PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117721
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Ale się wkurzyłam!!!!

użytkownik usunięty

Od trzech tygodni reklamują Desperatki na polsacie, a ja cały czas myślałam, ze to będzie nowa seria. Wchodze dziś na wp.pl, sprawdzam program, czytam skróty dwóch odcinków i ...nie wierzę!!! Powtarzają to od 1 odcinka! Tylko po co??!! Czy kiedykolweik obejrze w tym kraju dalsze części "Gotowych na wszystko"??!! Boże, widzisz i nie grzmisz.

ocenił(a) serial na 10

tak obejrzys we wrzesniu ja tez jestem zawiedziony chociaz ja liczylem na marzec polsat rzadko puszcza nowosci filmowe ale mozna poczekac do wrzesnia

ocenił(a) serial na 10

no... szkoda, że wszędzie pisało, że to będą dalsze odcinki :/

ocenił(a) serial na 9

Ty spojrzałaś do programu, a ja czekałam do 22 (chociaż strasznie spać mi się chciało) żeby obejrzeć dalsze losy bohaterek. Też się wkurzyłam bo wydawało mi się, że Polsat reklamuje "Gotowe..." jako nowe odcinki - czytaj 3 serie.

ocenił(a) serial na 10
gabi_2

ja sie tam ciesze bo nie ogladalem 1 serii i ogladne wszytskie odcinki na raz be zprzerwy tydzien po tygodniu

ocenił(a) serial na 10
sparrow19

Mogli to puścić chociaż od drugiej serii... mniej czekania by było. A tak to mamy następne pół roku :(

Ja też myślałam że to 3 seria będzie !! :/:/No niby takie reklamy :/ Tak czekałam na ta 22:00 i się doczekałam powtórek :/

ocenił(a) serial na 8
mmaartek

Przecież reklamowali 1 serie :]

Pozatym wystarczyło poszukac w necie.

ocenił(a) serial na 10
nate_3

ocywiscie ze pierwsza polsat chce zdobyc widzwow o niebylo mowy o trzeciej serii na zime wiec nie ma co sie rozalac

ocenił(a) serial na 10

Trzecią część puścili dopiero teraz, w styczniu w Anglii... więc raczej mało prawdopodobne aby w tym samym czasie weszła i u nas. Ja tam się cieszę, że będę mogła obejrzeć wszystko po kolei. :)

ocenił(a) serial na 10

ja tam tez jestem z tego zadowolona ;P juz od dawna chcialam obejzec od poczatku bo dopiero w polowie zorientowalam sie jaki to ekstra serial ;]

ocenił(a) serial na 10
moniawp

zyczr milego ogladania bo jest naprawde warto

ocenił(a) serial na 10

a ja ciagle mam wrazenie ze to jest 2 sezon... a nie 1 ?

ocenił(a) serial na 9
julliaa

trudno wam zrozumieć, że serial kręcony jest na bieżąco i w usa poszło dopiero 13 odcinków (z czego 11,12,13 wyemitowane po prawie 2 miesięcznej przerwie). Owszem, polshit mógłby puścic juz teraz, ale zas narzekalibyscie na przerwy co pare tygodni

valthemar

i do tego musieli zmieniać scenaruysz ze wzgledu na ciążę Marcii :P

użytkownik usunięty
ahcynk

Boże. Co sie niektórzy tak obruszają??? Czekałam na ten serial od dłuuuższego czasu, a gdy w reklamie powiedzieli, że będą nowe odcinki, to cie ucieszyłam. I nikt niech mi nie wmawia, że tak nie mówili, bo słyszałam na własne uszy. Czy ty, waldemarro, nie byłbyś zawiedziony na naszym miejscu? Zresztą, mam już to wszystko gdzieś:p obejrzałam już 9 odc. z 3 sezonu i nie mam zamiaru czekać na polsat!!!

'Co sie niektórzy tak obruszają???' przecież narzekaniem nie zmienicie odcinkw emitowanych w polsacie...

trzeba lubić co się ma i cieszyć się, że chociaż powtórki możemy obejrzeć. a ja się cieszę, bo mogę sobie wszystko obejrzeć jeszcze raz :]