SPOILER!!
Co sadzicie o dzisiejszym odcinku?? A wiec to moje odczucua:
-) Mimo iż pani McCluskey "zrobiła cos okropnego", trzymajac ciało swojego męza w zamrażarce, nie zmiania to faktu, ze zroibło mi sie jej żal pod koniec odcinka gdy policja ja zabrała do celi!
-) Uwazam, że Gaby super załagodziła tę sytuacje z mediami oświadczając prasie, że wyjdzei za mąz za niego, to był supier!
-) Rozbawiła mnie ta stytacja Carlos - Edie z tym "wedrowaniem" po różnych domach i łóżkach :D:D hehe, ale widać, ze Carlos strasznie tęskni na Gaby!
-) ahh Biedna ta Susan cały czas się dręczy i nie wie co zrobić, ten przykłąd z tortami był świetny jaki chce czy angielskiego dżentelnena czy przystojnego, luzackiego amerykanina
A wy co uwazacie??
W najnowszym odcinku zaiskrzyło między Lynette Scavo a nowym szefem kuchni w ich pizzeri,ciekawe czy coś z tego będzie.Może zdradzi Toma...
Wydaje mi się, ze nie zdradzi Toma, jest jak dla mnie zbyt kochającą żona i uczciwą by to zrobic, opamieta sie!
a powinna, bo Tom to idiota, strasznie wkurza w najnowszych odcinkach. Rozumiem, ze jest chory... ale on tylko siedzi w domu, a Lynn wszystko robi a on jeszcze narzeka.
koncówka z włosami najlepsza :) uwielbiam Lynn
czy ktoś mógłby dać linka do angielskich napisów ( łatwiej zrozumieć jak sie widzi tekst ). Z góry dzięki :)
wpisz w wyszukiwarce wszystko tam jest, linkow chyba nie mozna podawac nie jestem pewien ;)
Odcinek moim zdaniem był świetny, szczególnie scena z kolacją u Susan i jak kopnęła tą kobietę zamiast Mike'a -musiałem opanować spazmy śmiechu :D Poza tym każdy wątek jest bardzo ciekawy, zbliża się emocjonujący finał, przynajmniej mam taką nadzieję.