Od trzech tygodni reklamują Desperatki na polsacie, a ja cały czas myślałam, ze to będzie nowa seria. Wchodze dziś na wp.pl, sprawdzam program, czytam skróty dwóch odcinków i ...nie wierzę!!! Powtarzają to od 1 odcinka! Tylko po co??!! Czy kiedykolweik obejrze w tym kraju dalsze części "Gotowych na wszystko"??!! Boże, widzisz i nie grzmisz.
tak obejrzys we wrzesniu ja tez jestem zawiedziony chociaz ja liczylem na marzec polsat rzadko puszcza nowosci filmowe ale mozna poczekac do wrzesnia
Ty spojrzałaś do programu, a ja czekałam do 22 (chociaż strasznie spać mi się chciało) żeby obejrzeć dalsze losy bohaterek. Też się wkurzyłam bo wydawało mi się, że Polsat reklamuje "Gotowe..." jako nowe odcinki - czytaj 3 serie.
ja sie tam ciesze bo nie ogladalem 1 serii i ogladne wszytskie odcinki na raz be zprzerwy tydzien po tygodniu
Mogli to puścić chociaż od drugiej serii... mniej czekania by było. A tak to mamy następne pół roku :(
Ja też myślałam że to 3 seria będzie !! :/:/No niby takie reklamy :/ Tak czekałam na ta 22:00 i się doczekałam powtórek :/
ocywiscie ze pierwsza polsat chce zdobyc widzwow o niebylo mowy o trzeciej serii na zime wiec nie ma co sie rozalac
Trzecią część puścili dopiero teraz, w styczniu w Anglii... więc raczej mało prawdopodobne aby w tym samym czasie weszła i u nas. Ja tam się cieszę, że będę mogła obejrzeć wszystko po kolei. :)
ja tam tez jestem z tego zadowolona ;P juz od dawna chcialam obejzec od poczatku bo dopiero w polowie zorientowalam sie jaki to ekstra serial ;]
trudno wam zrozumieć, że serial kręcony jest na bieżąco i w usa poszło dopiero 13 odcinków (z czego 11,12,13 wyemitowane po prawie 2 miesięcznej przerwie). Owszem, polshit mógłby puścic juz teraz, ale zas narzekalibyscie na przerwy co pare tygodni
Boże. Co sie niektórzy tak obruszają??? Czekałam na ten serial od dłuuuższego czasu, a gdy w reklamie powiedzieli, że będą nowe odcinki, to cie ucieszyłam. I nikt niech mi nie wmawia, że tak nie mówili, bo słyszałam na własne uszy. Czy ty, waldemarro, nie byłbyś zawiedziony na naszym miejscu? Zresztą, mam już to wszystko gdzieś:p obejrzałam już 9 odc. z 3 sezonu i nie mam zamiaru czekać na polsat!!!