W wiosennej ramówce Polsat będzie emitował 2 odcinki tygodniowo: obydwa w czwartek - o 20:15 i o 21:15. Kto się cieszy?
Przez pierwsze dwa tygodnie tygodnie na 300%! Jeśli chcecie mogę też dać opisy pierwszych czterech odcinków, bo mam ;)
Może to zabrzmi głupio... ale ja się nie cieszę, z prostego powodu...
ZA SZYBO SIĘ SOŃCZY!!!
Wiesh w zasadzie to mash rację, ale dawka emocji będzie większa, a poza tym będzie trwało tyle samo, tylko nie będzie tak rozciągnięte w czasie. Ale wiem o co Ci chodzi... jak widać ma to swoje dobre i złe strony... :/
Ciekawe jak oni chca to zrobic, skoro na dzien dzisiejszy jest dopiero 15 odcinkow 2 sezonu. Czyli wystarczy im odcinkow na 8,9 tygodni, a pozniej co?? Beda puszczac odcinek po odcinku tydzien po premierze w USA?? Szczerze w to watpie
Ale widomo, że wykupili wshystkie nakręcone odcinki, czyli 23, a to, że w Stanach i jeszcze nie puścili to nic nie znaczy. I tak zdążą wyemitować przed nashymi [pewnie]. Moim zdaniem Polsat ma prawa na całą serię...
ja się nie cieszę bo pierwszego odcinka nie będę mogła oglądać... (wracam w czwartki do domu koło 21) pozostaną mi jedynie powtórki :(
a ja się tam cieszę! jeśli to potwierdzone, to słuchajcie...zawsze gdy oglądałam jedną cześć po prostu chciałam rzucać czymś w tv gdy kończył się odcinek :P a teraz będę miała od razu drugi :D
mam też nadzieję, że druga seria będzie bardziej mroczna jeżeli to tak można określić, bardziej tejemnicza no i jeszcze bardziej śmieszna!!! :) pozdrawiam.
No nie wiem czy druga seria jest bardziej mroczna - wydaje mi się że poprostu trzyma poziom. Choc na pewno bywa bardziej dramatycznie.
Bardziej mroczna niz kilka morderstw, jedno rozczlonkowanie ciala, sprzedaz dziecka, samobojstwo itd?? No wiec nie jest bardziej mroczno, choc koncowka pierwszego odcinka cie nie zaiwedzie i faktycznie to plus ze za chwile puszcza kolejny.
wiesz, chyba nie chcesz powiedzieć, że to morderstwo i kości w skrzyni przeraziły Cie?? wiadomo, miało to dodać trochę dramatyzmu, ale bez przesady... nie było w tym nic nadzwyczaj efektownego. zeby serial byl dobry, powinno odpowiednio być dawkowane napięcie, z odcinka na odcinek coraz bardziej wzbudzać zaciekawienie oglądających.. nie mówie, że tu tego nie było, ale tej mroczności jak dla mnbie było zdecydowanie za mało... owszem nie chce żeby był to jakiś prowincjonalny horror, ale też wcale nie pragnę, żeby serial stał się tasiemcem typu "moda na sukces" czy jeszcze inne badziewia... to chyba na tyle...
pzychylam sie do zdania, że ćwiartowanie zwłok nie było szokujące - w Polsce to stało sie przecież rzeczywistością, i to już kilka lat temu.
A co do serialu - jestem w połowie drugiej serii i początkowo byłem bardzo rozczarowany, wątki w pierwszych odcinkach niezbyt atrakcyjne, jednak potem robi sie coraz ciekawiej i teraz cięzko będzie mi wytrzymać aż dalsze odcinki pojawią się na polsacie :)
Lepiej by było gdyby np. jeden by był w poniedziałek a drugi we czwartek. Poziom rozrywki by się rozkładał stopniowo
Zgadzam się z Anette. Byłyby "emocje", ale mniej czekania... ale tak jest też jest dobrze... no, przynajmniej lepiej niz było :/
Mysle ze dwa odcinki pod rzad zostana wyemitowane tylko na otwarcie drugiej serii tj. w ten czwartek ( podobnie jak bylo z pierwsza seria ). Pozniej po jednym odcinku. Nigdzie ( w zadnym programie , na zadnej stronie ) nie ma info jakoby mialyby leciec po 2 odcinki.
http://www.polsat.com.pl/oferta/news?inf=100067964&nr=1 [www.polsat.com.pl/ofert ...]
na polsatowskiej stronie jest informacja, iż w czwartki o 20:15 stacja emitować będzie dwa odcinki serialu. nie ma jakiejkolwiek adnotacji że jest to zabieg jednorazowy. wypada więc mieć nadzieję :)