe out the entire street,” she said with a laugh. “But they didn’t like it.” Did they like it so little that they might have made her one of the casualties? “It doesn’t make any difference,” she chuckled. “The show’s over. Who cares?”

Źródło:
www.tvline.com/2012/03/spoilers-glee-walking-dead-new-girl-house/#more-307815

W skrócie: Kathryn Joosten [w serialu gra babcię Karen] przyznała, że zginie więcej niż jedna postać. Nie powiedziała GŁÓWNA postać. Dlatego każdy jest już teraz na celowniku scenarzystów bo jak aktorka sama powiedziała “The show’s over. Who cares?”

ocenił(a) serial na 8
michu1945

Dla mnie najlepszym zakończeniem byłaby zbiorowa śmierć desperatek - np. wypadek samochodowy z ich udziałem, albo eksplozja domu, w którym przebywały, a potem zbiorowy pogrzeb ;p

gry270

W sumie nie ma szans na film, więc... dlaczego by nie? Z drugiej jednak strony jest jeszcze końcowa sentencja finału pierwszego sezonu:

To niezwykłe móc spoglądać wstecz, aby zobaczyć tych, których opuściłam. Każda z nich, na własny sposób, tak odważna, zdeterminowana i tak bardzo zdesperowana. Lynette, jest zdesperowana, aby podjąć ryzyko, ale obawia się, że może coś przegapić. Gabrielle jest zdesperowana, żeby dostać wszystko, co chce nawet wtedy, gdy nie jest do końca pewna, co to może być. Bree jest zdesperowana, aby życie znowu było idealne nawet, jeżeli zdaje sobie sprawę, że nigdy wcześniej takie nie było. Susan jest zdesperowana marząc o lepszej przyszłości, jeżeli tylko znajdzie drogę ucieczki od przeszłości. I nie tylko je obserwuję, ja również dodaję otuchy tym niezwykłym kobietom. Mam nadzieję, że w końcu znajdą to, czego tak bardzo pragną, ale wiem, że nie każdej to się uda. Niestety, życie nie działa w taki sposób. Nie wszystkich czeka szczęśliwe zakończenie.

"NIE WSZYSTKICH CZEKA SZCZĘŚLIWE ZAKOŃCZENIE".

Czyli ktoś będzie je miał. Pytanie tylko kto oraz czy scenarzyści pamiętają o tej sentencji?

ocenił(a) serial na 8
michu1945

Susan straci męża, więc nie będzie miała szczęśliwego zakończenia ;p
Naprawdę spodziewałem się czegoś więcej. Liczyłem, że intryga tego sezonu będzie się odnosiła do jakiejś grubszej całości, może miałem nadzieję na jakieś fakty z życia Mary Alice, a tymczasem dostaliśmy wariata Orsona i jakiegoś lichwiarza. Nuda...

gry270

Też liczyłem na nowe fakty z życia Mary Alice. Cały czas liczę, że Ben to jej brat.

ocenił(a) serial na 8
michu1945

Jego akcent jakoś do niej nie pasuje xd

gry270

Może przyrodni? Od jednej matki lub ojca? Dzisiaj jest wszystko możliwe.

ocenił(a) serial na 7
michu1945

Myślę, że zejście się Toma i Lynette było by trochę nienaturalne. Chociaż myślałam, że po tym jak pozwoliła mu na lot do Paryża to coś się zmieni. Oczywiście, ich zejście to pewnie rzecz o której marzą fani ;)

ocenił(a) serial na 10
violencia

Lubię Toma ale on jest taką brzydko mówiąc ci.pą a nie mężczyzną ... Niech się zajmie nową dziewuchą i zostawi Lynette w spokoju !

ocenił(a) serial na 9
ClaudiaCentre

Na popcornerze jest artykuł o tym, że zginie Mike.

ocenił(a) serial na 9
karolina53

ale jeszcze oprócz Mike ktoś ma zginąć,przynajmniej wg Kathryn Joosten

inka83

Coś czuje, że będzie to lichwiarz bo złe postacie zawsze źle kończyły w "Gotowych...": Noah Taylor - rak mózgu i eutanazja wykonana przez wnuka, Matthew Applewhite - zastrzelony przez policyjnego snajpera, Gloria Hodge - całkowicie sparaliżowana i pozbawiona mowy [Dixie Carter zmarła 2 lata temu ale w serialu nie padła wzmianka jakoby Gloria nie żyje] itp.

ocenił(a) serial na 9
michu1945

jeśli lichwiarz zabije Mike'a,to coś czuję,że Ben zabije lichwiarza...

użytkownik usunięty
michu1945

Fakt, podobnie skończyli Wayne, Patrick i Alejandro, praktycznie tylko Dave "ocalał".

Racja, tylko... nie chciało mi się dalej wymieniać bo wiemy o co chodzi.

violencia

A JEDNAK MIKE !!

ebben

Najpierw przewidywalny Orson, teraz przewidywalny Mike.. Przestałam już czekać z utęsknieniem na kolejne odcinki. :/

ocenił(a) serial na 10
ebben

no masakra ;( uwielbiałam go

Blond_Desperate

no trochi szkoda...myślałem, że Carlos spadnie z gzymsu. xD

ocenił(a) serial na 7
ebben

Ja właśnie też czytałam, że to Mike ma zginąć. Nie podoba mi się to, bo życie Susan mogłoby się się w końcu ułożyc. A tak to zostanie sama z MJ i w dodatku z dzieckiem Julie -.- zabieg totalnie bez sensuuu

violencia

już myślałam, że padnie jeszcze ktoś prócz Mike'a...

SatineNic

zaśmiecam żeby zołza nie była na pierwszej stronie

ocenił(a) serial na 7
SatineNic

"zaśmiecam żeby zołza nie była na pierwszej stronie" -WTF?

ocenił(a) serial na 9
violencia

użytkownik o nazwie złośliwa_zołza walnął spoiler na głównej stronie,więc Satine podnosi tematy

ocenił(a) serial na 7
inka83

ah,ah ;) nie zauważyłam tego ;)

violencia

Karen McCluskey spotka się z kostuchą i... wypiję z nią drinka.
Mówiąc bez ogródek: KAREN McCKLUSKEY UMRZE w ostatnim odcinku ósmej serii.

Źródło:
http://uk.eonline.com/news/the_awful_truth/whos_plotting_her_own_death_on/304093

ocenił(a) serial na 7
michu1945

chociaż dobra strona z tego taka, że skoro "powybijają" (mówiąc kolokwialnie :P) wszystkich lub większośc to nie będzie ich kusić na jakieś odgrzewane kotlety jak kolejna seria czy film ;D

violencia

któraś z gotowych straci swój majątek wiadomo która?

virginia_virgi

Hmmm. Najbliżej "osiągnięcia" tego [CHOCIAŻ NIE WIEM SKĄD MASZ TEN SPOILER A PRZYDAŁO BY SIĘ ŹRÓDŁO] jest Susan lub Gabrielle. Pierwsza bo straciła męża a nie wiem czy miał on jakąś polisę czy oszczędności, które zabezpieczyły by byt Susan, MJ-a i Julie. Druga bo owszem dostała pracę, ale nie oszukujmy się, z kilkukrotnie mniejszymi zarobkami niż Carlos, który na ten MOMENT jest bezrobotny.

michu1945

w świecie Seriali napisane jest ;d

virginia_virgi

To wszystko wyjaśnia. Dzięki tobie wiem w co się muszę zaopaaaaaa... *piejący głos* ...aaaatrzyć.

michu1945

kup kup jest artykuł o gotowych ; d jak wyobrażają sobie bohaterowie koniec serialu ;d

ocenił(a) serial na 7
virginia_virgi

Moim zdaniem pomysł Carlosa o zostawieniu pracy jest bezsensowny i egoistyczny. W końcu ma rodzinę, którą musi utrzymać.... Czyżby zapomnial juz o tym, ile Gabi wycierpiała kieyd on był niewidomy? hmmm

ocenił(a) serial na 10
violencia

Tyle razy byłą rozmowa między Carlosem a Gabi o tym , że to go przytłacza , a ona nigdy nic nie robiłą dla innych itp .. i zastanawiam sie czemu ani razu nie zostałwspomniany ten fakt , że b7ył niewidomy , Gabi wyprzedałą wtedy wszystko i utrzymywałą całą rodzine . Jakby wgl pomineli ten epizod

Matt142

Ale on chce pracować, tylko w innym charakterze. Poza tym fakt, że Gabi to zaakceptowała oznacza, że między nimi jest w porządku. Ona też zacznie pracować, kto wie, może odniesie sukces. Jeśli tak się dogadali, to nie widzę sensu tego podważać.

Matt142

Gabi nie utrzymywała całej rodziny. Carlos był wtedy masażystą i w ten sposób zarabiał. Ona była jedynie doskonałą organizatorką wszystkiego jak uiszczanie opłat, bilansowanie budżetu na zeroi, wychowanie córek, pomoc niewidomemu mężowi itd.

ocenił(a) serial na 7
michu1945

Dobra! Miałam techniczne problemy i dopiero obejrzałam odcinek :P No i zmieniam zdanie, fajnie, że Gabi znalazła taką pracę, bo będzie się w niej spełnać. Bieda im nie grozi ;) Może chociaż Oni skończą szcęśliwie :)