PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 118169
7,0 25 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

piszczie co zauważyliście

na poczatek mam błędy techniczne
odcinek 14 lub 15 seri II kiedy bree rozmawia z murzynką raz na stole jest kieliszek napełniąny do 1/3 raz do polowy
odcinek 15 serII rozmowa Lynette z bree przy samochodzie bree raz w jednym ujęciu auto ma przeciemnoine szyby (kompletnie czarne) raz ma lekko przeciemnione

Bonus

Jeszcze był odcinek jak Edie była w barze z Susan. Edie popijała sobie piwko, kufel był raz pełny, drugi raz pełny do połowy.

użytkownik usunięty
ZwolaK

http://www.filmweb.pl/topic/454290/B%C5%82%C4%99dy+%28+%29+w+DH.html

użytkownik usunięty

Kiedy w jednym z ostatnich odcinków 1 serii pokazywane są zdjęcia ślubne, Lynette ma takie włosy, jak teraz w serialu. Nie inaczej jest we flashbacku, w którym Mary Alice opisuje związki Toma z Annabel i Lynette (sekwencja z windą). Tymczasem w finałowym odcinku drugiej serii, kiedy Mary Alice przypomina sobie, jak poszczególne bohaterki się wprowadzały, Lynette ma długie proste włosy z grzywką.

użytkownik usunięty

W 2x02, kiedy Gaby odwiedza Carlosa w więzieniu, układ jej ramion i rąk jest inny w zależności od ujęcia. Podobnie jest w 3x07 - kiedy Carolyn przykłada pistolet do głowy Lynette i pyta: "Mam naprawdę zły dzień. Czy odrobina współpracy to za wiele?", Lynette ma palce w ustach. Kiedy w następnym ujęciu Nora w odpowiedzi kiwa głową, że nie, Lynette nie trzyma palców w ustach. W kolejnym ujęciu, gdy oddaje Carolyn telefon, ponownie trzyma palce w ustach.

W 3x22 Edie odwiedzia Lilian Simms, właścicielkę domu Mike'a. Kobieta mówi, że to, że Mike wynajmuje jej dom, wystarcza jej na utrzymanie się w domu spokojnej starości. Pytanie: z czego utrzymywała się Lilian Simms, kiedy Mike był w śpiączce? Przecież Carlos zamieszkał z nim dopiero, gdy ten wrócił ze szpitala.
Gdzie się podział pies Mike'a, Bongo (ostatnio widziany w 2x04)?
Dlaczego Zach odziedziczył całą fortunę Noaha Taylora, skoro ten ma jeszcze córkę Kendrę?

ocenił(a) serial na 10

Układ ramion i rąk?? To nazywasz błędem?? Wiesz, człowiek zmienia swoje pozy co kilka sekund więc przepraszam ale nie rozśmieszaj mnie- to tyczy się tez do błędów w "Bang!"

To,że Mike był w śpiączce nie znaczy że nie płacił Lilian Simms-oczywiście nie mógł tego robić osobiście ale czynsz płacił na pewno.
Co do psa-no on naprawdę zniknął-ale jakoś mi to nieprzeszkadza i cała fabuła jeszcze przez to nie upadła, a Zach odziedziczyłfortunę Noah, ponieważ akceptował tylko Deidrze, Kendry nie akceptował stąd też nie zapisał jej majątku( pierwszy sezon musisz sobie powtórzyć)

użytkownik usunięty
Pray

Układ ramion i rąk to spory błąd realizacyjny. Nie żeby mi to strasznie przeszkadzało, ale skoro już to widać, to też warto o tym napisać.

"To,że Mike był w śpiączce nie znaczy że nie płacił Lilian Simms-oczywiście nie mógł tego robić osobiście ale czynsz płacił na pewno." - to jest nielogiczne.

Deidra była sprawiającą kłopoty narkomanką. Czy to, że ją zamordowano, zaraz sprawia, że Noah zaczyna ją stawiać wyżej niż Kendrę? Kendra mieszkała u niego i była dobrą córką. Poza tym na zdjęciu z gazety z aresztowania Mike'a albo z rozprawy sądowej Noah i Kendra stoją objęci.

ocenił(a) serial na 10

Tak, naprawdę układ ramion i rąk to spory błąd realizacyjny, niszczy cały jakże przeuroczy obraz Wisteria Lane. Tak, to jest błąd, który wpływa na ocenę widza na pewno!

Nielogiczne? Może dla ciebie, jednak jeśli ten argument cię nie przekonuje podam ci inny. Nazywamy go rentą-jest to co miesięczne wspomaganie biednych, chorych lub starych ludzi. Pomoc ta udzielana jest przez państwo(lub przez stan) Tak, też było z Lillian Simms, któa płaciła za dom starców z pięniędzy otrzymanych jako tzw Renta, a czynsz który płacił jej Mike był +, więc mogł np. zamieszkać w innym, wygodniejszym pokoju.

Kendra mieszkała u niego tylko w trakcie pierwszej serii, nie wiemy czy była dobrą córką. Ich pozycja przed sądem nie jest ciepła jest wręcz majestatycznie posągowa. A to że Deidra była narkomanką jeszcze bardziej pchało Noah do miłości jej. Jak już mówiłem-pierwsza seria dla ciebie obowiązkowo