PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 118174
7,0 25 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Będzie nosił tytuł "Welcome To Kanagwa".

użytkownik usunięty

Ach ;) Nic mi już humoru nie popsuje! Dzięki za informacje.

ocenił(a) serial na 8

a który to bedzie z kolej odc 10??

ocenił(a) serial na 10
Zuzaa_3

Nie wiem skad ty masz takie info i dziwaczny tytuł :P
Nie nakrecono jeszcze dalszych odcinkow wiec jest to niemozliwe bo nie zrobia tego przed zakonczeniem strajku.

ocenił(a) serial na 10
kardines2

Oj chyba jednak zdążyli go nakręcić...przynajmniej tak nam mówi wikipedia a póki co to ta stronka podawała prawdziwe info jeśli chodzi o Desperatki...(ale uwaga!!!!zawiera SPOILERY-http://en.wikipedia.org/wiki/Welcome_to_Kanagawa.Pozdrawaim

ocenił(a) serial na 8

czyli narazie nie wiadomo kiedy nakręca 10 odcinek 4 sezno??

użytkownik usunięty

wow, to super, :D

Ten strajk popsuł wszystkie moje plany... Dlaczego akurat w takim momencie? Ale popieram strajkujących i w pełni się z nimi zgadzam :) Następny odcinek na szczęście już 6 stycznia, a niedługo potem zupełnie nowy serial ABC - Cashmere Mafia <<< zapowiada się ciekawie, choć nie lepiej od DH! Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Kreseczka

a ja nie popieram, bo bezpośrednio na tym ja cierpię :P bo muszę dłużej czekać na desperatki...

ocenił(a) serial na 10

A tak w ogole to ile 4 seria bedzie miala odcinkow ? No i czy po 6 stycznia reszta odcinkow bedzie emitowana regularnie czy znow mozemy sie spodzeiwac jakis przerw ?

ocenił(a) serial na 8
_Lady_Blair_

http://imdb.com/title/tt0410975/episodes

ocenił(a) serial na 10
jean_lici

No to kiepsko sie zapowiada... te pytajniki mnie przerazaja.

użytkownik usunięty
Monia_41

Przykro mi, ale jak pewnie wiecie, strajk scenarzystów wciąż trwa, w związku z czym po 4x10 następne odcinki pojawią się najwcześniej w marcu.

ocenił(a) serial na 10

Coooo ?!?!?! ;( ;( ;( cholera ! ;/

użytkownik usunięty
_Lady_Blair_

no, ale to wiadome od dawna było, a jak nie rozwiążą sprawy scenarzystów to i na DH przyjdzie poczekać dłużej...

Swoją drogą ciekawe czy strajk zabije jakieś seriale, w końcu taka długa przerwa może przynieść spadek widzów...

A propos zabijania to Mary Jane mówi na początku 9 odcinka, że zginie mąż i jednej z Desperatek i przyjaciel ich wszystkich, czyli dwie osoby. A w rozmowie w The VIEW Dana Delany mówi, że zginą jednak 3 osoby ( http://pl.youtube.com/watch?v=Pb1rG_naf6Q ). Co o tym sądzicie?

ocenił(a) serial na 10
Kreseczka

Mary Alice a nie Mary Jane.Mary Jane była w Spidermanie a nie w Gotowych na wszystko.Nie ta bajka:)

użytkownik usunięty
anitab_22

hehe to było dobre :D
a co do śmierci kgoś w z Wisteria - przestałem analizować, wolę poczekać, parę dni i sie przekonamy :)

Kreseczka

a moze ten ktos to jednoczesnie maz jednej bohaterki i przyjaciel pozostalych??

ocenił(a) serial na 10
aneczka_89

Mąz to wiadomo że Victor,ale on mi nie pasuje jednocześnie na przyjaciela pozostałych bohaterów.Nie ma co kombinować.6 stycznia wszystko sie wyjaśni.

ocenił(a) serial na 10
Kreseczka

mąż-Victor
przyjaciel-??
Trzecia osoba-Sylvia porwana przez tornado -zapomnieliscie ?;)

ocenił(a) serial na 9
_Lady_Blair_

Wg mnie:
przyjaciel - Ida Greenberg (zakładam, że poszła szukać kota)
Ale to tylko przypuszczenie. Zobaczymy 6 stycznia.