Nie wiem skad ty masz takie info i dziwaczny tytuł :P
Nie nakrecono jeszcze dalszych odcinkow wiec jest to niemozliwe bo nie zrobia tego przed zakonczeniem strajku.
Oj chyba jednak zdążyli go nakręcić...przynajmniej tak nam mówi wikipedia a póki co to ta stronka podawała prawdziwe info jeśli chodzi o Desperatki...(ale uwaga!!!!zawiera SPOILERY-http://en.wikipedia.org/wiki/Welcome_to_Kanagawa.Pozdrawaim
Ten strajk popsuł wszystkie moje plany... Dlaczego akurat w takim momencie? Ale popieram strajkujących i w pełni się z nimi zgadzam :) Następny odcinek na szczęście już 6 stycznia, a niedługo potem zupełnie nowy serial ABC - Cashmere Mafia <<< zapowiada się ciekawie, choć nie lepiej od DH! Pozdrawiam
a ja nie popieram, bo bezpośrednio na tym ja cierpię :P bo muszę dłużej czekać na desperatki...
A tak w ogole to ile 4 seria bedzie miala odcinkow ? No i czy po 6 stycznia reszta odcinkow bedzie emitowana regularnie czy znow mozemy sie spodzeiwac jakis przerw ?
Przykro mi, ale jak pewnie wiecie, strajk scenarzystów wciąż trwa, w związku z czym po 4x10 następne odcinki pojawią się najwcześniej w marcu.
no, ale to wiadome od dawna było, a jak nie rozwiążą sprawy scenarzystów to i na DH przyjdzie poczekać dłużej...
Swoją drogą ciekawe czy strajk zabije jakieś seriale, w końcu taka długa przerwa może przynieść spadek widzów...
A propos zabijania to Mary Jane mówi na początku 9 odcinka, że zginie mąż i jednej z Desperatek i przyjaciel ich wszystkich, czyli dwie osoby. A w rozmowie w The VIEW Dana Delany mówi, że zginą jednak 3 osoby ( http://pl.youtube.com/watch?v=Pb1rG_naf6Q ). Co o tym sądzicie?
Mary Alice a nie Mary Jane.Mary Jane była w Spidermanie a nie w Gotowych na wszystko.Nie ta bajka:)
hehe to było dobre :D
a co do śmierci kgoś w z Wisteria - przestałem analizować, wolę poczekać, parę dni i sie przekonamy :)
Mąz to wiadomo że Victor,ale on mi nie pasuje jednocześnie na przyjaciela pozostałych bohaterów.Nie ma co kombinować.6 stycznia wszystko sie wyjaśni.
mąż-Victor
przyjaciel-??
Trzecia osoba-Sylvia porwana przez tornado -zapomnieliscie ?;)