Za tydzien zaczynam druga klase liceum a w przyszlosci chzialabym isc na psychologie. "gotowe na wszystko" nagrala mi osatnio kolezanka na dvd. w prawdzie zaczynam ogladac od drugiego sezonu, ale juz wiem ze koniecznie musze zdobyc pierwszy i poogladac wszystkie odcinki od poczatku;) jest to serial świetny nie tlko jako zapewnienie sobie rozrywki ale wniknięcie do myśli i uczuc tych kobiet. szczgólnie cenie sobie analize na poczatku i końcu każdego odcinka przez jedna przyjaciółek zza światów;) polecam
masz rację, z tą analizą. osobiście uważam, że DH jest jednym z najmądrzejszych współczesnych seriali, a te uwagi Mary Alice dają wiele do myślenia. oby tylko poziom gotowych nie spadł tak jak w przypadku lost i (jak niestety się zapowiada) prison break.
Ja też mam ambicje na psychologa i tak samo podobaja mi sie w serialu zwlaszcza orginalne analize Mary Alice! Daja naprawde duzo do myslenia a nieraz nawet przerazaja! Bardzo lubie takie seriale (polecam "Joan z Arkadii") ktore nie sa puste i bez wiekszego sensu. Pozdrawiam wszystkich fanów DH;D