Polsat nie wiem dlaczego nie wymitował jednej sceny z Gabrielle i sprzątaczką, albo wyemitował a ja zapomniałam ale raczej to pierwsze :D
Jest ta scena na:
http://youtube.com/watch?v=VZ0mA7t1W7c&search=desperate%20housewives [youtube.com/watch?v=VZ0...]
Jest to w 3min i 27sek.
W tle jest muzyka i nie słychać co mówią, nie ma tam całej sceny, ale powinno być mniejwięcej tak:
Gaby: Dr Bader badał Xiao-meiw zeszłym tygodniu...
Lekarz: i wszystko było w porządku.
Gaby: Tak, wiem.
Gaby: Tylko, że ona ma bóle...tam na dole.
Gaby: Więc gdyby doktor spojrzał, poczułabym się lepiej.
Lekarz: Oczywiście.
Gaby: I doktorze... gdy pan tam będzie, mógłby pan sprawdzić, czy wciąż jest dziewicą?
Lekarz: Słucham?
Gaby: Nie musi pan mówić na głos. Jak zobaczy pan błonę, proszę podnieść kciuk do góry.
Zobaczcie sami 3 minuta i 27 sekunda.
oglądałam ten odcinek ale jestem pewna,że tej sceny nie było...no chyba, że chwilowo oślepłam, w moim wieku to byłoby normalne....;-)
tak, ale jak wcześniej mialam ten odcinek to też nie było tego kawałka nie wiem czemu:(
bo polsat to ..... tak jak to podzielili to "normalne" że im to uciekło. Boże!
wcale im to nie "uciekło" bo ta scena powinna być zaraz za tą gdy Gabrielle znajduje porwane majtki od Xiao - Mei w praniu, i sie pyta ją jak podarła figi, a sprzątaczka odpowiada że "upadła", i to powinno być zaraz za tą sceną
Ej no nieeee. Bez takich!!! Gdyby nie Ty MaRa to w ogole bym się o tym nie dowiedział ;/ Denerwuje mnie ten POLSAT, jak nie lotto i reklamy podczas wzruszających scen to teraz to...
Mnie też ten Polsat czasami denerwuje :/
Mierzwiak, zostało to usunięte, ale w USA ta scena była! :/
Skoro widzieliście odcinek nagranyz ABC i rzeczywiście ta scena była, zwracam honor. Nie rozumiem tylko, czemu Polsat miałby to wyciąć.
Masz racje scena usunięta!! oglądałam ten odcinek na abc i ta scena powinna być po tym jak Gabi widzi te porwane majtki.
Zresztą nawet w opisie odcinka było że Gabi zabiera Xiao do lekarza by się upewnić że jest dziewicą...
Ten polsat to powinnien kary płacić!!
Jak nie zapomną o odcinku i wcisną go dop. o 22:40 to ciągle reklamy po 10min i lotto...