PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117715
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

! Brak sceny !

ocenił(a) serial na 10

Polsat nie wiem dlaczego nie wymitował jednej sceny z Gabrielle i sprzątaczką, albo wyemitował a ja zapomniałam ale raczej to pierwsze :D
Jest ta scena na:

http://youtube.com/watch?v=VZ0mA7t1W7c&search=desperate%20housewives [youtube.com/watch?v=VZ0...]

Jest to w 3min i 27sek.
W tle jest muzyka i nie słychać co mówią, nie ma tam całej sceny, ale powinno być mniejwięcej tak:

Gaby: Dr Bader badał Xiao-meiw zeszłym tygodniu...
Lekarz: i wszystko było w porządku.
Gaby: Tak, wiem.
Gaby: Tylko, że ona ma bóle...tam na dole.
Gaby: Więc gdyby doktor spojrzał, poczułabym się lepiej.
Lekarz: Oczywiście.
Gaby: I doktorze... gdy pan tam będzie, mógłby pan sprawdzić, czy wciąż jest dziewicą?
Lekarz: Słucham?
Gaby: Nie musi pan mówić na głos. Jak zobaczy pan błonę, proszę podnieść kciuk do góry.

Zobaczcie sami 3 minuta i 27 sekunda.

ocenił(a) serial na 8
Mara_2

oglądałam ten odcinek ale jestem pewna,że tej sceny nie było...no chyba, że chwilowo oślepłam, w moim wieku to byłoby normalne....;-)

Mara_2

Na 100% nie było tej sceny na Polsacie! Ciekawe czemu?

ocenił(a) serial na 10
Mara_2

szkoda że jej nie było, no ale rzeczywiście ciekawe czemu jej nie puścili

ocenił(a) serial na 7
Mara_2

tak, ale jak wcześniej mialam ten odcinek to też nie było tego kawałka nie wiem czemu:(

ocenił(a) serial na 10
Mara_2

bo polsat to ..... tak jak to podzielili to "normalne" że im to uciekło. Boże!

ocenił(a) serial na 10
Mara_2

wcale im to nie "uciekło" bo ta scena powinna być zaraz za tą gdy Gabrielle znajduje porwane majtki od Xiao - Mei w praniu, i sie pyta ją jak podarła figi, a sprzątaczka odpowiada że "upadła", i to powinno być zaraz za tą sceną

ocenił(a) serial na 10
Mara_2

Ej no nieeee. Bez takich!!! Gdyby nie Ty MaRa to w ogole bym się o tym nie dowiedział ;/ Denerwuje mnie ten POLSAT, jak nie lotto i reklamy podczas wzruszających scen to teraz to...

Mara_2

Duh! Słyszeliście o czymś takim jak sceny usunięte?

ocenił(a) serial na 10
Mara_2

Mnie też ten Polsat czasami denerwuje :/

Mierzwiak, zostało to usunięte, ale w USA ta scena była! :/

Mara_2

Skoro widzieliście odcinek nagranyz ABC i rzeczywiście ta scena była, zwracam honor. Nie rozumiem tylko, czemu Polsat miałby to wyciąć.

użytkownik usunięty
Mara_2

Oj masz rację. Przynajmniej tego nie pamiętam, zeby było.

ocenił(a) serial na 10
Mara_2

A dlaczego wyciął, nie mam pojęcia, ale ABC to wyemitowało.

Mara_2

Masz racje scena usunięta!! oglądałam ten odcinek na abc i ta scena powinna być po tym jak Gabi widzi te porwane majtki.
Zresztą nawet w opisie odcinka było że Gabi zabiera Xiao do lekarza by się upewnić że jest dziewicą...
Ten polsat to powinnien kary płacić!!
Jak nie zapomną o odcinku i wcisną go dop. o 22:40 to ciągle reklamy po 10min i lotto...