słyszlem, że w finałowym odcinku ma zginac jedna z głównych bohaterek?? ciekawe kto to bedzie??? ja meysle ze Bree
Hmmm mało prawdopodobne, ale jeżeli już to na pewno nie Bree, bardziej Gabi, ponieważ aktorka chce zrezygnować z serialu na rzecz rodziny i życia familijnego. (mam nadzieje ze szybko jej sie odwidzi i nie zdążą jej uśmiercić) Takie jest moje zdanie.
przeczytalem ze marcia cross kloci sie z rezyserem i jest zazdrosna o postac Catherine-nie zauwazylas ze ona jest lepsza od Bree.marc cherry mowi ze postac Catherine zostala specjalnie napisana dla Dany Delany, poniewaz to ona na poczatku miala grac postac Bree ale odrzucila role:PPPP wiec ja bym tak nie byl pewny co do przyszlosci Bree
Ja myślę że nie zginie tylko umrze Lynette Scavo. Ponieważ wykryli u niej chyba tego chłoniaka , a jeśli nie umrze to niech mi ktoś powie co będzie dalej , w tej sytuacji. Bardzo lubię tę postać i nie chciałbym, aby to była ona.Pozdrawiam i czekam na odpowiedź na moje Pytanie.
SPOILER!!!!
Lynette nie umrze - pokonuje chłonniaka w odcinku 4x07 :) Przeżywa również tornado z odc. 4x09 :)
Pozdrawiam!!!
jeśli NIE będą musieli to NIE uśmiercą nikogo - każdy serial traci kiedy uśmierca się jednego z ulubionych bohaterow (patrz np. The O.C.)
jeśli się okażę, że jakaś z bohaterek odejdzie z serialu, to jest taka możliwość, ale wątpię, zazwyczaj zostawiają sobie pole do manewru - bohaterka gdzieś wyjedzie. Bo anihybił wróci...
Po pierwsze:
* W którym sezonie?
Po drugie obstawiam:
* Bree (bo Marcia się kłóci z Daną - odsyłam do dzisiejszego "świata seriali")
* Gabrielle (bo Eva chce podobno odejść)
* Edie (bo podobno Nicollette jest w ciąży)
Reszta - NIE WIEM.
Eva nie chce odejść!!! W wyaidzie przyeczytałem, że nie przedłuży kontraktu a tego ma podpisanego przynajmniej do końca 4 sezonu! A jak już to uśmiercą Katherin a nie Bree! Aha Lynette pokonała chłoniaka w 4x06
Ktos da tekst typu "slyszałam" i wszyscy zaczynja wierzyc i spekuluja :P Jak masz takie info to podaj jakies wiarygodne zrodlo z ktorego je masz. Ludzie sa jednak łatwowierni :P