Jestem po 1szym sezonie, bo sobie go taniutko zakupiłam, tydzien oczekiwania na odcinek, zdecydowanie za długo:P Uwarzam że serial rządzi! Z odcinka na odcinek coraz ciekawiej, aż trudno uwierzyć, ze nikt wcześniej nie wpadł na pomysł scenarzystów - dramat, połaczony z komedią, w tym wszyskim tajemnice, dreszczyk emocji, napięcia, wszystko wrzucone do mixera i wymieszane! Powstał koktajl wybuchowy!!!:D 2 sezno również zapowiada się ciekawie:))
Zapraszam na mój profil do dyskusji:)))
iema gdzie sobie go taniutko zakuilaś?? ciekawa jestem też uwielbiam ten serial jak i inne :) czekam na odpowiedz
Hej po co płacić , i bawić sie ze ściąganiem skoro wystarczy wejść na pewną amerykańska stronke ze streszczeniem wszytskich odcinków( niestety po angielsku co dla mnie nie stanowi problemu nie chwaląc się :D)włącznie z 2 serią calutką!!Kto chce poznać adres zapraszam, do mnie :))))))))))))))
Otóż to:) Ten serial wymiata, włąśnie skonczylam ogladac jeszcze raz sezon 1 i zabieram się ponownie za sezon 2:)) Uwielbiam ten desperacki dowcip w serialu!!:)